- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.461
Kız okuyup duruyom bu ne diyo diye
Benim arkadaslarim burda ikiz dogurdular belden spinal anestezi oldular. Doktoruna bir sorarsin istersen bir sakincasi varmi diye. Busra'da hemde kan pohtilasmasi sorunu var belki ondandir.Benim de ikiz. Bi süredir bı konuyu düşünüyorum. İkizlerde belden uyuşyurmanın ne sakıncası varmış ki.
Daha onlarda varrrr fazla giymediğim bi lohusa geceliği var ama oda kışlık.
Ayyyyy artık almam lazım
Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
Çantamı ne çantası o ne
Çanta var ama içine koyulacak hiç bişey yok ortada
Hastaneden cikarken takmak icin buyuk bir sutyen al yanina canim. Gogusler birden nasil oluyor bikmiyorum ama kafan kadar oluveriyor. Birde cikis terlikleri veya ayakkabi bayagi buyuk oldun benim gibi odem olursa cok hastanenin kagit terlikleriyle cikarsin sonra:):)Yazacm bunlari bi yere alayim bnde canim.arkadasta bna dedi sutyenin bolmu dedi bol degil ama skida degil kanallari skstiriyomus ewde dolanayim sutyenszde disari icinde bi beden daha buyuk alayim bari :)
selam kızlar iki gündür kasık ağrısından adım atamıyorum nerdeyse , bügün idrar tahlili yaptırdım , enfeksiyon tavan yapmış ,, zinnat 500 gr sabah akşam kullan dedi doktorum , inşallah tez zamanda geçer .. bu aralar idrar yolu enfeksionuda moda oldu ,, Allahım yardım etsin herkese .
Ay maşallah kızlar ya çok güzel Allah doğum günlerinide görmeyi nasip etsin
çok güzel görünüyor şimdidien bol bol fotograf koy fikir olur :)
süpeerr kolay gelsin
Çok güzell :) benim hastane odası için yaptırdığımla çok benziyormuşş :) çok güzel geçsin babyshower ınızz
Teşekkürler kızlar. Ay şimdiden yoruldum. Börek tatlı temizlik işi bitti. Yarına salatalarım kaldı. İnşallah güzel geçerHarika canim mutlulukla gecirin gununuzu ohhhh :)
Lohusasepeti sitesinden al canm. Ben bi pijama takımı eminönünden almıştım. Bu sitedede kapıda ödeme var diye tercih ettim bi gecelik aldımbenim de var güzelde ama biraz kalın işte çocuklar pişik olmasın derken biz olmayalımşöyle tiril tiril bişeyler istiom da kim alcak
Lohusasepeti sitesinden al canm. Ben bi pijama takımı eminönünden almıştım. Bu sitedede kapıda ödeme var diye tercih ettim bi gecelik aldım
Ay hakkaten cati agrisida ilk defa duydum:) her sene yeni terimler cikiyo galiba:):) benimde catim saglammis demekki:):)Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
Gecmis olsun canim. Ilacini icince cabucak gecer insallah!selam kızlar iki gündür kasık ağrısından adım atamıyorum nerdeyse , bügün idrar tahlili yaptırdım , enfeksiyon tavan yapmış ,, zinnat 500 gr sabah akşam kullan dedi doktorum , inşallah tez zamanda geçer .. bu aralar idrar yolu enfeksionuda moda oldu ,, Allahım yardım etsin herkese .
Cok sevindim canim. Kimbilir sen nasil sevinmissindir:):)Merhaba arkadaşlar, Allahıma şükürler olsun bebeğimin ayrıntılı ultrason sonucu iyi çıktı. Dudak yarığı yokmuş. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Allah hepimizi sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Var canim:) ritmik bir pit pit goz seyirmesi gibiyse hickirik o:)teşekkürler kızlar :)
bir soru daha anne karnında bebeğin hıçkırdığını anlayan var mı?
az önce kalp atışı gibi 2 dk süren bir şeyler olduda
Yuksek canimArkadaşlar bugün eşim şeker yüklemesi sonucumu alnış.Tokluk 154 çıkmış.Sağlık o da yaptırmıştım.Yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum dr yine yükleme ister mi ve yüksek mi çok,bu civarda çıkanların dr ları ne dei?
Galiba kasilmam olsa da bilemiycem anca dogururken :) boyle arada sanci giriyo diyorum acaba kasilmam mi vaayyyyysende bendensin canim yaaaa cehalet kotu Bende bu ara surekli kasılma nasil birsey diye soruyorum dogum yapan Arkadaşlara :)))
Bnmde canim idrar keseme vuruyor galiba :) suan oglumun tek oyuncagi bu :)geçmiş olsun canım..benimde şu an bi gariplik var çözmeye çalışıyorum ayakları tam aşağıda galiba tekmelerden fırlayacak gibi oluyo acıtıyo kuzu
Bi benim göğüsler kafam kadar olamıyoHastaneden cikarken takmak icin buyuk bir sutyen al yanina canim. Gogusler birden nasil oluyor bikmiyorum ama kafan kadar oluveriyor. Birde cikis terlikleri veya ayakkabi bayagi buyuk oldun benim gibi odem olursa cok hastanenin kagit terlikleriyle cikarsin sonra:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?