2015 Temmuz Anneleri

Kızlar hepinize sağlıklı zamanında doğumlar dilerim.icinizde tek yumurta hamilesin var mı sormak istediğim. Bir konu var.tesekkurler.
Teşekkür ederiz canım.O nasıl oluyo tek yumurtalığı olup hamile kalan mı demek istedin? Yoksa ikiz olup tek yumurta ikizi olan mı?

Ay maşallah bereketiyle rızkıyla geliyo oğlun inş

Kızlar devit 3 kullanan var mı aranızda ? Günde kaç damla kullanıyorsunuz ve değeriniz eksik çıktığı için mi verdi doktorunuz?
Bugün internette rastladım mutlaka kullanmak gerekirmiş ama benim doktorum bana böyle bişeyden bahsetmedi? İkilemde kaldım bebeğin kemikleri için çok önemliymiş . Kullananlar bir el atın soruma

Ay maşallah insan etkisinden kurtulamıyor dmi? Ben geçen hafta görmüştüm rüyamda oğlumu, gözümün önüne geldikçe heyecanlanıyorum
Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

İNTERNETTEN BAKTIM CANIM BENDE ŞİMDİ SEN YAZINCA BAYA KULLANAN VAR DENESEK Mİ

benim arkadaşlarımda kullanıyormuş banada onlar söyledi. bugün migrosa gidip baktımda yoktu. yarın bide kipaya bakıcam.

140'tan yüksek olunca 100'lük şeker yüklemesinide yaptırıyorlar canım. benim 162 çıkmıştı ikinciyide yaptık mecbur. ama onda bi şey çıkmadı gerçi sınırlara çok yakındı doktor diyet listesi vermedi ama yediklerine dikkat et hamur işi tatlı pirinç falan yeme dedi.

Var canim:) ritmik bir pit pit goz seyirmesi gibiyse hickirik o:)

aynen öyleydi bende dedim heralde kızım mideyi büyütüyor ama emin olamadım tabi ilk defa oldu çünkü :)

Tmm cnm.bu ay gun bndeydi onhn.parasiyla alcam.herseyi :))

Benim kuzenim var canım ufak daha o kadar çalışkan,hanım hanımcıltı ki; Halamlarda sen gibi çocuklarının üzerine titrer ,2 sene önce binalarına bir aile taşındı ;6 çocuk var, kadın ev kadını ama ne ev ne çocuklar umuru değil!bu kızlardan kuzenime yaşıt olan resmen yoldan çıkardı ;o yaşta Kaş inceltmeler, sevgililer, kız lise sınavlarına girecek düşün8. Sınıf sınavlar denemeler berbat,7. Sınıfta aldığı puanları bile alamadı ,neyse çok detay anlatmayım ergenlikte bşrde Biz fen lisesi beklerken çok vasat bir okul kaZandı,o da hep gelir odaya geçerlerdi kuzenimle, ben anladım insanın çocuğunun arkadaşı ailesi çok önemli, yanlış arkadaş yoldan çıkarabiliyor.zaman çok kötü bonzai uyuşturucu kullanan aile takmayan bilmeyen çok genç var Allah çocuklarımızı korusun

Amin canım amin. Sen çocuğunun kılına zarar gelmesin istersin ama bi ahlağı bozuk arkadaş kurbanı gider Allah'a emanetler zaman çok kötü ya ((

ay evet hamilelik boyunca şişmeyen ayaklar doğumdan sonra kütük gibi olmuştu , ben bile tanıyamamıştım :))

Amin canım amin. Sen çocuğunun kılına zarar gelmesin istersin ama bi ahlağı bozuk arkadaş kurbanı gider Allah'a emanetler zaman çok kötü ya ((
Hem nasıl canımben en çok bu çocuğu yapıp salan ailelerin zaten umuru değilde başka temiz aile çocuklarına bela oluyor ya ona kızıyorum, birde canım, ergenlik çok zor ya hiç laf anlamıyorlar , arkadaş daha doğru sanıyorlar.

Hayir olsun canim!!!

Canım prima kokuyor mu? Öyle diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…