- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.381
Amin cnm.Allah hepimizin ailesinden huzuru mutluluğu eksik etmesin.Çok doğru demişsin canım. Önemli olan kv lerden önce eşler. Eşin yanında, arkanda olduktan sonra sırtın yere gelmez.o yanında olmasa asıl o zaman sıkıntı. Bak miniş de gelio :)) Allah ailenize mutluluk , huzur versin. Gerisi dışarda kalanşeyler :))
Cnm ben kanama gecırdıgımde ben daha önce bebe aldırdım bırsey olmaz bile dedi bana.dedim dustumu neden aldırdın.yooo istemiyordum çok çocuğum var diye aldımdım 4 kez hemde dedi.bırsey olmaz falan bile dedi bana.ee günah degil mı dediğimde diger cocuklarımın riskini yıyeceklerdı demesin mı? İyice nefret etmiştim.
http://www.bebekhouse.com/?urun-10961-suavinex-3-pozisyonlu-silikon-uc-genis-agiz-biberon-360-ml
biri beni şu biberonlardan almamam için tutsun lütfen
evde biberon ordusu var ama çok güzeller.
Maşallah.Allah hepimizin yuvalarında huzur ihsan eylesin.Ne guzel canm allah bozmasin. Esinede masallah
Cnm hosgeldın.sende bebek takvimini eklesene:)http://www.bebekhouse.com/?urun-10961-suavinex-3-pozisyonlu-silikon-uc-genis-agiz-biberon-360-ml
Hahahaha canımbende baktım bunlara emzik ve emzik zinciri aldım bu markanın. Biberondan son dakika vazgeçtim ama çok uzun sürmez ben de alırım. Bizimde 3 tane biberon var zor tutuyorum kendimihttp://www.bebekhouse.com/?urun-10961-suavinex-3-pozisyonlu-silikon-uc-genis-agiz-biberon-360-ml
Bende bende. Bayilirim canm. Adlarini saymayalim simdiAynen canım bayılırım her birine :)) şimdi burda saymayayımBizim minikler de şanslı olucak biz yaz meyveleri yiyip emzirdikçe tadını onlarda alıcak. Gerçi gaz yapıolar mı bilmiyorum ama ben booool bol yemeyi düşünüyorumm
Cnm senınkı ıyıymıs.5000 TL çıkarıp vermek ve bıızm kv düşünemiyorum.50 TL vereyim diyor.Maşallah aranız bozulmaz inşallah.hep böyle gitsin.
uzak zor oluyor ama benimde 10 yıllık doktorum diye gidiyorum .. zaten gebze medicalde detaylı ultrason yoktu .
İSterseniz başka bir doktordan da görüş alsın.
Bir arkadaşımızın suyu azalmıştı dinlenmesi için doktor rapor vermişti sonra eski haline geri dönmüştü.
Sezeryan için maalesef doktorlar bizi korkutabiliyorlar.
Bizimkilerde benim çok kırıldığımı anladıkları için kayınpeder bebek odasını ben alacağım dedi.
Baktı ben oralı değilim gidip bakmış beğenmiş alamamış ben beğenmem diye. Parasını vermeyi teklif etti.
Bize hesap numaranızı verin havale edeyim bakın bu mağazalara baktım diyordu. Geçen günde abi söyledi babamın hevesini kırmayın diye.
Amin canmMaşallah.Allah hepimizin yuvalarında huzur ihsan eylesin.
Çok cahil kız öyle böyle degil.kadın kendi çocuklarına acımamıs bana mı acıcak gerçi.öyle düşününce morelom bozulmuyor.yazık günah yaa,nasıl bir düşüncedir bu. diğerlerinin rızkını yicek demek ne demek.
istemiyosan korun be kadın. 4 kez keyfi çocuk aldırmak ne demek
Aynen cnm bu devletteki çalışanlar doktorlarda dahil çok bencil oluyorlar genelde,çünkü onlar için bir tanede hasta gelse aynı parayı alacaklar 100 tanede gelse aynı para o yüzden fazla bakmak uğraşmak istemiyorlar vicdan kalmamış insanlarda. Bence yüzdelik olması lazım baktığın hasta kadar ücret alacaksın diye bir düzenleme gelse gör bak nasıl tutuşuyorlar onlar bizim peşimizden koşarlar...Çok geçmiş olsun canım kendi doktorlarımızdan allah razı olsun valla insanın içini rahatlatıyor. Devlettekiler neden böyle yapıyprlar anlamıyorum . İmkanı olmayıp onlara gidenler ne yapsın eli kolu mahkum onların dediklerini yapıyorlar . Az biraz daha ilgili biligili olun ya insan sağlığı sonuçda . Senin kuzuyada maşallah az kalmış 2 kiloya biraz kendini toparladın mı rahat rahat o da kilo almaya başlar
Aynen öyle biliyor musun ben zaten o yüzden hayal kırıklığına uğradım kndi annemdn bile daha çok değer veriyordum o yüzden kendi annmin kıymetini bir kez daha anladım kimse kendi annenin yerini tutmaz . Şimdide gözümde değeri yok eşimin annesi diye konuşuyorum eşim kırılmasın üzülmsin diye sırf onun hatrı için dediğin gibi kim olursa olsun haddinden fazla değer vermemek gerekiyor . Bu arada Çok sağol teyzesiboşver bazen böyle davranmak lazım çok yüz verince tepeye çıkıyorlar.. güle güle kullansın bebişin odasını
Aynen cnm bu devletteki çalışanlar doktorlarda dahil çok bencil oluyorlar genelde,çünkü onlar için bir tanede hasta gelse aynı parayı alacaklar 100 tanede gelse aynı para o yüzden fazla bakmak uğraşmak istemiyorlar vicdan kalmamış insanlarda. Bence yüzdelik olması lazım baktığın hasta kadar ücret alacaksın diye bir düzenleme gelse gör bak nasıl tutuşuyorlar onlar bizim peşimizden koşarlar...
markası iyi canım o kesinde fiyatlar normale göre biraz tuzlu sadece .resmen kendime engel olamıyorum.Ayy bunlar ne böyleeegüllü olana bayıldımmm canım bu marka iyi bi marka mı ? Ben alıcam sanırım
Aynen öyle tamam hepsi belki öyle olmayabilir ama çevremdende bir tane olumlu örnek görmedim duymadım . İnsanların yüzlerine bile bakmıyorlar
ay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.Hahahaha canımbende baktım bunlara emzik ve emzik zinciri aldım bu markanın. Biberondan son dakika vazgeçtim ama çok uzun sürmez ben de alırım. Bizimde 3 tane biberon var zor tutuyorum kendimi
ay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.
hayatımda böyle emzik görmedim bakar mısın bi http://www.bebekhouse.com/?urun-10248-bright-starts-cozy-coo-pembe-emzikli-dostlar
çok teşekkür ederim hoşbuldum.Cnm hosgeldın.sende bebek takvimini eklesene:)
Ayy bunlar ne böyleeegüllü olana bayıldımmm canım bu marka iyi bi marka mı ? Ben alıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?