- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.381
Yeni doğan için hiç bişey çıkmaz inan Pembeli ilk giydikleri kıyafetleri sakladım onlarıda kaldırdım herşeyi verdim. Sadece Penye pattaniye- fistolu beyaz alt açma takımı-krem rengi nevresim takımı var Kızlardan kullanabileceğim. Onlarda doğduğunda üzerine giydirmek için işe yaramaz :)).canımmm senın cocuk napsan acıkda kalmaz,evı sallasan 2 cocukdan zaten dunya esya kıyafet cıkar
Kesinlikle çok faydası oluyo onların. Ben bide zemzem suyu hurma koyucam hemen doğumdan sonra yicem hurma enerji de yapıyo. Hurma ve zemzem hakkında ayette var kuranı Kerim'de.Kizlar hastane cantaniza mutlaka sut yapan bitkiisel caylardan bir kutu ve sut yapan malt icecekleri var onlardan 4-5 tane koyun . Bana sutun yetmiyo filan dediklerinde ilk gun esimi gonderip aldirmistim alelacele . 3 poseti ayni aynda koca kupaya koyup
Ictim( bu arada birde buyuk kupa getirin yaninizda) ustunede malt iveceklerini diktim
Tepeme. Bilmiyorum o yuzden mi ama yarim saate sut fiskirdi benden:)
Yazacm bunlari bi yere alayim bnde canim.arkadasta bna dedi sutyenin bolmu dedi bol degil ama skida degil kanallari skstiriyomus ewde dolanayim sutyenszde disari icinde bi beden daha buyuk alayim bari :)Kizlar hastane cantaniza mutlaka sut yapan bitkiisel caylardan bir kutu ve sut yapan malt icecekleri var onlardan 4-5 tane koyun . Bana sutun yetmiyo filan dediklerinde ilk gun esimi gonderip aldirmistim alelacele . 3 poseti ayni aynda koca kupaya koyup
Ictim( bu arada birde buyuk kupa getirin yaninizda) ustunede malt iveceklerini diktim
Valla herkes aynı şeyi söylüyorda inan kıyafet hiçbişey saklamadımValla 1 yasina kadar kiyafetlerini simdiden aldim
Amerikadaki carterstan aldim bi ton. Ordaki arkadasin adrese yollattim. Yazin dogumuna geldiginde getirecek insallah
Sirf bizim icin bi bavul tasiyacak yuk oldu azcik kiza
Kilik kiyafete bidaa para harcamam donsun dursun bunlari giysin
Senin kizlarfan bi ton seyin vardir. Bence sana pek bise cikmaz ihtyac, konu komsuya dagitilmadiysa :)
Instagramdan buldum fotoğrafta Kullanıcı adı yazıyor ben memnun kaldık :)canım çok güzel olmuşlaarrr bayıldım. nerde yaptırmıştın
aynen canım eşime diyorum şu anda tek özlediğim şey yüzüstü yatmak.sen benim yerime yat diyorum bol bol.hep yüzüstü yatardım ben ama şimdi saga sola yatmaktan başka care yok.yüzüstü yatmanın hayalini kuruyorumdur gizem once bi yüzüstü yatmanın keyfıne varalımmm:))))))))kalıp gibi yatmakdan bacaklarıma agrı gırıyorrr:))))))))gece bebek uyanmasın dıye bi yavaş dönüyğrum birdeuyanınca tekmelerı uyutmuyor çünkü bi daha...
Lütfen şu sütün yetmiyor muhabbetlerine kulak tikayın. .ilk gün 1 çay kaşığı kadar mide kapasitesi varmış bebeklerin zaten..öyle dolu dolu süt gelse boşa gider zatenKizlar hastane cantaniza mutlaka sut yapan bitkiisel caylardan bir kutu ve sut yapan malt icecekleri var onlardan 4-5 tane koyun . Bana sutun yetmiyo filan dediklerinde ilk gun esimi gonderip aldirmistim alelacele . 3 poseti ayni aynda koca kupaya koyup
aynen canım eşime diyorum şu anda tek özlediğim şey yüzüstü yatmak.sen benim yerime yat diyorum bol bol.hep yüzüstü yatardım ben ama şimdi saga sola yatmaktan başka care yok.yüzüstü yatmanın hayalini kuruyorum
Bizimde yarin yigitosla baby shower imiz var. masa hazirlaniyo. Nasil olmus teyzeleriEki Görüntüle 1501775
Doktorumun kendi muayahanesi var canımDr un kim canım hangi hastane
Ne güzel benim kafadan biri
Bizde umreden geldik :) sakliyorum zemzem hurmaKesinlikle çok faydası oluyo onların. Ben bide zemzem suyu hurma koyucam hemen doğumdan sonra yicem hurma enerji de yapıyo. Hurma ve zemzem hakkında ayette var kuranı Kerim'de.
Bizimde yarin yigitosla baby shower imiz var. masa hazirlaniyo. Nasil olmus teyzeleriEki Görüntüle 1501775
Eki Görüntüle 1501760 Kızlar siparişlerim tamamlanmış bir heyecan size de yolluyorum bakalım beğenecek misiniz :) Eki Görüntüle 1501757
Kız aynen ya ne kaldı az kaldı bırak Süs püsü benim daha alışveriş yapmam lazım
şimdi uyumaya vakit var yatabilme kabiliyeti yok,sonrada yatabilcez ama yatmaya vakit olmucakbu nasıl yaman çelişkiiiiii yarabbimmmmmm
uyumak istiyorum diye bağırcaz ama nafile..ayyy ya inşallah uyuyan sakin bebeklerimiz olur..bende şimdi kızı okula gönderince yatayım diyorum yok vazgeçiyorum gez kızım diyorum bu fırsat kaçmazz
benim kızın adı kısa, sadece 3 harf olduğu için böyle birşey yapmak istedimşişirme işini de alışveriş merkezlerindeki baloncular, oyuncakçılar yapıyor, araştırdım önceden ama işte helyumdan cayabilirim, o zaman odada biri pompayla şişiriverir.
Çok güzel pastel renk saten balonlar da var, onları da düşünebilirsin. Benim kapı süsüm de koyu pembe ve gümüş ağırlıklı olduğu için odada da bu şekilde sadece isim yazan balon yeterli olur diye düşündümallah o günleri göstersin hepimize inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))bacakda yakın bı yerde zatenn kasıklaraa,hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?