- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.781
Aldıklarına şimdi baktım canım bayıldım valla güle güle kullan miniğinle. Geceliğin çok hoş cidden.Teşekkür ederimmm. Bende severim süslü şeyleri ama antalya sıcagında temmuzda olabildiğince hafif bişey seçeyim dedim
Aldıklarına şimdi baktım canım bayıldım valla güle güle kullan miniğinle. Geceliğin çok hoş cidden.
Canım hepsi çok güzelll güle güle giy inşallah... Markaları ne acaba ben de hala arayıştayım da :)Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler
Maşallah yavruma. Ben bu bebeğe aşerdim şimdi :))Yemem mi canm ama yemeklk ki bakkk :)
benim ilki erkek ikincisi de:) bebek doğduğunda tam 20 aylık olucak.Hosgeldin :) her donemin ayri zorlugu var haklisin . Seni birazcik daha sansli goruyorum kendi halimden. Iki yas sendromu zamanlari birincide ele gelir olacak. Benim iki yasinda kizim var bebek dogunca ucuncu dunya savasi cikacak maalesef belli oldu:):)ben hep kizim daha kucukken hamile kalmak istedim ama kismet simdiyeymis:) seninkilerin cinsiyetleri ne?
gunaydın canım.yeni bır gunde hamişler iyimi.Gunaydn kızlarr
Gunaydn kızlarr
gule gule kullan canımm.cok guzeller.Selam kızlar bugun gün boyu dışardaydım eksiklerimi hallettim fikir olsun diye size lohusa pijamalarım bide gecelik mor tabiki
kv hastane çıkışı aldı
Annemde tulumla kundak bezini çok begendim diye onu aldı
Kasadaykrn aa bu neymiş dedim çorap tutucuymuş onuda hediye ettiler
offf cok uzuldum.allah sabır versın..Erken doğum yapan biri vardı ya kuvozdeydi bebegi adı aklıma gelmedi şimdi kalbi durmuş rabbim yanına almış
Yakınlarına sağlık huzur sabır versin allahim
Gizem hatırlar belki o daha aktif
Amin canmmmm cok tatli yaw cokta yaramaz sallamazsan kucaga almzsn aglyr hemen :))Oyyyyyyy maşallah maşallah maşallah allahım kötü gözlerden sözlerden korusun şu küçük meleği.
:)) canm.simdklk avcunu yala az kaldi seninkide gelck :))Maşallah yavruma. Ben bu bebeğe aşerdim şimdi :))
:)) canm.simdklk avcunu yala az kaldi seninkide gelck :))
Ahahaaaa parmağında oynatmaya Başlamış cimcimeAmin canmmmm cok tatli yaw cokta yaramaz sallamazsan kucaga almzsn aglyr hemen :))
Canm ye tabii :) birde kucagima bebek aldm biraksam gelmedi hiccc misss gibi kokyrdu yedm sevdm sevdm durdm :)) aynenn cnm isleri zor o gelinlk icinde die agladi durdu bir cikrdilar kucagada alinca keyfi yerine geldi. :)):))) doğunca her yerini yicem onun. Yalnız sizin yaramaz fena alışmış kucağa. İşleri zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?