2015 Temmuz Anneleri

Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım. Çırap tutucu ilk defa duyuyorum. Neler yapıyorlar

kızlar birşey sormak istiyorum bu doğum lekesi hakkında ne düşünüyorsunuz kk da okudumda hiç aklıma gelmicek şeyler leke yapmış bebeklerde tab, doğruysa :)

İnşallah olmaz canım ya. Ben hiç bir şeye dikjat etmedim bu konuda.

Bugun parkta arkadasimin kizina bi oglan elindeki sopayla vurup kacti Allah im nasil sinir oldum ozellikle iyi yetistirmemiz gerek bizim yoksa bu nedil hic iyi yerlere gitmiyor

Çok sinir oluyorum böyle çocuklara. Bazı anneler gülüyor bu durumda o zaman bende annesine sopayla vurmak istiyorum.

canım aslında benim kv de iyidir pek bişeye karışmaz ama dediğim gibi görümce hepsine bedel.allahtan görümcen yokmuş valla.bende görümceyim ama asla kimsenin hayatına müdahale etmem.herkes evinde mutlu huzurlu yasasın..

Yeni oksurukten iyilesmis biri olarak cok sey denedim ama bana iyi gelen o oldu cok sukur resmen oluyodum oksrukten gece gunduz uyku haramdi bir su bardagi sutu kaynat icine 5tane hatmi cicegi at iliyinca suz ic geceleri yatmadan canim banada dua et
Canım şimdi dediğini deniycem inş faydasını görürüm bende. Benim öksürüğüm bildiğin hırıltılı boğulcak gibi oluyorum

mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktor endişe ettim bak şimdi

hepsi cok güzel iyi günlerde kullanın en zevkli alışveriş :)

Banada daha vermedi canm zannediyorum bu ayki kontrollerimde vericek

nuryurttas42 dr bana magnezyumu biraz fazla yürüyünce veya hareket ettigimde kasiklarim ağrıyo diye verdi. Herhangi bir tahlil yapmadi. Sende sor istersen doktoruna.

Mor aşkına :) hepsi çok güzel gecelikde süper şık ve sade bende taktım şimdi acaba benim sabahlık çok mu abartılıydı diye :) iyi günlerde kullanın hepsini hayırlı olsun

Teşekkür ederimmm. Bende severim süslü şeyleri ama antalya sıcagında temmuzda olabildiğince hafif bişey seçeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…