2015 Temmuz Anneleri

Allah sana ve bebegine saglik versin. Kendine cok dikkat et

Bu da harika but fikirmis )) Ben daha pastel tonlarda balonlar alirim diyordum Arastirmak lazim birde dogum icin hastaneye apar topar gidersek balonlari sisirtip getirecek birileri :))

İlahi ne güldüm Allahta seni güldürsün emibir gece benim ayağıma da bir kramp girdi oynatamadım ağzım ayrıldı acıdan ama acıdım bağıramadım da korkar diye kendiliğinden geçti
amin cümlemizi
Kız adam alıştı artık 3. Çocuk her hamileliğimde son 3 ay hunharca şiddete tabi tutuluyo zavallı oda alıştı aslında

ya maşallah hepinize bende hep yapıcam diyorum ama icraat yok çarşıya gidip bişeyler almaya üşeniyorum aslında bi arkadaşım beraber yaparız dedi de benim hareketlenmem lazım..az kaldı demi
Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım

Bu da harika but fikirmis )) Ben daha pastel tonlarda balonlar alirim diyordum Arastirmak lazim birde dogum icin hastaneye apar topar gidersek balonlari sisirtip getirecek birileri :))
benim kızın adı kısa, sadece 3 harf olduğu için böyle birşey yapmak istedim şişirme işini de alışveriş merkezlerindeki baloncular, oyuncakçılar yapıyor, araştırdım önceden ama işte helyumdan cayabilirim, o zaman odada biri pompayla şişiriverir.
Çok güzel pastel renk saten balonlar da var, onları da düşünebilirsin. Benim kapı süsüm de koyu pembe ve gümüş ağırlıklı olduğu için odada da bu şekilde sadece isim yazan balon yeterli olur diye düşündüm allah o günleri göstersin hepimize inşallah

amin cümlemizi
Kız adam alıştı artık 3. Çocuk her hamileliğimde son 3 ay hunharca şiddete tabi tutuluyo zavallı oda alıştı aslında

şeyma allahdan agrım sızım yok şimdilik bide olsa kafayı yerım herhaldee,ne kadar geç başlarsa o kadar ıyı,allah kıme ne zamaan verecegını ıyı bılıyro valla:))))))))))))ben daha agrılarıda ayırt edemem şimdii,her seyı dogum kasılmasına bağlarım

Kız alemsin bacak baldır krampı diyom oda doğum Sancısı sanılmaz heralde
Gözün seğirse sen nem kapıcan desene
Ay Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin böyle gülerek doğuralım hepimiz inşşşşşşş

canım Subhânel Hayyil Kayyum’’ (gerçekte tek dirive herşeyin yegane yöneticisi olan allah-u teala'yı tesbih ederim.) bunu recep ayının 10 günü 100 kere okumak gerek.
cnm sadece 100 mü nasl yapcz pekii bu tesbıhı isteyen okusun mu yoksa nasl paylaşcz veya başka bişey paylaşp bunu isteyen oksn mu ?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))bacakda yakın bı yerde zatenn kasıklaraa,hahahahah

şimdi 40 beden gibiyim ya son 3 ay daha da şişersin diyorlar.medium olur mu ki acaba .pamuklu ve yumuşaksa olabilir de tabi .bide sezeryandan kaç gün sonra başladın arkadaşım onu giymeye.
Sezeryandan 4-5 gun sonra filandi galiba canim. Tam hatirlayamiyorim ama doktorumu arayip soracagim Turkiye'deki o zaman yazarim. Korseyi genelde simdiki bedenine gore degil normal zamandaki bedeninden bir ust bedeni aliyorsun. Kac kilo aldin ?

Dr un kim canım hangi hastane
Ne güzel benim kafadan biri

3 aylarda geldi
Ramazan yaklasiyor diye seviniyorum. Bu sene oruc tutamiycam ama ayri bir guzel oluyor ramazan.
Recep ayinin ilk 10 gunu "Subhanel Hayyil Kayyum" tesbihi varmis kizlar. Cekmek isterseniz gunde 100 kere.
evet bu sene oruç tutmayacağız.hatta cogumuz ramazanda doguracagız buyuk ihtimalle.benimki şimdilik öyle gibiilk 10 gunu Sübhanel Hayyil Kayyum,ikinci 10 gunu Sübhanellahi'l Ehadi's Samed üçüncü 10 gunu Sübhanellahir Rauf

Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım
Valla 1 yasina kadar kiyafetlerini simdiden aldim
Amerikadaki carterstan aldim bi ton. Ordaki arkadasin adrese yollattim. Yazin dogumuna geldiginde getirecek insallah
Sirf bizim icin bi bavul tasiyacak yuk oldu azcik kiza
Kilik kiyafete bidaa para harcamam donsun dursun bunlari giysin

Senin kizlarfan bi ton seyin vardir. Bence sana pek bise cikmaz ihtyac, konu komsuya dagitilmadiysa :)

Kizlar hastane cantaniza mutlaka sut yapan bitkiisel caylardan bir kutu ve sut yapan malt icecekleri var onlardan 4-5 tane koyun . Bana sutun yetmiyo filan dediklerinde ilk gun esimi gonderip aldirmistim alelacele . 3 poseti ayni aynda koca kupaya koyup
Ictim( bu arada birde buyuk kupa getirin yaninizda) ustunede malt iveceklerini diktim
Tepeme. Bilmiyorum o yuzden mi ama yarim saate sut fiskirdi benden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…