2015 Temmuz Anneleri

slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
günaydın canım aman dikkat et kendine tuzluları aldınmı.
inşallah 100 lükte bişey çıkmaz canım bende cumartesi 100 yaptırıcam 157 çıktı tokluk.. hayırlısı allahdan
allah korusun canım sizi vakti zamandında gelsin senin ve bütün hamilelerin bebişleri dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.. seninde üç ayların mübarek olsun rabbim hayır olan dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ay resmen kızlar 31, haftaya başladım
8. Aya girdim
maşallah size yavaş yavaş hazırlıkları bitirmeye bak sen bence..
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın canım iyim sen nasılsın..
evet onlar çok dolu oluyor ve bir çok kişide şikayetci aslında ama genede vazgeçemiyorlar onlardan halbuki öteki doktorlard gayet iyi..
3 aylarda geldi
Ramazan yaklasiyor diye seviniyorum. Bu sene oruc tutamiycam ama ayri bir guzel oluyor ramazan.
Recep ayinin ilk 10 gunu "Subhanel Hayyil Kayyum" tesbihi varmis kizlar. Cekmek isterseniz gunde 100 kere.
bende çok seviniyorum inşallah hayırlısıyla gelsin ramazanı şerif bolluk bereket gelir evlerimize :)
günaydın annecikler :) herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum ve 3 aylarımızı bebişlerimiz içinde dolu dolu dua ile geçirebilelim inşallah..
amin ecmain inşallah :)
günaydın canım maşallah size çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla..
kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
acımak ne demek pat kut girişiyor neye uğradımı şaşırıyorum birden yerimden hopluyorum :9
yapalm cnm bugun ayarlym ben msj atym olur mu
canım bende soracaktım bugun üç aylarımız bol bol değerlendirelim inşallah
günaydın kızlar nasılsınız???
günaydın canım sen nasılsın?
maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.
aynen ben :)))
markası neydi canım birde hangi siteden aldın..

Benim hastanedeki suit odalar baya guzel canim, kocaman bir masa var, bir uçlu koltuk 2 berjer, ayrı tuvalet bir de ortada baya buyuk yuvarlak bir puf... Ama iste toplamda 4-5 tane fln var sanirim, sezeryan olanlar rezerve ediyormuş :/
Balonlar icinde ağırlıklar var, balonun ipine Ağırlığı bağlıyorsun yapıştırmaya fln gerek yok Balon be de istiyorum odaya :)))

cnm mevlt için olanları bende kendım yapm demştm ama hala alıp başlayamadm eşimde dio eve gelince yatp dinlenmen lazm bide onlarla mı uğrşcksn bana zevkli gelyr ama şimdidide o kızyr

http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse

burdan aldım cnmm....

ben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyo
Ani bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyle

bende balon patlarmı cocuk odadayken korkuturmu gıbı takıntılı şeyler gelıyor aklımaa

aldm cnm suyumu tuzlularımı :) ödüm kopyr oynyck yine die tansyn

cnm mevlt için olanları bende kendım yapm demştm ama hala alıp başlayamadm eşimde dio eve gelince yatp dinlenmen lazm bide onlarla mı uğrşcksn bana zevkli gelyr ama şimdidide o kızyr

Canım benim eşimde kızıyordu ist.a gider alırız hepsini gün içinde iş akşam bunlar boşuna yorulma dedi ama ben başlayınca inan onun da çok hoşuna gitti.. inanmazsın ama kapı süsünü o yaptı nerdeyse tüm dizayn ona ait :) işe başladın mı işler değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…