- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.801
Hemde nasilll :)) cekeckleri varrr cadaloz dio annesi saclari bile dikdik :))) bende nasl ozledm cnm anlatamam kucagimabebekte.alnca hemen dogrsm gelyr valla :)) ya bide boyle ayaklarini kendine dogru toplyrlr kucagima alyrm hemen oyle yapyr anne karni gibi :)) ozmn daha tatlinolyr top gibi :)))Ahahaaaa parmağında oynatmaya Başlamış cimcimeay Oğlumu özledim doğsada doyasıya koklasak
Evet canım mecbur kalıp kanal tedavide yaptırdım yirmilik dişte çektirdim. Ilkönce doktoruna söyle belki uyarısı olur dişini çekecek doktora.Gunaydin kizlar hamilelikde dis cekdirilir mi ???????
Oy oy kıçına kıçına vur kız onunHemde nasilll :)) cekeckleri varrr cadaloz dio annesi saclari bile dikdik :))) bende nasl ozledm cnm anlatamam kucagimabebekte.alnca hemen dogrsm gelyr valla :)) ya bide boyle ayaklarini kendine dogru toplyrlr kucagima alyrm hemen oyle yapyr anne karni gibi :)) ozmn daha tatlinolyr top gibi :)))
Biz iyiyiz canm siz nasılsınızgunaydın canım.yeni bır gunde hamişler iyimi.
Ohh canm afiyet olsun. Benim eşimde işe gitti ama bende anneme gidicem kahvaltıya :) sonra alışveriş falanGünaydın canım. İstanbul'da hava süper. Eşim şimdi anneme bırakıyor beni. Onların terasta kahvaltı yapıcaz kadın kadına :) sen napıyorsun
Evet canım. Doğuma 2 hafta kalana kadar her türlü diş tedavisi yaptırabilirsin dedi doktorumGunaydin kizlar hamilelikde dis cekdirilir mi ???????
Herkese merhabalar,
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum
Afiyet olsun ben yeni hazirlayacam kahvalti bana gun yeni aydi da :)Günaydın canım. İstanbul'da hava süper. Eşim şimdi anneme bırakıyor beni. Onların terasta kahvaltı yapıcaz kadın kadına :) sen napıyorsun
Kasik agrisi olacak diye yurumemezlik etme bence gizemcim benm de agri oluyor ama yuruyorum hem sahlikli dogum yapmak icin yuruyus hareket cok onemli. Bismillah de giyin kusan cik yuru alisveris yap ohhh :)Gunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww
aynen bende dün kk da bi konu vardıda orada gördüm bakmasam daha iyiydi hayırlsıı allahdan..İnşallah olmaz canım ya. Ben hiç bir şeye dikjat etmedim bu konuda.
Çok sinir oluyorum böyle çocuklara. Bazı anneler gülüyor bu durumda o zaman bende annesine sopayla vurmak istiyorum.
maşallah sübhanallah çok tatlı bu prenses allah nazarlardan kötü gözlerden koruusun bu miniği.. allah analı babalı büyütüsn hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin inşallahYemem mi canm ama yemeklk ki bakkk :)
hayırlı günler canım evet bugün buradada hava çok güzel tam gezmelik bi hava var bugün benimde sol tarafıma sabah uyanınca bi ağrı saplandı baya geçmedi sonra kalktım bıraz dolandım ancak yavaş yavaş geçti sabah hemen magnezyumuda içtim artık az kaldı ağrılarda başladı bizlerde sanırımGunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww
canım kendini durdur artık doğunca alırsın ihdiyaç oldukcakızlar günaydın internette kafayı çizdim onu da alsam unuda alsam diye diye kartımda limit kalmayacak yakında hergü durduruyom kendimi ne olacak bu halim bilmem .
canım kendini durdur artık doğunca alırsın ihdiyaç oldukca
Merhaba hatırlıyorum bebeğin eğer biletini Türk Havayolları ndan aldiysan 28. Haftadan sonra doktor raporu istiyor seyahatinde sakinca yoktur diye eğer Pegasus dan alırsan bi sıkıntı yok rapor falan istemiyorHerkese merhabalar,
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum
Sanada canım. İyilik bizde sende ne var ne yokhayırlı günler kızlar nasılsınız keyifler yerindemi
bu arada kızlar dün doktoro gitmey beklemeden tartıldım ben artık kilo almıyorum heralde 77 de 1 aydır duruyorum kilo alımım durdu sanırım ama bebek alıyodu en son gitiğimde normal seyrediyodu kendi adıma çok svindim çok piskolojim bozudu artık dün iş yerindeki arkadaş benim hamile olmadıgım zamanı hiç görmemişti reimlerimi gösterdim kız şok oldu tabi bendesizlerlede paylaşıyım sarı saçlı halim öncesii tabiki digeride yakın dönemde çketik foto çekmiyorum bile artık
Canım ben de senin gbiyim ya üstelik ben hala almaya da devam ediyorum 12 kilo aldım şimdidenbu arada kızlar dün doktoro gitmey beklemeden tartıldım ben artık kilo almıyorum heralde 77 de 1 aydır duruyorum kilo alımım durdu sanırım ama bebek alıyodu en son gitiğimde normal seyrediyodu kendi adıma çok svindim çok piskolojim bozudu artık dün iş yerindeki arkadaş benim hamile olmadıgım zamanı hiç görmemişti reimlerimi gösterdim kız şok oldu tabi bendesizlerlede paylaşıyım sarı saçlı halim öncesii tabiki digeride yakın dönemde çketik foto çekmiyorum bile artık
mrb doktor bana hiç magnezyum fln vermedi takviye olarak sadece decavit kullanyorum ara ara bende de kramplar oluyor her hamileye veriliyor mu ?? hangi degerlere bakılarak veriliyor hiç bişey söylemedi bana gerzek doktorendişe ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?