2015 Temmuz Anneleri

peki bu yarım gün çalışma netleşti mi? resmi gazete de yayınlandı diye haber var ama resmi gazetede ben bulamadım
eğer öyle bir şey varsa kendimizi çok şanslı hissedelim kızlarrrrrr
evet cnm yayınlanmş. canm ben şanslı falan hissetmyrm böyle saçma kanunu yapanlarıda anlamyrm

Canim bizimki baska bir durum sen hic kafana takma oyle seyleri simdiden. Makat gelis deniyor. Onunda bir suru cesidi var bizimki transverse durus yani en kotusu. Bebek belli bir haftadan sonra bas asagi donuyor ya benimkiler donmuyor gep yan kaliyor buyudukce yer kalmiyor tabi ve kafa boyun kaburganin altinda sikisiyor ve kalca garip bir pozisyonda durdugu icin kalcadaki kemik yerine tam oturmuyor o yuzden kalcada da problem oluyor. Ama
Bu durum cok nadir ilan bir durum %3-5 filan yani sizde olmaz merak etmeyin. Birinci oyle olunca maalesef ikincide ayni olmasi ihtimali cok yuksek ve benim ikincide hic donmedi bas asagi buyuk kizimla ayni pozisyonda hep buda donmeyecek sanirim

Gunaydin canim :) Tasinma telasindayim insaAllah bu hafta sonu tasinacagiz,evi toparliyorum yavas yavas :) Sen nasilsin,kuzu nasil?
Kolay gelsin canim. Gecen gun bir ikiz annesi gordum benimle ayni zamanda dogum yapacak . Gobegi 15 aylik gibiydi:) iki ayi var daha o gibek daha buyuyecek yani. Sizleri dusundum. Allah kolaylik versin. Biz gobegimiz buyudu filan diyoruz hic konusmayalim:):)

Amin canim. Dikkat edelim
Kendimize su kalan az zamanida kazasiz belasiz gecirelim insallah.

canım kamu da memur olanlar aylık düzenli alıyor diye biliyorum. ben kamuda işçiyim bizim kurum aylık vermiyor rapor bitiminde toplu alıyoruz sgk dan. özel sektörde işçi olan bir arkadaş vardı o da kurumla anlaştı. aylık düzenli alacak. sgk nın kendisine verdiğini kuruma verecek daha sonra. yarım gün çalışma da ücret nasıl olacak onu hiç bilmiyorum

hmm anladm cnm bende aylık almak isterm aslnda. bende knşym işyerinde bu işle ilgilenenle ben belediyede taşeron üzernden çalşyr gözkyrm yani birçoğmz öyleyz belediyede. olur inş. kabul ederlerde bende maaşımı alrm aylk

evet cnm yayınlanmş. canm ben şanslı falan hissetmyrm böyle saçma kanunu yapanlarıda anlamyrm

Demek istediğini anladım...sonuçta herkes anne ve eşit muamele görmek istiyoruz..memur işçi beyaz yaka mavi yaka fark etmez hepimiz çocuk doğuruyoruz ve aynı süreçlerden geçiyoruz...bunları sadece burada konuşmak değil bunun için de bir şeyler yapmak lazım..

Ama şu bir gerçek 5 yıl bi üniversitede dirsek çürüttüm hayatımın en güzel zamanlarını bi okulu bitirmek ve daha sonrasında istediğim gibi bir işte çalışmak için harcadım..şimdi 18 li yaşlarıma döndüğümde en net hatırladığım yığınla kule yaptığım kitaplarım...şimdi beni maddi olarak tatmin eden ama manevi olarak tatmin etmeyen bir işe sahibim..bebişimi yetiştirirken de olsa bi güzelliği bari olsun diye çok şanslı hissediyorum...

Cok sukur iyiyiz canim,buyuyolar teyzesi cok sukur :) Amin canim cok sagol :) Oh izne cikta dinlen biraz artik.

Amin canim cumlemize :) Sorma gobegim catlamaya basladi bile ki bastan beri zeytin yagi surmeme ragmen :) Gobegim ucuslarda zaten :) Fotosunu atayim,bu 3 hafta onceydi bide :)

bizimde kendi sandığımız var. sgk da görünmüyoruz. nasıl olacak bilemiyorum :)
seninle aynı durum

sevindim bak yalnız değilim
valla ben söylüyorum benim kurumum tüm hastane masraflarımı karşılıyor..doğum da dahil..lierac çatlak kremime kadar..bebişimin özel şampuanlarına kadar..isterse 100 lira versin kurum doğum parası...önemli değil.. ancak 10 lira da olsa o süt parasını bırakmam peşindeyim

Bebişindir canım benimde her yerden seyirme hıçkırık falan oluyor,zaten yatarken bitanesi hep sağda sağa yatınca seyirme başlıyor şimdide solda ki başladı nereye yatacağımı şaşırdım:)
Ama karnimda degil canim bnmki bildigin sola yan yatariz ya yatar yatmaz yada otururkn basliyo damarim atmaya bebekte hic hareket etmio bugun de korkuyom .gece nasil yatyiysam gene .yarin gidebilirsem baska ile gidicem doktora ins.hersey yolundadr.

Doğum vs benimde karşılıyo çok şükür :) karşılamasada özel sigortada yaptırdım zaten :)

ama verecekleri bişe varsa - süt parası gibi - almam demem

birşeyler yapmaya çalşyrm elbet ama azınlk olunca olmyr değişmyrlr işte. neyse siyasete gerek yok. ben maalesef hiçte şanslı hissetmyrm.

Ama karnimda degil canim bnmki bildigin sola yan yatariz ya yatar yatmaz yada otururkn basliyo damarim atmaya bebekte hic hareket etmio bugun de korkuyom .gece nasil yatyiysam gene .yarin gidebilirsem baska ile gidicem doktora ins.hersey yolundadr.
canm bukadr karamsar olma lütfen güzel düşün biraz bişey yoktr inş. git doktorada için rahatlasın.

Slm kızlar süt parasından felan bahsetmişsiniz dün bana sosyal hizmetlerden mesaj geldi. Süt yardım talebiniz kabul edilmiştir. Kartınız vakıfbank tarafından basılacaktır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…