- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.081
YOK CANIM SÜT PARASI 1 KERE veriliyor oda 109 tl mi ne
Bende gecenlerde inceledim hatta hosumada gtti ama alisveris yapmadim canm :)Merhabalar tutumlu anneden alisveris yapaniniz var mi hic
canım bendede oluyo çok fazla.olmadıgını biliyorum ama cok sıkışmış gibi oluyorumKızlar bebişleriniz mesaneye baskı yapıyor mu ? Benimki bazen öyle bi baskı yapıo ki olmamasına rağmen idrarımı sanki altıma kaçırıcakmışım gibi geliyor. Çok mu erken bunun için ?
banada öyle bir msj gelmedi niye acaba.bide ne kadar bu süt parası canım
canım belki yaşanılan şehirle alakalı olabilir ,, toplam 120 lira diye biliyorum .ya benm tel no değişti ondn gelmdı belki msj yarın arymda sorym bari sağlk ocagna giriş yapmşlr mı benmde
Benimde oluyo fazlaca hemde normal bir durum yani buyuyolar artikKızlar bebişleriniz mesaneye baskı yapıyor mu ? Benimki bazen öyle bi baskı yapıo ki olmamasına rağmen idrarımı sanki altıma kaçırıcakmışım gibi geliyor. Çok mu erken bunun için ?
Amin canim cumlemize :) Altli ustlu duruyorlar canim alttaki asagiya baski yapiyor :) Zor tasiyorum artik,gobegimin alti cikacak gibi oluyor :)Kuzulara maşallah :) senin göbüş biraz aşağıda galiba gerçi iki tane olunca normal aşağıda olması :) rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı almayı nasip etsin
Insallh canim dedigin gbi olur.yarin gumushanede iyi bi doktr varmis herkes ona git diyodu hazir annem gelmiskn gideyimde en azindan.onada sorayim bakayim ne dicek soluma yatamiyorum dunden beriKorkma canım bişey yoktur Allahın izniyle, sen stres yaptıkça kıpırdamıyodur belki hem burda ben çok okudum hareket etmiyor diyen çok arkadaş oldu daha sonra hareket etti dediler sen stresli yorgun olunca onlarda yorulurmuş dinlen bol bol aklına kötü şeyler getirme...
:))))cehalet bu işte canım ben hiç yapılmadı bilmiyordum parmak nereye kadar uzanacak ki gerçiAy Allah seni ne yapmasin, ne eli kiz ,bi elin iki veya üc parmagini koyup öbür elle de göbek alti hizasindan üstten baski yapiyo.Bu kadarcik, eli nereye sokacak Valla sesli güldüm ...
Canim biz normal dogum icin yapmiyoruz bunu. Ben her halukarda sezeryan olacagim. Biz digumu coktan gectik umrumuzda degil bebek dogunca kalca ve boynunda problem olmasin diye yapiyoruz . Icerideki yanlis durus pozisyonu yuzunden cok problem yasadik kizimda iki yasinda ancak gecti. Iki yil fizik tedavilerde gecirdik. Dogunca aylarca tum vucudu kaplayan bir bandaj takmak zorunda kaldi .
Çokda ufak değilmişsin be canım:)ben kucugum ya 21 :)
eğer sezeryan olacaksa hiç çatı muayenesi yapmıyorlar cnm ,, zaten doktorun her ay rahım ağzına bakıyordur ultrasonla. benim oğlumda bakmışlardı erken doğum başladığı için ama kızımda çatı muayenesi olmadım direk sezeryan oldum:))))cehalet bu işte canım ben hiç yapılmadı bilmiyordum parmak nereye kadar uzanacak ki gerçi
Yardıma gelenlerin ber mı. Canım 2 bebekle zor olcak sanaGunaydin canim :) Tasinma telasindayim insaAllah bu hafta sonu tasinacagiz,evi toparliyorum yavas yavas :) Sen nasilsin,kuzu nasil?
Çokm geçmiş olsun canımherkeslere merhabalar kızlarr... bugün muayene oldum kendi doktoruma. p.tesi gece olanları filan attım. ultrosaonla baktı. kızım 950gr olmuş boyu 38cm. onun açısından herşey yolunda ama benim rahim ağzıyla ilgili birşeyden şüphelendi tam anlamadım. sanırım kısalmaya başlamış. alttan muayene etti. şimdilik iyi gözüküyor ama seni 2 hafta sonra tekrar göreyim dedi. dikkat et kendine filan demedi. çalışıyorum biliyor aynen devam yani. ebe arkadaşıma sordum az önce. rahim ağzı kısalmaya başlayınca açılma riski artıyormuş. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi. her gün yeni bir şey. yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz artık.
İlk adet olana kadar sürecekmişiz.Doğum sonrası da mı kullancaz lierac canım
Ama al yıllarca kullan taş gibi diyorlar, 2 kötü alacağına bir sağlam almak mantıklı bende okşedog çok beğeniyrmlassig bi modeli bende beğendim. fiyatı 168 di nette. okiedod da öneriyorlar aynen.
Ne kadarmış canım süt parası ? Bir kez mi veriliyor ? Kimlere veriliyorbana gelmdi cnm öyle bişey daha ama sana kart falan gelırse haber verirmsn bizede.
Amin canim cumlemize :) Sorma gobegim catlamaya basladi bile ki bastan beri zeytin yagi surmeme ragmen :) Gobegim ucuslarda zaten :) Fotosunu atayim,bu 3 hafta onceydi bide :) Eki Görüntüle 1511760
Çokm geçmiş olsun canım
Canm 300tl ne parasi oluyo pekiamaan ya 300 tl için ayrı başvur 100 tl için ayrı başvur... Sanki hepsini tek seferde verseler olmuyor... Yıl olmuş 2015, hala evrak peşinde uğraştırıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?