2015 Temmuz Anneleri

ozmn bende alym malzemelerı eşimle beraber yaparz akşmları aslnda zevkli olur :)

Günaydın güzel anneler :) Benim de akşam bebiş baya hareketliydi hatta artık yek yerden vurmuyor sağlı sollu bir çok yerden aynı anda vuruyor :) Birde akşam yatarken baya aşağı indi sanırım rahmime doğru baskı hissettim garip bir sızı oluyor o rahatsız etti beni kalktım yürüdüm biraz pozisyon değiştirsin diye işe yaradı şükür sabah namazdan sonra da bir beş dk daha uyuyayım demiştim bir baktım ders saatim gelmiş :) Artık rapor alacağım mecbur okulu kırdım oğlumla :) Hazır bugün evdeyken kontrole gideceğim ve tetenozun da 2. dozunu vurulayım diyorum.Tatlı telaşlar başlamış bende instagramdan bir kıza sipariş ettim Takı yastığı,taç,terlik,kapı süsü,hatıra defteri,bebek için bere aynı takımdan bugün kargoya verilecekmiş inşallah birde Ahşap isimlikler var ondan da sipariş verdim.Gelince fotoğraflarını paylaşırım çok tatlı heyecanlar ya :)

Babyshower yapmayı dusunmuyorum.normalde eve mısafır çay içmeye gelse çay koyarken yoruluyorum.benim için yorgunluk demek.mevlutunu Allah'ın izniyle guzel yapsam yeter.
bende mevlüt yapcm canm annem başka şehrde olck şimdi oda evinde yapmk istyr bende kendı evımde yaptrcm iki defa olmş olck yeter yani babysherle inan bende uğraşamam sanki üşenyrm :)

ben vazelin sürüyorum bazen canım bazen ucu çok kaşınınca. sürmim bi daha bari

cnm arkdşlrına falan söylesen acıle falan git tansıynuna baktr düştü mü çıktı mı acaba ?
DÜŞTÜ DİYE AVUTUYORUM KENDİMİ...ÇIKARSA SORUN ÇÜNKÜ...İLK HAMİLELİĞİMDE GEBELİK ZEHİRLENMESİ YAŞAMIŞTIM OĞLUMU OKULDAN ALIP ANNEME GÖTÜRCEM YARIM SAAT SONRA BÖYLE NASIL ARABA KULLANIRIM ONUDA BİLMİYORUM AMA BURDA BENİ HASTANEYE GÖTÜRCEK KİMSE YOK KENDİM AİLE HEKİMİME GİDRİM BELKİ

ben şimdiden ani sesler çıkarıyorum. arada güçlü bi tekme yiyorum ayyyy diyince eşim korkuyo
bende birden aniden ses çıkarınca eşim panikliyor rahme birden baskı veriyor veya karnıma kuvvetlice vurunca oluyor.. rahme doğru hareket yapması acayıp acıtıyor..
becerikli anne ellerine sağlık
Bunu da ben yaptim :))
çok güzel olmuş canım güle güle giyin..
iş yerindeyim zaten kalkamıyorum yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorum
canım yakınında kimse yokmu bi hastaneye felan gitsen tansıyonunu ölçürürsün..

Bu arada gögüs ucuna birşey sürmeyin sütün gelmesini engelliyor demiş bir arkadaş ama benim eczacım da bepanten kullan şimdiden gögüs uçların yara olmasın sonra yumuşasın dedi bugün kontrole gidince bir doktora danışayım 1 aydır muntazam kullanıyorum çünkü korktum şimdi.

canm kesnlkle git sakın ihmal etme hatta önce oraya gitsydn keşke

Tünaydın kızlar
3 aylara girdiğimiz bu günde hepimiz için hayırlara vesile olsun bu günler inşallah.

Benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Gittik. Aradaki bayılmaları falan söyleyince doktor bekle tahlil sonuçlarını diyince işe baya geç kaldım. Ancak gelebildim. İdrar ve kan tahlilimiz yenilendi. İdrar yolları enfeksiyonu devam ediyor ama ilaç vermek istemedi. Bu şekilde biraz daha devam edebilirmişim. Bizimki ilaca karşı bir doktor

Kan tahlilimde ise kansızlık ve kan hücresi azlığı çıkmış. Bayılmalar bundan kaynaklı ve ilaçları düzenli kullanmama rağmen böyle olması doğumda kan verilmesi gerektirebileceğini söyledi. 1 ay sonra yeniden kan tahlili yapılıp takip edilecek. İğne yerine kemik iliği kaynatsınlar onu tüket dedi. Bu vereceğimiz ilaçlardan daha etkili bir yöntem çünkü ne kadar takviye yapsakta tutacak kan hücresi azlığından dolayı sonuç çok değişmeyecektir dedi. Şimdi kara kara düşünüyorum ben mide bulantısından yemek yiyemezken onun kokusuyla nasıl tüketeceğim hiç bilmiyorum.

Oğluşumuzu gördük artık yüzü, gözleri çok belirgin. Doktor burnu çok güzel dedi. Bebeğin gelişimi iyiymiş ve 37. haftaya kadar çalışabilir gibi gözüküyormuş. 6,5 cm rahim ağzı kapalı erken doğum tehlikesi yok ve hurma tüket hem süt için hemde doğum için iyi dedi. Şimdilik bizden bu ka

ben kızımın adını yazacak şekilde harf balonlardan aldım gümüş rengi, bir de sonuna fuşya rengi aynı boy bir kalp
ama helyumdan emin değilim patlar diye korkuyorum bi de çok büyük balonlar böyle

bende balon patlarmı cocuk odadayken korkuturmu gıbı takıntılı şeyler gelıyor aklımaa

ben de korkuyorum o yüzden sanırım normal havayla şişirip çift taraflı bantla duvara falan asıcam
emin değilim tabi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…