- 24 Şubat 2013
- 201
- 93
- 98
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.861
canim doktor bile gidince söyle bi göz atıp yorum yapamıyor ultrason nst tahliller kontrol edip ardından yorumunu yapabiliyor. Bu yüzden ben keyfini kaçırma bebisi strese sokma derim hem şurda saliya ne kalmış ki.Kızlar bugün ablam geldi oturmaya karnımın aşagıya indiğini söyledi fazla gezme istirahat et dedi korktum şimdi yarın 31 haftalık olucam daha erken değilmi inmesi erken doğum falan olurmuki salı kontrolüm var nasıl durucam ben şimdi salıya kadar
Cok takintili oldum en ufak seyi kafamda dusunup dusunup buyutuyorum smdide bebegim sag tarafima toplaniyor insallah bie olmaz biranonce sali gelsincanim doktor bile gidince söyle bi göz atıp yorum yapamıyor ultrason nst tahliller kontrol edip ardından yorumunu yapabiliyor. Bu yüzden ben keyfini kaçırma bebisi strese sokma derim hem şurda saliya ne kalmış ki.
Yok rekoru size vermiyecegimmalesef 59 ile hamile kaldım ve 80 oldum. 21 kilo aldım. Doktor çok dikkat etmemi söyledi. Ama sürekli acikmaya devam ediyorum.15 kilo aldım rekor bende herhalde :) 52'yle başladım 67 oldum 70'le tamamlasam şükredicem :)
Süpermiş kız fiyatı bizde mi gelip alsak valla çok hoşuma gidiyo para veremem 2 kere o yüzden vazgeçtim. Istanbulda o sepetçilerden yok mu ya.bu kremi bende duydum canım geçen ben kızımda hep hmetan pomad ile bephantol kullanmıştım öle sorun yaşamadım
evet hediye geldi ama ben onu komşuma verdim koşumda görümcesine görümcesi ihtiyacı olana derken kayboldu şimdi para verip almak istemiyorum karamürsel sepetçisinde küçük sepetler var sallanan ayak takıp kullanmayı düşünyom ama bilmiyorum . (50tl fiyatı)
:)) bırak yapsın napıcaksaEvet gerçekten öyle bunlar biraz da süs gibi grliyor bana. Oda yapmıycam ama sonra odasına geçirip kullanabileceğim kullanışlı bişey istiyorum aslında. Bakalım babamız zaten beşik ve park yatak karşıtı şimdiden genç odası bile alabilir
Canm cokngecms olsnKızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun
Ablanda alemmiş kız dur daha doğrana kadar ne yorumlar yapıcaklar sende şimdiden milletin yorumuna takılırsann işin var. Erken doğum öyle birden pat diye olabilecek bişey değil bunu iice bil aklına sok yani erken doğum olması için bi risk olur bişey çıkar illa doktorun Söyler. Bi hastalık geçirirsin. Mesela yüksek Ateşli hastalık erken doğuma sebep oluyormuş ben bunu 3. Çocuğumda öğrendim.Kızlar bugün ablam geldi oturmaya karnımın aşagıya indiğini söyledi fazla gezme istirahat et dedi korktum şimdi yarın 31 haftalık olucam daha erken değilmi inmesi erken doğum falan olurmuki salı kontrolüm var nasıl durucam ben şimdi salıya kadar
Ay yawrum çok geçmiş olsun.Kızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun
Oooo tadını çıkarmışın iyi yapmışın bişey olmaz kafayı vurup yatarsın dinlenirsin hemen.her bulduğun tabüreye çökseydinKizlar naslsnz gezmekten simdi geldim saat 12 den beri disardym :) harbi fena yoruldum. Arabamizi sattgmza bin pismanmdolmslarla gittik 1 saatte ordn otogardan in alsvers yapcgmz yere giderken taksiye bin ordan baska alsvers merkezne yine taksi ordan otogara yine taksi derken yol+ yemek 100 lira tuttu. Aldklrm haric tabii bosa para bide az yurm yuruys olsn dedm esime yok anammm ayak bileklerm koptu sanki agir gelyr vucudum tasiyamyrm artik. Kizlar 7 ayda boyleyse 9 ayda dusunemyrm bile ben nasl yurys yapcm yaw
Benim ilki kiz ikincide kiz:) anladim senide konusamayinca cocuklar bir dinem hircinlik geciriyor haklisin . Konusmaya baslayinca da daha degisik bir iki yas sendromu geliyor. Bizimki hele 3 dil konusuyor her dilden cadilikbenim ilki erkek ikincisi de:) bebek doğduğunda tam 20 aylık olucak.
Umduğun kadar şanslı değilim çünkü oğlum 2 yaş sendromuna biraz erken girdi :) canımıza okuyor evin içinde anlamsız sürekli bi vızıltı halinde henüz dili çözülmediği için dertte anlatamıyor.. tam bi çile yani.
Üstüne bi de tam bi akrep burcu, kıskanç ve inatçı
seninkilerin cinsiyetleri ne?
bi de seni kaybetmiyimde doğum olduktan sonra başbaşa verir dertleşiriz
Bende iyim ama karnımın sol tarafına tuhaf bi ağrı saplanıyor kramp gibi sankı eşim okudu biraz rahatladım ikinci gebelikler biraz daha zor oluyor sanırım..Sanada canım. İyilik bizde sende ne var ne yok
Bişey olmaz canım dğumdan sonra verirsin bunları kafana takma bebeklerimiz sağlıklı gelsinlerde kilo dediğin nedir.. Bu arada bende 80 olmuşum 78 le hamile kaldım sonra 72 kada indim şuanda 1 aydır 80 kilodayım..bu arada kızlar dün doktoro gitmey beklemeden tartıldım ben artık kilo almıyorum heralde 77 de 1 aydır duruyorum kilo alımım durdu sanırım ama bebek alıyodu en son gitiğimde normal seyrediyodu kendi adıma çok svindim çok piskolojim bozudu artık dün iş yerindeki arkadaş benim hamile olmadıgım zamanı hiç görmemişti reimlerimi gösterdim kız şok oldu tabi bendesizlerlede paylaşıyım sarı saçlı halim öncesii tabiki digeride yakın dönemde çketik foto çekmiyorum bile artık
İlk olanı cok güzel canım hayırlısı kısmetinde vardir bi besikte hangisi hayırlısı olsunSelam kızlar nasılsınız? Biz iyiyz günlerdir evdeyim çok sıkıcı. Dün biraz eşimle çıktık beşiklere baktık hiç bişey begenemedik netten modellere bakıp begendiğimizi yaptırmayı düşünüyoruz.. Kıbrısta küçük bi yerde olunca böyle sorun oluyor vallaEki Görüntüle 1514776 Eki Görüntüle 1514778
Bunları begendikssizce nasıl?
İyim canim sol tarafımda kramp g8bi bi ağrı oluyor ara ara inşallah bi daha olmazNasılsıniz hanımlar? Biz bugün daha iyiyiz çok şükür.
Bebegin hayırlı olsun canım.. Evet malesef yurtdışında öyle bi uygulama var sigorta karşılamadığı için ama istenirse özel ödeyip ultrasonda bakırabiliyorsun en azindan almanyada böyle sizin orada nasıl bilmiyorum..Herkese meraba..Bende 7 aylik hamileyim nasipse temmuzda dogumum.Ben yurtdisinda yasiyorum isvecte 2 kez ultrasona girdim ilk ultrasonum 18.haftadaydi 18 haftadan once hic ultrasona girmedim cok istedim ama burda onermiyorlar hatta 18 haftadaki ultrason 2 boyutluydu ben ayrintili sordum ama 2d ultrasona koyuyorlar eger bir sorun gorurlerse doktor ayrintiliya gonderiyor cok tuhafima gitmisti ikinci ultrason 25.haftadaydi ve 3 boyutlu icin ta 4 saatlik sehire gittik icim rahat olsun diye saglikli dedi ultrasoncu ama bn yine gittim ve artik doguma kadarda ultrason yok.Burda oyle mesela 3 tarama testi fln yok yapmiyorlar her ay ebe kontrol ediyor kan tahlili aliyor kanim nasil diye baska bise yapmiyorlar.ins saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi
bununla geçmiş olsun canım Allah korunuş oğlunu şikayette bulun bi önlemini alsınlar en azından biradaha böyle bişey yaşanmasın..Kızlar nasilsiniz ben hic iyi ddeğilim 2. Sınıfa giden çocuğum var pperşembe günü okul dönüşünde hafif toparlayarak geldi ayağına baktım üstüne basabiliyo böldü diye sordum düştüm dedi elini yüzünü yıkarken bide ne göreyim gözü yuvasından fırlayacak gibi sis gözünün beyazı sis retinası içe çökük vaziyette eli mosmor hemen acilen ggötürdükleri beyin göz ayak röntgeni çekildi çok şükür ciddi bi sşey yok dediler gece onda eve geldim o gününkorkusu hala uzüzerimde netten okulunun fotosundan nerde düştüğünü gösterdi bi kez daha mahvoldum rRabbim bana bağışladı çok 3.5-4 metre yükseklik nerdeyse hala düşündükçe elim Ayağımtitriyo o hali ggözümun önünden gitmiyo Rabbim herkesin evladını bagislasin korusun
Masallah canim bebise cok tatli. Cok ta suslu masallah:):)Amin canmmmm cok tatli yaw cokta yaramaz sallamazsan kucaga almzsn aglyr hemen :))
Kızlar bugün ablam geldi oturmaya karnımın aşagıya indiğini söyledi fazla gezme istirahat et dedi korktum şimdi yarın 31 haftalık olucam daha erken değilmi inmesi erken doğum falan olurmuki salı kontrolüm var nasıl durucam ben şimdi salıya kadar
Cok iyi geldi ama :)) cokmem mi herkeste yer veryr otrym die hamile gorunce esim ayakkabi bakyr ben otryrm :))) hamile kilodu aldm iki tane sutyen aldm ondn acilmali ama eve geldm denedm deli gibi sıkyr ya arksi falan degstrmk lazm simdi gecelk baktm beden yoktu ama ayni geclklerden lohusa sebetnde bulmstm ondn alcm sanki paylasrm birazdn burda yorm yaprsnz :) besik baktm bide hiiiccc begenemdm cirkn cirkn ve pahali seylerr ucuz kucuk guzel seyler bulmam lazm :)Oooo tadını çıkarmışın iyi yapmışın bişey olmaz kafayı vurup yatarsın dinlenirsin hemen.her bulduğun tabüreye çökseydin
Neler aldın?
Tabii canm ne susulu hemde anasi ayri kuzusu ayri suslyduMasallah canim bebise cok tatli. Cok ta suslu masallah:):)
Keşke orda deneseydin bidaha nasıl değişicen uzak diyosun.Cok iyi geldi ama :)) cokmem mi herkeste yer veryr otrym die hamile gorunce esim ayakkabi bakyr ben otryrm :))) hamile kilodu aldm iki tane sutyen aldm ondn acilmali ama eve geldm denedm deli gibi sıkyr ya arksi falan degstrmk lazm simdi gecelk baktm beden yoktu ama ayni geclklerden lohusa sebetnde bulmstm ondn alcm sanki paylasrm birazdn burda yorm yaprsnz :) besik baktm bide hiiiccc begenemdm cirkn cirkn ve pahali seylerr ucuz kucuk guzel seyler bulmam lazm :)
cnm ne bılym ya denemdm işte eşimi göndercm artk nbb almştm netten bakçm beden olrak hangisi daha rahat olur onu dcm alsnKeşke orda deneseydin bidaha nasıl değişicen uzak diyosun.
Internette daha çeşit var ve fiyatlar çok daha uygun sanki. Bakalım biz ne zaman çıkıcaz alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?