- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.141
canım ben de onu kullanıyorum..ben gece kalkıp içiyorum uyku arasında hiç kabız olmadım hatta acaip çalıştıyo bağırsaklarımı mı içmediğim zaman daha çok sıkıntı yaşıorum..
valla bu 2 ay ne yersek yiyelim kimse bişey demez yiyin garii sonra başlıcaz kilo verme çalışmalarına
ben ac karnına içyrm canm 5 te laobaya uyanyrm ozmn bende ilk zamnlarda yanı bırkaç gün kabzlk yaptı sonrasında normale dondu. bazı arkdşlr tok içyr ama bana doktorm aç karnına iç demşti
yok canım ıstırahat edip ya da temiz havaya çıkıp geçiştirmeye çalışlıyorum .gnydn cnm ilaç almadn mı ?
cnm kapıda ödemesı olsaydı bende ordn alcktm hem hepsi buradadan daha pahalıya almş oldm baktk çopk iyi hatrlyrm olmaynca eşim güvenmdi hepsiburdadan aldk evet toplu olması iyi olmş benmki saçma tek kargo parası alyr ama ürünler parça parça gelyr saçmalk biraz :)limiti hatırlamyorum ancak kargo için 3 tl, kapıda ödeme için 6 tl aldılar. birde topluca ulaşması iyi oldu evde bulunmadığım için gidip şubeden aldım...
Cnm acaba o cis mı? Akıntımı onu anlayamıyorum.gayet normalmş cnm ben çok gülünce veya öksrnce eğer tvltm varsa altma kaçrdgm bile olyr rahim büyüyp baskı yaptgı içinmş kendı kendıme diorm yaşlılar gibi altma kaçryrm artk :)
cnm tülbenti ıslatp başını sık biraz uyumaya çalş bana öyle çok iyi gelyr bende hemen ilaç almayı istemyrm öyle yapyrmyok canım ıstırahat edip ya da temiz havaya çıkıp geçiştirmeye çalışlıyorum .
canım sen ona bakma ne yapmaya çalışıyor bazı doktorlar anlamış değilim sonuçta sen hamilesin tabikide yiceksın açmı kalacaksın tövbe yarabbi birdaha o doktora gitme canım birde şöyle bişey var her cihaz faklı ölçüm yapabiliyor neyin kafasını yaşıyor bu doktor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada yazim canım protein yoğurt ve kuruyemiş yemeğe çalış bebeğe kilo aldıran gıdalar bunlarKilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
iyi olmanıza çok sevindim canım sen dinlenmeyi ihmal etme protein yemeye çalış vede yoğurt vede kuruyemiş bunlar bebeğe daha çok kilo aldırırgünaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım
canım çok su gibi geliyorsa doktoruna ulaşabiliyorsan bi arayıp sorkızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
çok suluysa dikkat edin kızlar doktorunuza danışın , vajinal kültür yapabilirBende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorum
tamam cnm teşekkür ederim , denerimcnm tülbenti ıslatp başını sık biraz uyumaya çalş bana öyle çok iyi gelyr bende hemen ilaç almayı istemyrm öyle yapyrm
evet renk değişimini de duymuştum. amaaaan ne çektik beeCnm bana 3 aylıktan beri demir hapı verdi aynı ferra sanol duedenal ve decavıt multıvıtamın.cnm kabızlık ve kakada siyahlık yapıyor.aç karnına içmen lazım içtikten sonra 2 saat yemek yememen lazım.biraz anus kanamalarına sebep olabiliyor.
amin inşallah ,,, zaman aslında hızla geçiyor cnm bizde nasıl geçti anlamadık :) seninde çabuk geçer inş.Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
cnm zorlamadn gelyrsa akıntı bendede olyrCnm acaba o cis mı? Akıntımı onu anlayamıyorum.
gebelik takviminde C şeklindeki fotoya bakıp bebişim bir an önce büyüsün diye söylenip duruyordumSevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
amin inşallah canım :))Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
hmm 2nizde de durum iyi o zaman. banada sabah aç karnına ya da kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.kahvaltıdan 2 saat sonra da aç olunuyor zaten, tok içildiğini duymadım bende.
gunaydın annişler ,,, keyifler yerindedir inşallah , 3 gündür başağrısı çekiyorum strestenmi olacağındanmı bilemedim
gebelik takviminde C şeklindeki fotoya bakıp bebişim bir an önce büyüsün diye söylenip duruyordumseninki de şuan C şeklinde. şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş vakit inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
canım sen ona bakma ne yapmaya çalışıyor bazı doktorlar anlamış değilim sonuçta sen hamilesin tabikide yiceksın açmı kalacaksın tövbe yarabbi birdaha o doktora gitme canım birde şöyle bişey var her cihaz faklı ölçüm yapabiliyor neyin kafasını yaşıyor bu doktor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada yazim canım protein yoğurt ve kuruyemiş yemeğe çalış bebeğe kilo aldıran gıdalar bunlar
iyi olmanıza çok sevindim canım sen dinlenmeyi ihmal etme protein yemeye çalış vede yoğurt vede kuruyemiş bunlar bebeğe daha çok kilo aldırır
canım çok su gibi geliyorsa doktoruna ulaşabiliyorsan bi arayıp sor
çok suluysa dikkat edin kızlar doktorunuza danışın , vajinal kültür yapabilir
evet renk değişimini de duymuştum. amaaaan ne çektik bee
bu arada benimde su gibi akıntım var canım. çamaşır sık değiştiriyorum. renk koku yok.
dr bugün idrarda yanma var mı dedi yok dedim. olsa idrar testi yapacaktı sanırım.
kızlar koku ve yanma yok.demekkı hepimizde oluyorsa bu haftalarda normal sanırım.cnm zorlamadn gelyrsa akıntı bendede olyr
sağol cnm , çok şiddetli olunca dayanamazsam içiyorum bende ,, ama böyle tuhaf bazen yok gibi bazen artıyor ,, geçmiyorda , bakalım geçmezse bende içerimgeçmiş olsun. ben ağrım oldu mu minoset filan içiyorum. çünkü benim iştahımdan tut, tansiyonuma kadar herşeyimi etkiliyor. migren var en başta minoseti içmezsem migren ilacı içmem lazım. malum onuda içemiyoruz. o yüzden hemen içerim ben. nane yağı sürmekte iyi geliyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?