2015 Temmuz Anneleri

Benim de ikiz. Bi süredir bı konuyu düşünüyorum. İkizlerde belden uyuşyurmanın ne sakıncası varmış ki.
Benim arkadaslarim burda ikiz dogurdular belden spinal anestezi oldular. Doktoruna bir sorarsin istersen bir sakincasi varmi diye. Busra'da hemde kan pohtilasmasi sorunu var belki ondandir.

Arkadaşlar bugün eşim şeker yüklemesi sonucumu alnış.Tokluk 154 çıkmış.Sağlık o da yaptırmıştım.Yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum dr yine yükleme ister mi ve yüksek mi çok,bu civarda çıkanların dr ları ne dei?

Yazacm bunlari bi yere alayim bnde canim.arkadasta bna dedi sutyenin bolmu dedi bol degil ama skida degil kanallari skstiriyomus ewde dolanayim sutyenszde disari icinde bi beden daha buyuk alayim bari :)
Hastaneden cikarken takmak icin buyuk bir sutyen al yanina canim. Gogusler birden nasil oluyor bikmiyorum ama kafan kadar oluveriyor. Birde cikis terlikleri veya ayakkabi bayagi buyuk oldun benim gibi odem olursa cok hastanenin kagit terlikleriyle cikarsin sonra:):)

geçmiş olsun canım..benimde şu an bi gariplik var çözmeye çalışıyorum ayakları tam aşağıda galiba tekmelerden fırlayacak gibi oluyo acıtıyo kuzu

Ay maşallah kızlar ya çok güzel Allah doğum günlerinide görmeyi nasip etsin

çok güzel görünüyor şimdidien bol bol fotograf koy fikir olur :)

süpeerr kolay gelsin

Çok güzell :) benim hastane odası için yaptırdığımla çok benziyormuşş :) çok güzel geçsin babyshower ınızz

Harika canim mutlulukla gecirin gununuzu ohhhh :)
Teşekkürler kızlar. Ay şimdiden yoruldum. Börek tatlı temizlik işi bitti. Yarına salatalarım kaldı. İnşallah güzel geçer

benim de var güzelde ama biraz kalın işte çocuklar pişik olmasın derken biz olmayalım şöyle tiril tiril bişeyler istiom da kim alcak
Lohusasepeti sitesinden al canm. Ben bi pijama takımı eminönünden almıştım. Bu sitedede kapıda ödeme var diye tercih ettim bi gecelik aldım

Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
Ay hakkaten cati agrisida ilk defa duydum:) her sene yeni terimler cikiyo galiba:):) benimde catim saglammis demekki:):)

Gecmis olsun canim. Ilacini icince cabucak gecer insallah!

Cok sevindim canim. Kimbilir sen nasil sevinmissindir:):)

Yuksek canim
Biraz 100'luk ister herhalde doktorun. Burda olsa insulin baslatirlar vallahi:) 132'ye bile yuksek cikti dediker bana 100'luk yaptirdilar. Abartmislar biraz burada bu seker isini:)

ayyyyy sende bendensin canim yaaaa cehalet kotu Bende bu ara surekli kasılma nasil birsey diye soruyorum dogum yapan Arkadaşlara :)))
Galiba kasilmam olsa da bilemiycem anca dogururken :) boyle arada sanci giriyo diyorum acaba kasilmam mi va
geçmiş olsun canım..benimde şu an bi gariplik var çözmeye çalışıyorum ayakları tam aşağıda galiba tekmelerden fırlayacak gibi oluyo acıtıyo kuzu
Bnmde canim idrar keseme vuruyor galiba :) suan oglumun tek oyuncagi bu :)

Bi benim göğüsler kafam kadar olamıyo

Kızlar hepinize sağlıklı zamanında doğumlar dilerim.icinizde tek yumurta hamilesin var mı sormak istediğim. Bir konu var.tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…