- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.301
kızlar hadi foto koyarsanz bende yaptırım belki gaza gelip :))
Abbooooooo kendimden utandım ayol maşallah tam yol ileri bizim içimiz geçmiş bacım senin yanındasorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazzEki Görüntüle 1501642
dikkat et canım kendini çok yorma.gnydn cnm evet cene düşük biraz bizde :) çok sagolsn cnm benm tansyn sabıt dryrmr inip dryr işte
Hepiniz geçiceksiniz yawrum bu haftadan bana özel değil kiCok imreniyorum sanaaaaaa :) hayirla 40 a kadar git insallah :)
çok tatlı cnım gülegüle giyersin inşallahBunu da ben yaptim :))
Çok becerikli kadıncıklarız bizBunu da ben yaptim :))
bende yapyrm cnm onu işte :) istemsiz olrak acynca korktyrz ama bende korkyrm :))ben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyo
günaydın canım aman dikkat et kendine tuzluları aldınmı.slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
inşallah 100 lükte bişey çıkmaz canım bende cumartesi 100 yaptırıcam 157 çıktı tokluk.. hayırlısı allahdanGünaydın kizlar cumartesi bulistuk oglumla maşallah iyiydi haftasiyla uyumlu yalniz benim seker yuklemem 140 yerine 180 cikti simdi hastanedeyim 100lük yukluyolar simdi ogleye kadar anca biter isim inşallah bu temiz cikar ya korkuyorum valla bide bu cikti simdi
allah korusun canım sizi vakti zamandında gelsin senin ve bütün hamilelerin bebişleri dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.. seninde üç ayların mübarek olsun rabbim hayır olan dualarımızı kabul eylesin inşallah..Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
maşallah size yavaş yavaş hazırlıkları bitirmeye bak sen bence..Ay resmen kızlar 31, haftaya başladım
8. Aya girdim
günaydın canım iyim sen nasılsın..Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
evet onlar çok dolu oluyor ve bir çok kişide şikayetci aslında ama genede vazgeçemiyorlar onlardan halbuki öteki doktorlard gayet iyi..Benim ablam preeklampsi asiye hanımda doğum yaptı riskli gebelik olduğu için heralde çok ilgiliydi memnun kalmıştı 3 yıl oldu tabi. Ay mürüvet Hanım'a gitmiştim ilk kızımda bende sonra paramızı alıp çıkmıştık bide ücretli hastaydık.o neydi ya doktor düzgün yüzüne bakmıyordu. Benden 6 yıl önce ablam mürüvet Hanım'a gitmişti çok çok memnun kalmıştı. Doktorlarda tanımdıkça tuhaflaşıyo heralde
bende çok seviniyorum inşallah hayırlısıyla gelsin ramazanı şerif bolluk bereket gelir evlerimize :)3 aylarda geldi
Ramazan yaklasiyor diye seviniyorum. Bu sene oruc tutamiycam ama ayri bir guzel oluyor ramazan.
Recep ayinin ilk 10 gunu "Subhanel Hayyil Kayyum" tesbihi varmis kizlar. Cekmek isterseniz gunde 100 kere.
amin ecmain inşallah :)günaydın annecikler :) herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum ve 3 aylarımızı bebişlerimiz içinde dolu dolu dua ile geçirebilelim inşallah..
günaydın canım maşallah size çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla..günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar,hafta sonu bakamadım,nasıl okurum geçmişi bilmiyorum vallaa,oku oku bıtmezgizemcimm geçmiş olsun kuzum...bak dınlenmessen dövcem senı burddaann haberın olsun biz iyiyiz oğlumla çok şükür,30.haftaya giriş yapmış bulunuyoruzzz,hamdolsun bugünü gösterene...
acımak ne demek pat kut girişiyor neye uğradımı şaşırıyorum birden yerimden hopluyorum :9kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
canım bende soracaktım bugun üç aylarımız bol bol değerlendirelim inşallahyapalm cnm bugun ayarlym ben msj atym olur mu
günaydın canım sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız???
aynen ben :)))maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.
markası neydi canım birde hangi siteden aldın..cnmmm mısır işi olmamışşş,hayırlsı buymuş demekki,senın adına çok sevındımm,endişelerin bitmiştirr...bu arada tavsuye ettıgın bi korse vardı,hemen sipariş vermişrim,birqaz once geldi..çok beğendin,hem alttan cıtcıtlı hem pamuklu yaz ıcın cok uygun..çok tşk ederım tavsıyen içinnnnnn
Suit i de gezdim canim ama standart odanin aynisi, sadece bi kapidan kucuk bi odaya daha geciliyor. Ozamanda gelen gitmez saatlerce. Hem ben standartta ayni kalicam bi degisiklik olmayacak. Oyuzden onu eledim.
Evet kapi susu birde. Onu unutmusum.
3 4 balon koydurcam bide ici helyumlu, yere yapistirma nasil oluyor acaba. Cift tarafli olack seklde bant flnda olmasi lazm yanmzda
cnm mevlt için olanları bende kendım yapm demştm ama hala alıp başlayamadm eşimde dio eve gelince yatp dinlenmen lazm bide onlarla mı uğrşcksn bana zevkli gelyr ama şimdidide o kızyrBen mevlit hastane ve baby shower da dağıtacağım keseleri yaptım ama üstüne yapıştırmak için bebek süsü arıyorum..tamamlayınca ekleyeceğim...kapı süsü bugün yarın biter..lohusa tacı ve terlik için bir boncukları eksik kaldı..bir heves araştırıyorum hepsini..
Hepsini bitireyim de oyle toplu atayım ben ..
bendende olmyr işte yaw sanki sürekli doğryrmşsm havası var bende :)) nie böyle şeylere heves etmyrm ki ben :)heheh bende hem kendıme hem bebişe aynısından takım pike takımı yaptırdım dantelli:)annem saolsun yoksa benden bi cacık olmaz:))))
günaydın canım aman dikkat et kendine tuzluları aldınmı.
inşallah 100 lükte bişey çıkmaz canım bende cumartesi 100 yaptırıcam 157 çıktı tokluk.. hayırlısı allahdan
allah korusun canım sizi vakti zamandında gelsin senin ve bütün hamilelerin bebişleri dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.. seninde üç ayların mübarek olsun rabbim hayır olan dualarımızı kabul eylesin inşallah..
maşallah size yavaş yavaş hazırlıkları bitirmeye bak sen bence..
günaydın canım iyim sen nasılsın..
evet onlar çok dolu oluyor ve bir çok kişide şikayetci aslında ama genede vazgeçemiyorlar onlardan halbuki öteki doktorlard gayet iyi..
bende çok seviniyorum inşallah hayırlısıyla gelsin ramazanı şerif bolluk bereket gelir evlerimize :)
amin ecmain inşallah :)
günaydın canım maşallah size çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla..
acımak ne demek pat kut girişiyor neye uğradımı şaşırıyorum birden yerimden hopluyorum :9
canım bende soracaktım bugun üç aylarımız bol bol değerlendirelim inşallah
günaydın canım sen nasılsın?
aynen ben :)))
markası neydi canım birde hangi siteden aldın..
Ani bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyleben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyo
iş yerindeyim zaten kalkamıyorum yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorumcanm dikkat et hemen otur sakn kalkma tansyn falan mı senınde acaba ayaklarını yükselt biraz yat
Benim hastanedeki suit odalar baya guzel canim, kocaman bir masa var, bir uçlu koltuk 2 berjer, ayrı tuvalet bir de ortada baya buyuk yuvarlak bir puf... Ama iste toplamda 4-5 tane fln var sanirim, sezeryan olanlar rezerve ediyormuş :/
Balonlar icinde ağırlıklar var, balonun ipine Ağırlığı bağlıyorsun yapıştırmaya fln gerek yokBalon be de istiyorum odaya :)))
aldm cnm suyumu tuzlularımı :) ödüm kopyr oynyck yine die tansyngünaydın canım aman dikkat et kendine tuzluları aldınmı.
inşallah 100 lükte bişey çıkmaz canım bende cumartesi 100 yaptırıcam 157 çıktı tokluk.. hayırlısı allahdan
allah korusun canım sizi vakti zamandında gelsin senin ve bütün hamilelerin bebişleri dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.. seninde üç ayların mübarek olsun rabbim hayır olan dualarımızı kabul eylesin inşallah..
maşallah size yavaş yavaş hazırlıkları bitirmeye bak sen bence..
günaydın canım iyim sen nasılsın..
evet onlar çok dolu oluyor ve bir çok kişide şikayetci aslında ama genede vazgeçemiyorlar onlardan halbuki öteki doktorlard gayet iyi..
bende çok seviniyorum inşallah hayırlısıyla gelsin ramazanı şerif bolluk bereket gelir evlerimize :)
amin ecmain inşallah :)
günaydın canım maşallah size çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla..
acımak ne demek pat kut girişiyor neye uğradımı şaşırıyorum birden yerimden hopluyorum :9
canım bende soracaktım bugun üç aylarımız bol bol değerlendirelim inşallah
günaydın canım sen nasılsın?
aynen ben :)))
markası neydi canım birde hangi siteden aldın..
cnm mevlt için olanları bende kendım yapm demştm ama hala alıp başlayamadm eşimde dio eve gelince yatp dinlenmen lazm bide onlarla mı uğrşcksn bana zevkli gelyr ama şimdidide o kızyr
çok güzel bende alim bundan altan çıtçıtlı olmasıda çok iyi teşekkürler canım
cnm arkdşlrına falan söylesen acıle falan git tansıynuna baktr düştü mü çıktı mı acaba ?iş yerindeyim zaten kalkamıyorum yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?