2015 Temmuz Anneleri

Canım hepsi çok güzelll güle güle giy inşallah... Markaları ne acaba ben de hala arayıştayım da :)

benim ilki erkek ikincisi de:) bebek doğduğunda tam 20 aylık olucak.
Umduğun kadar şanslı değilim çünkü oğlum 2 yaş sendromuna biraz erken girdi :) canımıza okuyor evin içinde anlamsız sürekli bi vızıltı halinde henüz dili çözülmediği için dertte anlatamıyor.. tam bi çile yani.
Üstüne bi de tam bi akrep burcu, kıskanç ve inatçı
seninkilerin cinsiyetleri ne?
bi de seni kaybetmiyimde doğum olduktan sonra başbaşa verir dertleşiriz

Herkese merhabalar,
Ben de Temmuz annesiyim..26 haftamdayim ve kiz bebek bekliyoruz..
Bu donem ucak yolculugu yapan yada planlayan var mi ? Daha onceki gebeliginden deneyimi olan da olabilir ?
Herkese bu seruvende bol sans ve kolayliklar diliyorum

gule gule kullan canımm.cok guzeller.

Gunydn kizlar naslsnz hava guzele benzyr daha disari cikmdm camdan bakyrm :) ama kendimi disari atip pestilim cikana kadr gezmek istyrm :) cok ozledim yaaa alsverisi gezmeeyi bisey olck mi yorlnca kasik agrisi olck mi die dusunmek iatemyrm artk yaww

:))) doğunca her yerini yicem onun. Yalnız sizin yaramaz fena alışmış kucağa. İşleri zor.
Canm ye tabii :) birde kucagima bebek aldm biraksam gelmedi hiccc misss gibi kokyrdu yedm sevdm sevdm durdm :)) aynenn cnm isleri zor o gelinlk icinde die agladi durdu bir cikrdilar kucagada alinca keyfi yerine geldi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…