2015 Temmuz Anneleri

canımmm senın cocuk napsan acıkda kalmaz,evı sallasan 2 cocukdan zaten dunya esya kıyafet cıkar
Yeni doğan için hiç bişey çıkmaz inan Pembeli ilk giydikleri kıyafetleri sakladım onlarıda kaldırdım herşeyi verdim. Sadece Penye pattaniye- fistolu beyaz alt açma takımı-krem rengi nevresim takımı var Kızlardan kullanabileceğim. Onlarda doğduğunda üzerine giydirmek için işe yaramaz :)).

Kesinlikle çok faydası oluyo onların. Ben bide zemzem suyu hurma koyucam hemen doğumdan sonra yicem hurma enerji de yapıyo. Hurma ve zemzem hakkında ayette var kuranı Kerim'de.

Yazacm bunlari bi yere alayim bnde canim.arkadasta bna dedi sutyenin bolmu dedi bol degil ama skida degil kanallari skstiriyomus ewde dolanayim sutyenszde disari icinde bi beden daha buyuk alayim bari :)

Valla herkes aynı şeyi söylüyorda inan kıyafet hiçbişey saklamadım
Bebek arabası puset yürüteç var araç gereç olarak
Nevresim Takım'ı alt açma Takım'ı Penye battaniyeler var bide

aynen canım eşime diyorum şu anda tek özlediğim şey yüzüstü yatmak.sen benim yerime yat diyorum bol bol.hep yüzüstü yatardım ben ama şimdi saga sola yatmaktan başka care yok.yüzüstü yatmanın hayalini kuruyorum

Lütfen şu sütün yetmiyor muhabbetlerine kulak tikayın. .ilk gün 1 çay kaşığı kadar mide kapasitesi varmış bebeklerin zaten..öyle dolu dolu süt gelse boşa gider zaten
Ciddi bi Kilo kaybı yoksa üzülmeyin zamanla çoğalıyor ve kilo alıyorlar. .böyle rahat konuşuyorum çünkü bn de kendimden hic beklemezdim ama dr gerek görmedi iyisin demişti. .millete kalsa süt yetmiyor diye ağlar bebek. .günde 20 30 gr normal iyi kilo alımı demekmis daha fazla almasına rağmen öyle derlerdi düşünün. .siz içinizden şarkı söyleyin yolunuza devam edin takmayinn

şimdi uyumaya vakit var yatabilme kabiliyeti yok,sonrada yatabilcez ama yatmaya vakit olmucakbu nasıl yaman çelişkiiiiii yarabbimmmmmm

Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım

valla senin durum biraz daha vahim önce olursa yollarız taç terlik kapı süsü geçtim gecelik pijama onları alsam bari ..böle böle zaman geçcek ne bulursam onla doğurcam heralde

şimdi uyumaya vakit var yatabilme kabiliyeti yok,sonrada yatabilcez ama yatmaya vakit olmucakbu nasıl yaman çelişkiiiiii yarabbimmmmmm

uyumak istiyorum diye bağırcaz ama nafile..ayyy ya inşallah uyuyan sakin bebeklerimiz olur..bende şimdi kızı okula gönderince yatayım diyorum yok vazgeçiyorum gez kızım diyorum bu fırsat kaçmazz

uyumak istiyorum diye bağırcaz ama nafile..ayyy ya inşallah uyuyan sakin bebeklerimiz olur..bende şimdi kızı okula gönderince yatayım diyorum yok vazgeçiyorum gez kızım diyorum bu fırsat kaçmazz

inşşşşşş cnmmmm,kolik bebek maceramız var bızım en yakın arkadasımda,cidden gazlı bebek çok zor.Saglıklı olsun gerisi önemli değil tabi dee,bakalım kısa çöpü kimler çekicek topikde:)))))))))

Evet alisveris merkezlerinde sisiriyorlar ama iste o gun kim yaptıracak ) Cok guzel balonlar & süsler fln var... Biz odanın suslemesindeki konsepti balon olarak seçtik Kapı susum balon seklinde ortasında "A" harfi olacak. Içerde "Ayaz" yazan ahsap isimlik olacak... Bu isimligin iki tarafina balonlar gelir diye dusundum Bakalim daha fikir aşamasındayız, yapilan hazır hicbirsey yok :))) Beğendiklerim aşağıda, bunlari kisisellestiricez kendi renklerimize gore...

Eklentiler

• image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…