- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.481
Teşekkür ederiz canım.O nasıl oluyo tek yumurtalığı olup hamile kalan mı demek istedin? Yoksa ikiz olup tek yumurta ikizi olan mı?Kızlar hepinize sağlıklı zamanında doğumlar dilerim.icinizde tek yumurta hamilesin var mı sormak istediğim. Bir konu var.tesekkurler.
Ay maşallah bereketiyle rızkıyla geliyo oğlun inşKizlar ruyamda oglumu gordum ♡♡♡♡ karnim kendiliginden acildi cikti disari bezini bagladik ilk kez kakasini yapiyor iste allah im bir doldurmuski tasiyor resmen esimle temizlemeye calisiyorduk sacli birseydi cok sirindi emziriyordum hayirlara gitsin :)
Kızlar hepinize sağlıklı zamanında doğumlar dilerim.icinizde tek yumurta hamilesin var mı sormak istediğim. Bir konu var.tesekkurler.
Kizlar ruyamda oglumu gordum ♡♡♡♡ karnim kendiliginden acildi cikti disari bezini bagladik ilk kez kakasini yapiyor iste allah im bir doldurmuski tasiyor resmen esimle temizlemeye calisiyorduk sacli birseydi cok sirindi emziriyordum hayirlara gitsin :)
İNTERNETTEN BAKTIM CANIM BENDE ŞİMDİ SEN YAZINCA BAYA KULLANAN VAR DENESEK Mİ
Arkadaşlar bugün eşim şeker yüklemesi sonucumu alnış.Tokluk 154 çıkmış.Sağlık o da yaptırmıştım.Yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum dr yine yükleme ister mi ve yüksek mi çok,bu civarda çıkanların dr ları ne dei?
Var canim:) ritmik bir pit pit goz seyirmesi gibiyse hickirik o:)
Tek yumurta ikizi mi canım anlayamadım?
Tmm cnm.bu ay gun bndeydi onhn.parasiyla alcam.herseyi :))Hastaneden cikarken takmak icin buyuk bir sutyen al yanina canim. Gogusler birden nasil oluyor bikmiyorum ama kafan kadar oluveriyor. Birde cikis terlikleri veya ayakkabi bayagi buyuk oldun benim gibi odem olursa cok hastanenin kagit terlikleriyle cikarsin sonra:):)
Yorma kendini canım nisan çıkınca cam silseydin Yağmurlar bitmedi daha. Neyse bi daha siler kocişin.
Benim kuzenim var canım ufak daha o kadar çalışkan,hanım hanımcıltı ki; Halamlarda sen gibi çocuklarının üzerine titrer ,2 sene önce binalarına bir aile taşındı ;6 çocuk var, kadın ev kadını ama ne ev ne çocuklar umuru değil!bu kızlardan kuzenime yaşıt olan resmen yoldan çıkardı ;o yaşta Kaş inceltmeler, sevgililer, kız lise sınavlarına girecek düşün8. Sınıf sınavlar denemeler berbat,7. Sınıfta aldığı puanları bile alamadı ,neyse çok detay anlatmayım ergenlikte bşrde Biz fen lisesi beklerken çok vasat bir okul kaZandı,o da hep gelir odaya geçerlerdi kuzenimle, ben anladım insanın çocuğunun arkadaşı ailesi çok önemli, yanlış arkadaş yoldan çıkarabiliyor.zaman çok kötüGünaydın kızlar
Sabah sabah sinirle başladım. Bugün ailem gelicek bana yicek bişey yapma dediler sağolsunlar. Ne kadar ailemde olsa evi temizlerim ben sil süpür sabahtan beri. Karşı komşumda iyidir hoştur ama çok rahat 5 yaşında en küçük kızı kadın çalışıyo 2 tanede ergen 1 kız 1 oğlan çocuğu var liseye giden. Hafta içi 5 yaşında olan abisi ve ablasından önce geliyo servisle bana geliyo onlar gelene kadar ama bu gelme 15-20 dk değil yani ben burda oynuycam diyo 7 ye kadar takılıyo annesi gelene kadar. Ay bide sanki çocuk değil kocakarı bi entrikalar bi hareketler. Benim kızım bebek gibi kalıyo yanında. Evcilik oynuyo ama sevgilisi var felan hayalde bende çocuğumu daha Çocuksu oyunlarla büyütüyorum tv izletmiyorum yaşına uygun yaşasın dimi.bu kız gelip gittikçe oyunlarda değişiyo.
Ay çok uzattım velhasıl sabahta 9 da bana Bıraktı gene annesimisafirim gelicek görüyo ev süpürüyorum benim 2 tane zaten onların koşturması yetiyo. Alışverişe gidiceklermiş öteki çocukları için uzak bunu götürmiyim sende durabilir mi öğlene kadar dedi bişey diyemedim ama içimden çok sinirlendim yüzyüze bakıyoruz kalbini kırmak istemem normalde bi sorunum yok. O yüzden sustum.
Çalışan arkadaşlardan ricam yazık çocuğada lütfen çalışma hayatınıza çocuklarınızı uydurmayın siz hayatınızı çocuklarınıza uydurun. Ben sinirlendim ama bunu anlatma sebebim o değil o çocuğun hiç normal olmadığı şimdiden belli çünkü aile ortamı görmüyo ki. Öteki çocuklarıda öyle 17:15 te getiriyo servis onlar annelerinden 10 dk önce eve giriyorlar yazık yani nerelerde takılıyorlar? Bide kadın çalışmaya muhtaçta değil. Alışmış çalışıp kazanmaya tamam çok güzel takdir ederim ama bi çocuğunu büyük ondan sonra.
Kusura bakmayın çok uzun oldu içimi Döktüm rahatladım iyki varsınız.
Anım sayfalar çok ilerlemiş hızlı hızlı taradım, gördüm çok geçmiş olsunİyi olmana sevndm cnm dikkat et kendind
Amin canım amin. Sen çocuğunun kılına zarar gelmesin istersin ama bi ahlağı bozuk arkadaş kurbanı gider Allah'a emanetler zaman çok kötü yaBenim kuzenim var canım ufak daha o kadar çalışkan,hanım hanımcıltı ki; Halamlarda sen gibi çocuklarının üzerine titrer ,2 sene önce binalarına bir aile taşındı ;6 çocuk var, kadın ev kadını ama ne ev ne çocuklar umuru değil!bu kızlardan kuzenime yaşıt olan resmen yoldan çıkardı ;o yaşta Kaş inceltmeler, sevgililer, kız lise sınavlarına girecek düşün8. Sınıf sınavlar denemeler berbat,7. Sınıfta aldığı puanları bile alamadı ,neyse çok detay anlatmayım ergenlikte bşrde Biz fen lisesi beklerken çok vasat bir okul kaZandı,o da hep gelir odaya geçerlerdi kuzenimle, ben anladım insanın çocuğunun arkadaşı ailesi çok önemli, yanlış arkadaş yoldan çıkarabiliyor.zaman çok kötübonzai uyuşturucu kullanan aile takmayan bilmeyen çok genç var Allah çocuklarımızı korusun
sağol cnm inşallah.Gecmis olsun canim. Ilacini icince cabucak gecer insallah!
sağol cnm , hareket ediyorsa problem yoktur cnm sen dikkat et yinede.geçmiş olsun canım..benimde şu an bi gariplik var çözmeye çalışıyorum ayakları tam aşağıda galiba tekmelerden fırlayacak gibi oluyo acıtıyo kuzu
ay evet hamilelik boyunca şişmeyen ayaklar doğumdan sonra kütük gibi olmuştu , ben bile tanıyamamıştım :))Hastaneden cikarken takmak icin buyuk bir sutyen al yanina canim. Gogusler birden nasil oluyor bikmiyorum ama kafan kadar oluveriyor. Birde cikis terlikleri veya ayakkabi bayagi buyuk oldun benim gibi odem olursa cok hastanenin kagit terlikleriyle cikarsin sonra:):)
Hem nasıl canımAmin canım amin. Sen çocuğunun kılına zarar gelmesin istersin ama bi ahlağı bozuk arkadaş kurbanı gider Allah'a emanetler zaman çok kötü ya((
Aaaa benimkiler pamela anderson oluverdi :):) simdi de pamela kivamindalar zaten:) normalde halbuki annemin deyimiyle sahanda yumurtalar:):):)Bi benim göğüsler kafam kadar olamıyo
Hayir olsun canim!!!Kizlar ruyamda oglumu gordum ♡♡♡♡ karnim kendiliginden acildi cikti disari bezini bagladik ilk kez kakasini yapiyor iste allah im bir doldurmuski tasiyor resmen esimle temizlemeye calisiyorduk sacli birseydi cok sirindi emziriyordum hayirlara gitsin :)
Benimkiler her an sahanda yumurta kıvamındalar emzirirken yada normalde farketmezAaaa benimkiler pamela anderson oluverdi :):) simdi de pamela kivamindalar zaten:) normalde halbuki annemin deyimiyle sahanda yumurtalar:):):)
Canım prima kokuyor mu? Öyle diyenler varHer bebek farklı canım 2 kızımdada prima aldım ilk sonra yaramadı bize hagis denedim oda bez kısmı çok kalın geldi. Aslında arkası lastikli felan beğenmiştim. En sonunda molfixte sabit kaldık taaki tuvalet alışkanlıklarına kadar. Bundada direk molfix alcam iyi gelmezse ötekileri deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?