- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.321
aklına getirme canım sen yemene devam et relaks ol bişey olmasın allahın izniyle..aldm cnm suyumu tuzlularımı :) ödüm kopyr oynyck yine die tansyn
ozmn bende alym malzemelerı eşimle beraber yaparz akşmları aslnda zevkli olur :)Canım benim eşimde kızıyordu ist.a gider alırız hepsini gün içinde iş akşam bunlar boşuna yorulma dedi ama ben başlayınca inan onun da çok hoşuna gitti.. inanmazsın ama kapı süsünü o yaptı nerdeyse tüm dizayn ona ait :) işe başladın mı işler değişiyor
canm olmyck inş. dikkat edyrm evet aklıma getrp evham yapmk istemyrmaklına getirme canım sen yemene devam et relaks ol bişey olmasın allahın izniyle..
bende mevlüt yapcm canm annem başka şehrde olck şimdi oda evinde yapmk istyr bende kendı evımde yaptrcm iki defa olmş olck yeter yani babysherle inan bende uğraşamam sanki üşenyrm :)Babyshower yapmayı dusunmuyorum.normalde eve mısafır çay içmeye gelse çay koyarken yoruluyorum.benim için yorgunluk demek.mevlutunu Allah'ın izniyle guzel yapsam yeter.
ben vazelin sürüyorum bazen canım bazen ucu çok kaşınınca. sürmim bi daha bariCanım o sarı şey çok kıymetliymiş..mesela ben annemden alabilmişim Allaha şükür hiç hastalanmam vücut yapım dayanıklıymış.. Ablam malesef içememiş hep hastalanır ufak bi soğuk algınlığı zatüreye çevirir..Öyle bi yapısı var..O sarı şey bağışıklık sistemini çok ciddi güçlendiriyormuş...
Şu an benim göğüs uçlarımda da koyulaşmadan başka hiçbir şey yok..etrafında pıtır pıtır küçük küçük beyazlıklar var..Annem sakın koparma ve göğüs uçlarına hiçbir şey sürme dedi..O kremler olur da acı olursa kullanılır dedi..Keza doktorum da aynı fikirde...Süt tutmazmış sonra..Psikoloji çok önemliymiş..Benim süt gelmeyecek diye hiç aklına getirme..Bol bol su..hamilelikte de emzirirken de...Bir arkadaşım doğumundan bir hafta önce süt getirici aktardan doğal bir ürün almış doktor tavsiyesiyle...hiç sıkıntı çekmemiş bir de onu deneyebiliriz
DÜŞTÜ DİYE AVUTUYORUM KENDİMİ...ÇIKARSA SORUN ÇÜNKÜ...İLK HAMİLELİĞİMDE GEBELİK ZEHİRLENMESİ YAŞAMIŞTIMcnm arkdşlrına falan söylesen acıle falan git tansıynuna baktr düştü mü çıktı mı acaba ?
Ani bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyle
bende birden aniden ses çıkarınca eşim panikliyor rahme birden baskı veriyor veya karnıma kuvvetlice vurunca oluyor.. rahme doğru hareket yapması acayıp acıtıyor..ben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyo
becerikli anne ellerine sağlıkBen mevlit hastane ve baby shower da dağıtacağım keseleri yaptım ama üstüne yapıştırmak için bebek süsü arıyorum..tamamlayınca ekleyeceğim...kapı süsü bugün yarın biter..lohusa tacı ve terlik için bir boncukları eksik kaldı..bir heves araştırıyorum hepsini..
Hepsini bitireyim de oyle toplu atayım ben ..
çok güzel olmuş canım güle güle giyin..Bunu da ben yaptim :))
canım yakınında kimse yokmu bi hastaneye felan gitsen tansıyonunu ölçürürsün..iş yerindeyim zaten kalkamıyorum yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorum
bende balon patlarmı cocuk odadayken korkuturmu gıbı takıntılı şeyler gelıyor aklımaa
canm kesnlkle git sakın ihmal etme hatta önce oraya gitsydn keşkeDÜŞTÜ DİYE AVUTUYORUM KENDİMİ...ÇIKARSA SORUN ÇÜNKÜ...İLK HAMİLELİĞİMDE GEBELİK ZEHİRLENMESİ YAŞAMIŞTIMOĞLUMU OKULDAN ALIP ANNEME GÖTÜRCEM YARIM SAAT SONRA BÖYLE NASIL ARABA KULLANIRIM ONUDA BİLMİYORUM AMA BURDA BENİ HASTANEYE GÖTÜRCEK KİMSE YOK KENDİM AİLE HEKİMİME GİDRİM BELKİ
amin canm inş. üç aylar için özel tesbihler var mı cnm yoksa senin yazdklrndn birinden seçelm mikızlar üç aylara girdik mübarek olsun inşallah..
ben bi bakim sana yazarım canım.amin canm inş. üç aylar için özel tesbihler var mı cnm yoksa senin yazdklrndn birinden seçelm mi
Benim hastanedeki suit odalar baya guzel canim, kocaman bir masa var, bir uçlu koltuk 2 berjer, ayrı tuvalet bir de ortada baya buyuk yuvarlak bir puf... Ama iste toplamda 4-5 tane fln var sanirim, sezeryan olanlar rezerve ediyormuş :/
Balonlar icinde ağırlıklar var, balonun ipine Ağırlığı bağlıyorsun yapıştırmaya fln gerek yokBalon be de istiyorum odaya :)))
bende balon patlarmı cocuk odadayken korkuturmu gıbı takıntılı şeyler gelıyor aklımaa
amin inşallah canımmkızlar üç aylara girdik mübarek olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?