- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.361
Allah sana ve bebegine saglik versin. Kendine cok dikkat etKızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
Çok teşekkür ettim ben de bu linkten başka bişey açıldı ama google dan buldum dediğini sagolasin
ben kızımın adını yazacak şekilde harf balonlardan aldım gümüş rengi, bir de sonuna fuşya rengi aynı boy bir kalp
ama helyumdan emin değilim patlar diye korkuyorumbi de çok büyük balonlar böyle
ben de korkuyorum o yüzden sanırım normal havayla şişirip çift taraflı bantla duvara falan asıcam
emin değilim tabi hala
Ahahaaaa ne yapsak kar aynenay ben hiç böyle yapmadım bunu da yapayım az kaldı ne yaparsak kar
İlahi ne güldüm Allahta seni güldürsün emibir gece benim ayağıma da bir kramp girdi oynatamadım ağzım ayrıldı acıdan ama acıdım bağıramadım da korkar diye kendiliğinden geçti
Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazımya maşallah hepinize bende hep yapıcam diyorum ama icraat yok çarşıya gidip bişeyler almaya üşeniyorum aslında bi arkadaşım beraber yaparız dedi de benim hareketlenmem lazım..az kaldı demi
Ay çok güzel bunlaryaaaaaaaaaEki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
benim kızın adı kısa, sadece 3 harf olduğu için böyle birşey yapmak istedimBu da harika but fikirmis)) Ben daha pastel tonlarda balonlar alirim diyordum Arastirmak lazim birde dogum icin hastaneye apar topar gidersek balonlari sisirtip getirecek birileri :))
amin cümlemizi
Kız adam alıştı artık 3. Çocuk her hamileliğimde son 3 ay hunharca şiddete tabi tutuluyo zavallı oda alıştı aslında
Ay maşallah kızlar ya çok güzel Allah doğum günlerinide görmeyi nasip etsinBizimde yarin yigitosla baby shower imiz var. masa hazirlaniyo. Nasil olmus teyzeleriEki Görüntüle 1501775
Kız alemsin bacak baldır krampı diyom oda doğum Sancısı sanılmaz heraldeşeyma allahdan agrım sızım yok şimdilik bide olsa kafayı yerım herhaldee,ne kadar geç başlarsa o kadar ıyı,allah kıme ne zamaan verecegını ıyı bılıyro valla:))))))))))))ben daha agrılarıda ayırt edemem şimdii,her seyı dogum kasılmasına bağlarım
Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım
cnm sadece 100 mü nasl yapcz pekii bu tesbıhı isteyen okusun mu yoksa nasl paylaşcz veya başka bişey paylaşp bunu isteyen oksn mu ?canım Subhânel Hayyil Kayyum’’ (gerçekte tek dirive herşeyin yegane yöneticisi olan allah-u teala'yı tesbih ederim.) bunu recep ayının 10 günü 100 kere okumak gerek.
Kız alemsin bacak baldır krampı diyom oda doğum Sancısı sanılmaz heralde
Gözün seğirse sen nem kapıcan desene
Ay Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin böyle gülerek doğuralım hepimiz inşşşşşşş
Sezeryandan 4-5 gun sonra filandi galiba canim. Tam hatirlayamiyorim ama doktorumu arayip soracagim Turkiye'deki o zaman yazarim. Korseyi genelde simdiki bedenine gore degil normal zamandaki bedeninden bir ust bedeni aliyorsun. Kac kilo aldin ?şimdi 40 beden gibiyim ya son 3 ay daha da şişersin diyorlar.medium olur mu ki acaba .pamuklu ve yumuşaksa olabilir de tabi .bide sezeryandan kaç gün sonra başladın arkadaşım onu giymeye.
Dr un kim canım hangi hastaneTünaydın kızlar
3 aylara girdiğimiz bu günde hepimiz için hayırlara vesile olsun bu günler inşallah.
Benimde bugün doktor kontrolüm vardı. Gittik. Aradaki bayılmaları falan söyleyince doktor bekle tahlil sonuçlarını diyince işe baya geç kaldım. Ancak gelebildim. İdrar ve kan tahlilimiz yenilendi. İdrar yolları enfeksiyonu devam ediyor ama ilaç vermek istemedi. Bu şekilde biraz daha devam edebilirmişim. Bizimki ilaca karşı bir doktor
Kan tahlilimde ise kansızlık ve kan hücresi azlığı çıkmış. Bayılmalar bundan kaynaklı ve ilaçları düzenli kullanmama rağmen böyle olması doğumda kan verilmesi gerektirebileceğini söyledi. 1 ay sonra yeniden kan tahlili yapılıp takip edilecek. İğne yerine kemik iliği kaynatsınlar onu tüket dedi. Bu vereceğimiz ilaçlardan daha etkili bir yöntem çünkü ne kadar takviye yapsakta tutacak kan hücresi azlığından dolayı sonuç çok değişmeyecektir dedi. Şimdi kara kara düşünüyorum ben mide bulantısından yemek yiyemezken onun kokusuyla nasıl tüketeceğim hiç bilmiyorum.
Oğluşumuzu gördük artık yüzü, gözleri çok belirgin. Doktor burnu çok güzel dedi. Bebeğin gelişimi iyiymiş ve 37. haftaya kadar çalışabilir gibi gözüküyormuş. 6,5 cm rahim ağzı kapalı erken doğum tehlikesi yok ve hurma tüket hem süt için hemde doğum için iyi dedi. Şimdilik bizden bu ka
evet bu sene oruç tutmayacağız.hatta cogumuz ramazanda doguracagız buyuk ihtimalle.benimki şimdilik öyle gibi3 aylarda geldi
Ramazan yaklasiyor diye seviniyorum. Bu sene oruc tutamiycam ama ayri bir guzel oluyor ramazan.
Recep ayinin ilk 10 gunu "Subhanel Hayyil Kayyum" tesbihi varmis kizlar. Cekmek isterseniz gunde 100 kere.
Valla 1 yasina kadar kiyafetlerini simdiden aldimKız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım
Kizlar hastane cantaniza mutlaka sut yapan bitkiisel caylardan bir kutu ve sut yapan malt icecekleri var onlardan 4-5 tane koyun . Bana sutun yetmiyo filan dediklerinde ilk gun esimi gonderip aldirmistim alelacele . 3 poseti ayni aynda koca kupaya koyupCanım o sarı şey çok kıymetliymiş..mesela ben annemden alabilmişim Allaha şükür hiç hastalanmam vücut yapım dayanıklıymış.. Ablam malesef içememiş hep hastalanır ufak bi soğuk algınlığı zatüreye çevirir..Öyle bi yapısı var..O sarı şey bağışıklık sistemini çok ciddi güçlendiriyormuş...
Şu an benim göğüs uçlarımda da koyulaşmadan başka hiçbir şey yok..etrafında pıtır pıtır küçük küçük beyazlıklar var..Annem sakın koparma ve göğüs uçlarına hiçbir şey sürme dedi..O kremler olur da acı olursa kullanılır dedi..Keza doktorum da aynı fikirde...Süt tutmazmış sonra..Psikoloji çok önemliymiş..Benim süt gelmeyecek diye hiç aklına getirme..Bol bol su..hamilelikte de emzirirken de...Bir arkadaşım doğumundan bir hafta önce süt getirici aktardan doğal bir ürün almış doktor tavsiyesiyle...hiç sıkıntı çekmemiş bir de onu deneyebiliriz
ayyy ne güzel yaaaa 8 dkGit canim 2 saat valla aciya yazik. Egilip bukulcen karnin ne sekil alacak. Agda, giyinip, odeme yapmam, arabaya yurumem toplam 8 dk !
Kadinin elide hizliydi valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?