- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.121
yok canım hiç takma bence. benim 2 doktorumda benzer ölçtü.biri 1080gr dedi biri de 1100 dedi ve gayet iyi gelişimi dediler.bana normal dedilerse sen hiç sıkıntı yapma benceKilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
doowwood@_ikra_ kimdi?
teşekkür ederim canımgünaydın canım..kontrolün iyi geçmiş gözün aydınbaşka nick i değişen yok canım şimdilik
günaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım
teşekkür ederim canımhepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee
ay çok alakasız ama bu smile cok hoşuma gitti
portakal soyup yiyor. burda bile yiyecek ile ilgili bir şey buldum
bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?
nette kabızlık vs bir şeyler yazıyor.
iyice moralını bozmş senın. şöyle patavatsız doktrolara sinr olyrm ya nie bakmycksn kendın için değil bebeğin için yiyrsn hepmz öyleyz artk sen üzme kenını cnm maşallahı var benceKilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
gnydn cnm maşallah bebeğine büyür tabiki kocamn olck daha :) iyi olmana sevndmgünaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım
ben ac karnına içyrm canm 5 te laobaya uyanyrm ozmn bende ilk zamnlarda yanı bırkaç gün kabzlk yaptı sonrasında normale dondu. bazı arkdşlr tok içyr ama bana doktorm aç karnına iç demştiteşekkür ederim canımhepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee
bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?
Bnde de geliyo cnm. Daha uc dort gun oldu tahlil yaptrdim sikinti yok ama sanki idrari yapmissin gbi surekli sari sariikızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
bendede var cnm altma yapyrmşm gibi istemzsz akıp gdyr bende sürekli ped değiştryrm işte oldgm için.kızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorumkızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
Cnm bana 3 aylıktan beri demir hapı verdi aynı ferra sanol duedenal ve decavıt multıvıtamın.cnm kabızlık ve kakada siyahlık yapıyor.aç karnına içmen lazım içtikten sonra 2 saat yemek yememen lazım.biraz anus kanamalarına sebep olabiliyor.teşekkür ederim canımhepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee
Bnde de geliyo cnm. Daha uc dort gun oldu tahlil yaptrdim sikinti yok ama sanki idrari yapmissin gbi surekli sari sarii
bendede var cnm altma yapyrmşm gibi istemzsz akıp gdyr bende sürekli ped değiştryrm işte oldgm için.
kızlar bende neredeyse 2 aydır oluyor cis gibi ıstemsız sarı altıma hafif kacırmısım gibi kokusuz.doktorunuz size ne dedi?Bende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorum
gayet normalmş cnm ben çok gülünce veya öksrnce eğer tvltm varsa altma kaçrdgm bile olyr rahim büyüyp baskı yaptgı içinmş kendı kendıme diorm yaşlılar gibi altma kaçryrm artk :)kızlar bende neredeyse 2 aydır oluyor cis gibi ıstemsız sarı altıma hafif kacırmısım gibi kokusuz.doktorunuz size ne dedi?
limiti hatırlamyorum ancak kargo için 3 tl, kapıda ödeme için 6 tl aldılar. birde topluca ulaşması iyi oldu evde bulunmadığım için gidip şubeden aldım...cnm ben güvenp alamadm ordan kapıda ödeme belirli limiti geçince yazyrdu 200 lira falan hepsi buradadan aldm oda parça parça gnderyr kargoyu :) herhafta bişey gelyr
gnydn cnm ilaç almadn mı ?gunaydın annişler ,,, keyifler yerindedir inşallah , 3 gündür başağrısı çekiyorum strestenmi olacağındanmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?