- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.341
3 aylarda geldi
Ramazan yaklasiyor diye seviniyorum. Bu sene oruc tutamiycam ama ayri bir guzel oluyor ramazan.
Recep ayinin ilk 10 gunu "Subhanel Hayyil Kayyum" tesbihi varmis kizlar. Cekmek isterseniz gunde 100 kere.
ben bi bakim sana yazarım canım.
canım Subhânel Hayyil Kayyum’’ (gerçekte tek dirive herşeyin yegane yöneticisi olan allah-u teala'yı tesbih ederim.) bunu recep ayının 10 günü 100 kere okumak gerek.amin canm inş. üç aylar için özel tesbihler var mı cnm yoksa senin yazdklrndn birinden seçelm mi
Ben belden uyuşturulmalı isterdim ama genel olacak.Kan pıhtılaşmamdan ve ikiz olduğundan dolayı genel anestezi olacağımı söyledi doktorum.Genel anestezinin tek olumsuz yanı bebeğini hemen görememek fikrimce,onun dışında hiçbir şey görmeyip hissetmemekte en güzel yanı :) Onun dışında bir sorun görmüyorum genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak :) Belden uyuşturulmanında en güzel yanı bebeğini hemen görmek :) Doktorunla konuştun mu ne diyor? Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa zaten genel anestezi önermiyor doktorlar,belden uyuşturuyorlar.
evet canım bunun yanında başka bir tesbih daha çekilebilir bence bilenler paylaşırsa güzel olurBen bu alintidakini biliyorum canim. Ama gunde 100 az gelebilir.
RECEB-İ ŞERİF DUALARI
Ozledim yawrumu ondan sekerim :) hayirlisiyla saglikla tabiHepiniz geçiceksiniz yawrum bu haftadan bana özel değil ki
Bunu da ben yaptim :))
Ani bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyle
Eki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
Ya bana da tavsiye etseniz su korseyi ben zaten sismancaydim düğünüm olacak diye tonla kilo verdim aylarca sonra hemen hamile kaldımbu arada tavsuye ettıgın bi korse vardı,
canım çok güzel olmuşlaarrr bayıldım. nerde yaptırmıştınEki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
Bu arada gögüs ucuna birşey sürmeyin sütün gelmesini engelliyor demiş bir arkadaş ama benim eczacım da bepanten kullan şimdiden gögüs uçların yara olmasın sonra yumuşasın dedi bugün kontrole gidince bir doktora danışayım 1 aydır muntazam kullanıyorum çünkü korktum şimdi.
Eki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
Ya bana da tavsiye etseniz su korseyi ben zaten sismancaydim düğünüm olacak diye tonla kilo verdim aylarca sonra hemen hamile kaldımyine şişman olmak istemiyorum. Hangi siteden siparis verdin onu da söyler misin
İlahi ne güldüm Allahta seni güldürsün emiAni bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyle
Yaparsin canim. Bende malzeme aldim, daha tac yapmadim. Esim sevmiyo yaninda boyle seylerle ugrasmami. Isten eve gidince de mecbur yapamyrm. Evde raporluyken yaptim bunlari :)ya maşallah hepinize bende hep yapıcam diyorum ama icraat yok çarşıya gidip bişeyler almaya üşeniyorum aslında bi arkadaşım beraber yaparız dedi de benim hareketlenmem lazım..az kaldı demi
Renk uyumlari cok hosss. Hepside uyumlu olmus. Gule gule kullan canimm.Eki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?