2015 Temmuz Anneleri

Oh maşallah sana hep böyle enerjik ol inş

ne güzel yaa. ben evde olsam hayatta çıkamazdım bu saatte heralde. takdir ettim

Valla çıktım kizlar 45 dk yürüdüm 2,5 km falan. İnsana bi rahatlama geliyor. En azından kilo alımını yavaslatacak. Benim eşim bypass ameliyati oldu 4 aylik hamileydim o zaman. 3 aydan beri evde ona hep ben baktım o yüzden kendimle hic ilgilenemedim günde 3 ana 3 ara öğün yedim hep esiminde öyle beslenmesi gerekti cabuk toparlamasi icin. Ama sürekli evde olunca ne kadar düzenli dikkatli beslensemde 12 kilo aldim. 64 kiloyla hamile kaldim simdi 76,5 kg dayim. Son 2 ay artık bari bundan sonra sadece bebegim kilo alsın.

Hanımlar minoset içenleri okudum bi kaç kez bildiğimi paylaşıyım dedim. Eşimin Arkadaşı Nöroloji uzmanı benim başım çok ağrımıştı gittik minoseti önermedi içme onu dedi sadece Parol dayanamadığın anda dedi. Minoseti önermiyorum kesinlikle demişti. Söylemek istedim eğer çok kullanan varsa iyice sorup içsin bence.

Benim doktorumda demisti bi kere minoset içme çok acil durumlarda parol iç demişti

canm benm migrenm var bana kadn doğm doktorm onu verdi içeblrsn dedi bak şimdi içime kurt düştü içtm bide ya

evet canım ben kullandım. kabızlık yapıyor.3. ay da kullanmıştım sadece 1 ay. hala düzene girmedi kabızlık devam ediyor. dengemi bozdu benim

Haftasonu eksiklerimi tamamladım çok şükür. (park yatak, içine yatak, nevresim vs kaldı sadece)

aklıma takılıp alamadıklarım vardı, gerekli mi bazıları, fikir verebilir misiniz?

• Burun Açıcı - otri bebe nazal aspiratör(uzun hortumlu yedek başlıklı)
  • İlaç damlalığı
  • Banyo Termometresi(suyun sıcaklığı için)
  • Biberon Dr Brown's aldım. 240 ml olanından. küçük boy da alayım mı?
  • Çamaşırları için yumuşatıcı da aldım. gerek var mıydı? yoksa kullanmam.
  • Mustela ürünlerinden 1)konak önleyici saç/vücut şampuanı, 2)pişik kremi, 3)losyon aldım. başka ürüne gerek var mı,varsa neler?

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi

hayırlı sabahlar canım..temizlik yapmam lazım ama önce dinlenicem bi de yaptıktan sonra dinlenirim 2- 3 gündür ağırlaştığımı hissediyorum karnım da büyüdü yavaş yavaş akşama anca bitiririm temizlik + yemek.. sen nasılsın kızın nasıl

canm benm migrenm var bana kadn doğm doktorm onu verdi içeblrsn dedi bak şimdi içime kurt düştü içtm bide ya
Canım çok içmek durumunda kalıyorsan bence iyice bi danış. Çünkü kesin bir ifadeyle kesinlikle önermiyorum minoset içemezsin dedi bana bende şaşırmıştım bir Sürü kişiden duydum içtiklerini. Görünce söylemeden geçemedim tehlikeli olabilir

canım bazı doktorlarda parolu önermiyor bence bu olay doktordan doktora değişiyor ve bazı doktorların ilaç firmalarıyla anlaşması oluyor anlaşmalı olduğu ilaçları öneriyorlar genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…