- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.281
günaydın kızlar nasılsınız
ben yine durmuyorum düğünümdede böyle herşeyi kendim yapmıştım detay detay boğulucam
lohusa tacı ve terliğim bu model olucak siparişlerini verdim kendim yapıcam hastane odası içinde saten dantelli felan böyle pike takımı yaptırıyoruz onuda dikime vericem şimdilik bu bebeğin küvezi için tül yapıcam ama boyutlarını bilmiyorum bilgisi olan varmı
maşallah canım. senin haftanı gördükçe ben heyacanlanıyorum vallaAy resmen kızlar 31, haftaya başladım
8. Aya girdim
geldm aldm cnm aynen birdaha olmasn hiç yoktn geçmşken haftasonu az içtm suyu hemen bulanklaşmş idraral suyunu iç ihmal etme ,daha yeni atlattın zaten . bende 1 litre içtim şimdiye kadar.
şimdi 40 beden gibiyim ya son 3 ay daha da şişersin diyorlar.medium olur mu ki acaba .pamuklu ve yumuşaksa olabilir de tabi .bide sezeryandan kaç gün sonra başladın arkadaşım onu giymeye.Canim sen medium ile baslarsin. Sonra zaman gectikce small'a gecersin
Rica ederim canim:) gelince sasirdin mi ben buna nasil sigacagim
Diye??:):) ben cok sasirmistim
El kadar bisey:) sigiliyor ama merak etme
Genisliyor bayagi. O citcitlar o kadar ise yariyorki. Diger markalarin modelleri mumkun degil kullanilmaz hele sezeryan olursa hic olmaz vallahi.
canım iznini uzatmayı düşünmüyor musun?Hem de nasıl sabırsızlanıyorum :)
canım hastaneni ara onlar ölçü verir...ben hastanemin halkla ilişkiler biriminden öğrenmiştim... bebişin küvezi için ben de elimde yapacaktım ama o işi beceremedim..hepsini çeyizci bir abla yapacak..sen yapınca fotolarını koy olur mu ben çok meraklıyım bu işleree..örnek olsun bizee..bu ara ben bebişime kapı süsü kendime taç terlik yapıyorum..onlar bitince senin gibi hastane süslemesine geçicem
canm dikkat et hemen otur sakn kalkma tansyn falan mı senınde acaba ayaklarını yükselt biraz yatsağol cnaım yaklaşık 1 saattir acayip başım dönüyor(
hoşgeldin canım aramıza.. beişin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHosbuldum canim:)
Cok begendim canim gule gule kullan :)terlikler böyle
Ben de ilk hamileligimde bunu dusunurdum benim de öyle sıvı gelmesi falan olmamıştı ama bebek doğunca yatırdilar direkt göğsüme biraz sıkınca sarı süt gelmişti. ..resmen mucize..
Takma kafana herkesin vücudu bir değil o da normal bu da
kızlar hadi foto koyarsanz bende yaptırım belki gaza gelip :))canım hastaneni ara onlar ölçü verir...ben hastanemin halkla ilişkiler biriminden öğrenmiştim... bebişin küvezi için ben de elimde yapacaktım ama o işi beceremedim..hepsini çeyizci bir abla yapacak..sen yapınca fotolarını koy olur mu ben çok meraklıyım bu işleree..örnek olsun bizee..bu ara ben bebişime kapı süsü kendime taç terlik yapıyorum..onlar bitince senin gibi hastane süslemesine geçicem
Günaydın kızlaargüzel bir gün olsun inşallaah. Ben biraz uykusuzum minik afacan gece boyu annesini tekmeledi durdu,uyutmadı sağolsun yalnız son günlerde aklıma takılan bişey varhuzursuz olup duruyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar göğüslerinden sarı bi sıvı geldiğini yazmışlar ve o süte hazırlıkmış sanırım. Ben hergün inceliyorum bişey yok. Sütüm gelmiycek mi diye panik olmaya başladım. Acaba o sarı şeygelmeden direk süt gelio mu doğumda bilgisi olan var mı
Hosbuldum canim amin inş hepimizinhoşgeldin canım aramıza.. beişin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Suit i de gezdim canim ama standart odanin aynisi, sadece bi kapidan kucuk bi odaya daha geciliyor. Ozamanda gelen gitmez saatlerce. Hem ben standartta ayni kalicam bi degisiklik olmayacak. Oyuzden onu eledim.O sıkıntı bende de var. Cumartesi gezdik bizde odaları, suit oda istiyorum ben, gelen giden herkes odaya doluşsun istemiyorum, bebeğimle başbaşada kalabileyim diye. Normal doğumda suit oda garantisi veremiyorlarmış, ancak şansıma boş olursa ayarlıyorlarmış... Normal odalarda da süsleme yapacak yer fln yok, bir kapı süsü bir de işte yatağa ve bebeğin beşiğine ne kadar olursa... Ben süsleride hazır tutucam, şansa oda bulursak süsleyelim diye yoksa kös kös eve geri getiricem...
ben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyokızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
Cok imreniyorum sanaaaaaa :) hayirla 40 a kadar git insallah :)Ay resmen kızlar 31, haftaya başladım
8. Aya girdim
Canım o sarı şey çok kıymetliymiş..mesela ben annemden alabilmişim Allaha şükür hiç hastalanmam vücut yapım dayanıklıymış.. Ablam malesef içememiş hep hastalanır ufak bi soğuk algınlığı zatüreye çevirir..Öyle bi yapısı var..O sarı şey bağışıklık sistemini çok ciddi güçlendiriyormuş...
Şu an benim göğüs uçlarımda da koyulaşmadan başka hiçbir şey yok..etrafında pıtır pıtır küçük küçük beyazlıklar var..Annem sakın koparma ve göğüs uçlarına hiçbir şey sürme dedi..O kremler olur da acı olursa kullanılır dedi..Keza doktorum da aynı fikirde...Süt tutmazmış sonra..Psikoloji çok önemliymiş..Benim süt gelmeyecek diye hiç aklına getirme..Bol bol su..hamilelikte de emzirirken de...Bir arkadaşım doğumundan bir hafta önce süt getirici aktardan doğal bir ürün almış doktor tavsiyesiyle...hiç sıkıntı çekmemiş bir de onu deneyebiliriz
kızlar hadi foto koyarsanz bende yaptırım belki gaza gelip :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?