2015 Temmuz Anneleri

pis doktor ben inanmıyorum onlara bol bol sıvı tüketsin canım . genelde suyu pk tüketmeyenlerde oluyo o su kaybı ama genede hayırlı olsun kesin doktor sezeryancı

Sağol canım. Dinlenmeden Geçmez dedi zaten ablama geldim çocuklarla o ilgileniyor bende yatıyorum.

Sağol canımya. Aynen doktorum iyki var kadın kızı gibi muamele ediyo inan. Allah yardım etsin onların eline bakanlara. Belki iyi olanlarda vardır onların Hakk'ını yemiyelim inş hepsine Allah vicdan versin.

Sağol canım. Ateş çok önemliymiş ihmal etmeyin. Benimki tavuk suyuyla geçicek bişey değilmiş virüs bulaşmış akciğerlerde sorun vardı baya ağır bi enfeksiyon. Çocuklardan bulaşmış.

Çok sağol canım.Ben dahiliye Bölümü'ne girdim belki soğuk aşgınlığı deyip. Belki ondan müdahale etmediler. Aman özele git daha iyi canım ya

Yuh artık.senin gorumcen uçmuş iyice.Allah ıslah etsin.

maşallah diyelim canım kayınvalidenle sana ozaman.benimkide iyidir ama annem gibi olamaz asla..

Canım valla forumdaki kızları okuyunca ben de maşallah dedim :)) Bana hep 'bana annen gbi kapris yap ,naz yap , ben o zaman daha rahat olurum' der. Gerçi ben yapamam orası ayrı :))

Bende oyle canm. Iyide geciniyoruz allah bozmasin. Bana karsi her zaman tatli dilli guler yuzlu oldu. Bende simde negatif bisey diyemem allah yukarda.
Bebek kiz tarafinin erkek tarafinin dusuncesinide anlamamisimdir hicbizaman. Halbuki erkegin soyadini aliyo. Nasil olabilir :) bazi seylerin icinden siyrilmak isteyince laf mi yok canm. Herseyde boyle

Allah yardimcin olsun canm. Bazi insanlarla gecinmek zor oluyo
Amin cnm.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor.esım dünya iyisidir Maşallah.adaletlıdır.annesi diye asla kayırmaz.gun içinde arar yemek yedin mı ne yedin.iş yapma ben gelince yaparım der.yaparda.Allah bin kez razı olsun.açıkçası kv iyi olup esım kotu olacağına böyle daha iyi.

Ay inanmıyorum yaa. Valla ben burda sinirden öldüm canım. Şu zihniyeti anlamakta o kadar güçlük çekiyorum ki. Çocuklar kendilerini bilmeye başladıkları zaman ne kadar kötü bi durum oluşuyor onlar açısından. Allah sana sabır versin. Umarım bu sapkın düşüncelerinden arınır.

Çok doğru demişsin canım. Önemli olan kv lerden önce eşler. Eşin yanında, arkanda olduktan sonra sırtın yere gelmez.o yanında olmasa asıl o zaman sıkıntı. Bak miniş de gelio :)) Allah ailenize mutluluk , huzur versin. Gerisi dışarda kalanşeyler :))

Ne guzel canm allah bozmasin. Esinede masallah

boşver bazen böyle davranmak lazım çok yüz verince tepeye çıkıyorlar.. güle güle kullansın bebişin odasını

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi daha yaşamassın, devlettekilere benimde güvenesim gelmiyor nedense ama bazen mecburuz napalım Allah kötü insanlardan sakınsın bizleri...

Banada yaz meyvelerini de cok severim. Ne guzel yaz da geliyo

Aynen canım bayılırım her birine :)) şimdi burda saymayayım Bizim minikler de şanslı olucak biz yaz meyveleri yiyip emzirdikçe tadını onlarda alıcak. Gerçi gaz yapıolar mı bilmiyorum ama ben booool bol yemeyi düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…