2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben doğumuma plastik cerrahda çaırmayı planlıyorum...ilk gebelik sezeryan şimdidkide öyle olacak nasipse...
ilk hamileliğimden göbeğimde yağlar kalmıştı... böyle boğum boğumdu resmen...kilom yok ama göbekliyim.... şimdide kalacak eminim... o göbekteki yağları aldırcam inşallah

canım hastaneni ara onlar ölçü verir...ben hastanemin halkla ilişkiler biriminden öğrenmiştim... bebişin küvezi için ben de elimde yapacaktım ama o işi beceremedim..hepsini çeyizci bir abla yapacak..sen yapınca fotolarını koy olur mu ben çok meraklıyım bu işleree..örnek olsun bizee..bu ara ben bebişime kapı süsü kendime taç terlik yapıyorum..onlar bitince senin gibi hastane süslemesine geçicem

Canim sen medium ile baslarsin. Sonra zaman gectikce small'a gecersin
şimdi 40 beden gibiyim ya son 3 ay daha da şişersin diyorlar.medium olur mu ki acaba .pamuklu ve yumuşaksa olabilir de tabi .bide sezeryandan kaç gün sonra başladın arkadaşım onu giymeye.

evet cnm dedım sıgarmıyım dıye ama,korse kullanmıs bıiri olarak onceden,alısıgım korse bedenlerıne:)))çok da güzel sıgılıyor,zaten dedıgın gıbı kesın gevseyecektır bıraz,pamuk dokulu oldugu ıcınde tene sıcakda yapımıycaktır..en cok ama çıtçıta sevındım,normal zamanda bıle kullanılır,gece elbıselerıyle korse işi bi kabuss:))

aa çok mantıklı ben arayıp öğreneyim.tamam canım koyacağım inş. yapmak isteyene fikir olur hem

Canım içimi rahatlattın resmen. Kaç gündür göğüslerimi inceliyorum. Sıkamıyorum da korkuyorum. En iyisi akışına bırakayım yoksa stresten gelmiycek :))

kızlar hadi foto koyarsanz bende yaptırım belki gaza gelip :))

Canım o sarı şey çok kıymetliymiş..mesela ben annemden alabilmişim Allaha şükür hiç hastalanmam vücut yapım dayanıklıymış.. Ablam malesef içememiş hep hastalanır ufak bi soğuk algınlığı zatüreye çevirir..Öyle bi yapısı var..O sarı şey bağışıklık sistemini çok ciddi güçlendiriyormuş...

Şu an benim göğüs uçlarımda da koyulaşmadan başka hiçbir şey yok..etrafında pıtır pıtır küçük küçük beyazlıklar var..Annem sakın koparma ve göğüs uçlarına hiçbir şey sürme dedi..O kremler olur da acı olursa kullanılır dedi..Keza doktorum da aynı fikirde...Süt tutmazmış sonra..Psikoloji çok önemliymiş..Benim süt gelmeyecek diye hiç aklına getirme..Bol bol su..hamilelikte de emzirirken de...Bir arkadaşım doğumundan bir hafta önce süt getirici aktardan doğal bir ürün almış doktor tavsiyesiyle...hiç sıkıntı çekmemiş bir de onu deneyebiliriz

Suit i de gezdim canim ama standart odanin aynisi, sadece bi kapidan kucuk bi odaya daha geciliyor. Ozamanda gelen gitmez saatlerce. Hem ben standartta ayni kalicam bi degisiklik olmayacak. Oyuzden onu eledim.
Evet kapi susu birde. Onu unutmusum.
3 4 balon koydurcam bide ici helyumlu, yere yapistirma nasil oluyor acaba. Cift tarafli olack seklde bant flnda olmasi lazm yanmzda

Galiba en iyisi stres yapmadan beklemek canım. daha önümüzde zaman var nasılsa. Dediğin gibi aktardan o ürünü de alabiliriz. İnşallah booool bol sütlerimiz gelir

kızlar hadi foto koyarsanz bende yaptırım belki gaza gelip :))

Ben mevlit hastane ve baby shower da dağıtacağım keseleri yaptım ama üstüne yapıştırmak için bebek süsü arıyorum..tamamlayınca ekleyeceğim...kapı süsü bugün yarın biter..lohusa tacı ve terlik için bir boncukları eksik kaldı..bir heves araştırıyorum hepsini..

Hepsini bitireyim de oyle toplu atayım ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…