2015 Temmuz Anneleri

canim doktor bile gidince söyle bi göz atıp yorum yapamıyor ultrason nst tahliller kontrol edip ardından yorumunu yapabiliyor. Bu yüzden ben keyfini kaçırma bebisi strese sokma derim hem şurda saliya ne kalmış ki.

canim doktor bile gidince söyle bi göz atıp yorum yapamıyor ultrason nst tahliller kontrol edip ardından yorumunu yapabiliyor. Bu yüzden ben keyfini kaçırma bebisi strese sokma derim hem şurda saliya ne kalmış ki.
Cok takintili oldum en ufak seyi kafamda dusunup dusunup buyutuyorum smdide bebegim sag tarafima toplaniyor insallah bie olmaz biranonce sali gelsin

Süpermiş kız fiyatı bizde mi gelip alsak valla çok hoşuma gidiyo para veremem 2 kere o yüzden vazgeçtim. Istanbulda o sepetçilerden yok mu ya.

:)) bırak yapsın napıcaksa

Canm cokngecms olsn

Ablanda alemmiş kız dur daha doğrana kadar ne yorumlar yapıcaklar sende şimdiden milletin yorumuna takılırsann işin var. Erken doğum öyle birden pat diye olabilecek bişey değil bunu iice bil aklına sok yani erken doğum olması için bi risk olur bişey çıkar illa doktorun Söyler. Bi hastalık geçirirsin. Mesela yüksek Ateşli hastalık erken doğuma sebep oluyormuş ben bunu 3. Çocuğumda öğrendim.
Yani canım arkadaşım kendine dert arama takacak başka şey bul otur bi işle meşgul ol kimseyide takma.
Ya ilk hamileliğimde kızım aşağıdaydı ve herkes ay karnın inmiş sen doğurursun dediler durdular noldu 42. Haftama girdim kızım Doğdu Allah neyi nezaman dilerse o olur zaten senin karnın nasıl ne durumda olursa olsun. Kendini strese sokup günlük Yaptığın işleri ihmal etme onlarda insanı oyalıyor ablanın lafınada bakma.

Ay yawrum çok geçmiş olsun. nasıl düşmüş niye düşmüş okadar yüksekte napıyomuş Öğretmenleri görmemişmi?

Kizlar naslsnz gezmekten simdi geldim saat 12 den beri disardym :) harbi fena yoruldum. Arabamizi sattgmza bin pismanm dolmslarla gittik 1 saatte ordn otogardan in alsvers yapcgmz yere giderken taksiye bin ordan baska alsvers merkezne yine taksi ordan otogara yine taksi derken yol+ yemek 100 lira tuttu. Aldklrm haric tabii bosa para bide az yurm yuruys olsn dedm esime yok anammm ayak bileklerm koptu sanki agir gelyr vucudum tasiyamyrm artik. Kizlar 7 ayda boyleyse 9 ayda dusunemyrm bile ben nasl yurys yapcm yaw

Oooo tadını çıkarmışın iyi yapmışın bişey olmaz kafayı vurup yatarsın dinlenirsin hemen.her bulduğun tabüreye çökseydin
Neler aldın?

Benim ilki kiz ikincide kiz:) anladim senide konusamayinca cocuklar bir dinem hircinlik geciriyor haklisin . Konusmaya baslayinca da daha degisik bir iki yas sendromu geliyor. Bizimki hele 3 dil konusuyor her dilden cadilik
Yapiyor sagolsun:) guya benim kiz balik ama inatcilik hat safhada. Bazen deli ediyor beni. Biz bayagi dertlesiriz seninle:):)

Sanada canım. İyilik bizde sende ne var ne yok
Bende iyim ama karnımın sol tarafına tuhaf bi ağrı saplanıyor kramp gibi sankı eşim okudu biraz rahatladım ikinci gebelikler biraz daha zor oluyor sanırım..
Bişey olmaz canım dğumdan sonra verirsin bunları kafana takma bebeklerimiz sağlıklı gelsinlerde kilo dediğin nedir.. Bu arada bende 80 olmuşum 78 le hamile kaldım sonra 72 kada indim şuanda 1 aydır 80 kilodayım..
İlk olanı cok güzel canım hayırlısı kısmetinde vardir bi besikte hangisi hayırlısı olsun
Nasılsıniz hanımlar? Biz bugün daha iyiyiz çok şükür.
İyim canim sol tarafımda kramp g8bi bi ağrı oluyor ara ara inşallah bi daha olmaz
Bebegin hayırlı olsun canım.. Evet malesef yurtdışında öyle bi uygulama var sigorta karşılamadığı için ama istenirse özel ödeyip ultrasonda bakırabiliyorsun en azindan almanyada böyle sizin orada nasıl bilmiyorum..
bununla geçmiş olsun canım Allah korunuş oğlunu şikayette bulun bi önlemini alsınlar en azından biradaha böyle bişey yaşanmasın..

Benimde annem aşagıya indi demişti bende farkettim çünkü tam kaburgamın altındaydı gülerken batıyodu şimdi rahatım bugun doktordaydım pozisyonunu almış çok mutlu oldum bende stres korku en buyuk düşmanımız rahat ol gittiğinde sorarsın sende

Oooo tadını çıkarmışın iyi yapmışın bişey olmaz kafayı vurup yatarsın dinlenirsin hemen.her bulduğun tabüreye çökseydin
Neler aldın?
Cok iyi geldi ama :)) cokmem mi herkeste yer veryr otrym die hamile gorunce esim ayakkabi bakyr ben otryrm :))) hamile kilodu aldm iki tane sutyen aldm ondn acilmali ama eve geldm denedm deli gibi sıkyr ya arksi falan degstrmk lazm simdi gecelk baktm beden yoktu ama ayni geclklerden lohusa sebetnde bulmstm ondn alcm sanki paylasrm birazdn burda yorm yaprsnz :) besik baktm bide hiiiccc begenemdm cirkn cirkn ve pahali seylerr ucuz kucuk guzel seyler bulmam lazm :)

Keşke orda deneseydin bidaha nasıl değişicen uzak diyosun.
Internette daha çeşit var ve fiyatlar çok daha uygun sanki. Bakalım biz ne zaman çıkıcaz alıcaz

Keşke orda deneseydin bidaha nasıl değişicen uzak diyosun.
Internette daha çeşit var ve fiyatlar çok daha uygun sanki. Bakalım biz ne zaman çıkıcaz alıcaz
cnm ne bılym ya denemdm işte eşimi göndercm artk nbb almştm netten bakçm beden olrak hangisi daha rahat olur onu dcm alsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…