- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.761
Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler
kızlar birşey sormak istiyorum bu doğum lekesi hakkında ne düşünüyorsunuz kk da okudumda hiç aklıma gelmicek şeyler leke yapmış bebeklerde tab, doğruysa :)
Bugun parkta arkadasimin kizina bi oglan elindeki sopayla vurup kacti Allah im nasil sinir oldum ozellikle iyi yetistirmemiz gerek bizim yoksa bu nedil hic iyi yerlere gitmiyor
canım aslında benim kv de iyidir pek bişeye karışmaz ama dediğim gibi görümce hepsine bedel.allahtan görümcen yokmuş valla.bende görümceyim ama asla kimsenin hayatına müdahale etmem.herkes evinde mutlu huzurlu yasasın..Ben aramızın hep iyi olmasını istemişimdir yalnız yaşıyor hatta evlenince çok ısrar ettim bizimle kalmasını ama o kesinlikle istemedi rahat edemezsin dedi aslında çok düşünceli gel gör ki değişik huyları var eşimde benim niyetimi bildiği için hiç baskı uygulamıyor. Ben eşimin snneme nasıl davranmasını istiyorsam bende onun annesine öyle davranıyorum o yüzden sorun yaşamaıyoruz . Allahtan görümce yok birde öyle karışan görümce çekemezdim gerçekten . Kısmet olursa ben görümce olucam o yüzden hiç karışmayı düşümmüyorum
Aynen öyle hiç kimseyi ilgilendirmiyor
Amin gerçekten çok zor :)
Aynen bizde öyle bir sabah birde akşam konuşuruz .amin cümlemize
Canım şimdi dediğini deniycem inş faydasını görürüm bende. Benim öksürüğüm bildiğin hırıltılı boğulcak gibi oluyorumYeni oksurukten iyilesmis biri olarak cok sey denedim ama bana iyi gelen o oldu cok sukur resmen oluyodum oksrukten gece gunduz uyku haramdi bir su bardagi sutu kaynat icine 5tane hatmi cicegi at iliyinca suz ic geceleri yatmadan canim banada dua et
mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktorSelam kızlar. Dün gece çok enteresan bişey oldu. Sabaha karşı 4 gibi tuvalete kalkayim dedim, karnımda bir kramp bir kramp, Allahım yerimden kimildayamiyorum agridan. Zar zor acıyla gittim geldim artık. Sonra 2 saat geçmedi kramplar. Doğum sancısı sandım Allah korusun. Ödüm patladı. Sonra aklıma geldi magnezyum. Eşim kalktı hazırladı. Ictim. Uyuyakalmisim. Uyandığımda kramplar yok olmuştu. Öğlen tekrar olur gibi oldu. Yine magnezyum içtim. Bu aralar biraz aksatmistim magnezyumu. Ondanmi oldu ki acabaEger ondansa demekki magnezyumsuz yaşayamicam hamileligim boyunca. Sizde oluyomu hiç böyle kramplar ?
hepsi cok güzel iyi günlerde kullanın en zevkli alışveriş :)Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler
Ins canim faydasini goruceksin Allahin izniyle bende senin gibi hem hirilti hm kuru oksuruk tutuyoduCanım şimdi dediğini deniycem inş faydasını görürüm bende. Benim öksürüğüm bildiğin hırıltılı boğulcak gibi oluyorum
Banada daha vermedi canm zannediyorum bu ayki kontrollerimde vericekmrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktorendişe ettim bak şimdi
belkide bu kontrolde verir hatırlatayım olmazsa ellerime ve bacaklarıma acayip kramp giriyor...Banada daha vermedi canm zannediyorum bu ayki kontrollerimde vericek
Hatirlat canim sen madem giriyor bazen doktorlar sikayeti soylemedende ilac vermiyorlarbelkide bu kontrolde verir hatırlatayım olmazsa ellerime ve bacaklarıma acayip kramp giriyor...
Az evvel esime diyordum ki uc aydanda dustu iki bucuk ay kaldi tabi yapilcaklari siralamaya basladim cocuk odasi boyancak kalan eksiklerAy kizlar mayisa girdik ne kaldi artik doguma ya
Yemem mi canm ama yemeklk ki bakkk :)Yedin mi kuzuyu :)
aynen öyle cnm illa ki söylemek gerekiyor saol iyi geceler :)Hatirlat canim sen madem giriyor bazen doktorlar sikayeti soylemedende ilac vermiyorlar
Sanada canim :)aynen öyle cnm illa ki söylemek gerekiyor saol iyi geceler :)
Aynen ilknur84 , magnezyum icmeden bu kramlarla olmucak heraldebende sabah akşam megnezyum kullanıyorum iki gece önce akşam erkenden yatınca içmeyi unutuum haliyle sabah bacaklarıma kramp girdi hep oluyor şimdi unutmamaya çalışıyorum..
nuryurttas42 dr bana magnezyumu biraz fazla yürüyünce veya hareket ettigimde kasiklarim ağrıyo diye verdi. Herhangi bir tahlil yapmadi. Sende sor istersen doktoruna.mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktorendişe ettim bak şimdi
Oyyyyyyy maşallah maşallah maşallah allahım kötü gözlerden sözlerden korusun şu küçük meleği.Yemem mi canm ama yemeklk ki bakkk :)
Mor aşkına :) hepsi çok güzel gecelikde süper şık ve sade bende taktım şimdi acaba benim sabahlık çok mu abartılıydı diye :) iyi günlerde kullanın hepsini hayırlı olsun
Hepsi cok guzel gule gule kullan canim corap tutucuyu alman iyi olmus cunku yurumedikleri halde bir bakyosun corap cikmis o minicik ayaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?