2015 Temmuz Anneleri

Gecmedi canim parol attim oyle de gecmedi bugun bakalim ilerleyen saatlerde ne olacak

kızlar face grubuna katılan kkdan olan ebru kım merak ettm yahu :) bizim burdymş :))

hahahahahaa günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrr,niye güldün dersen,bende facede gördüm merak etmiştim ebru arkadaşımızı,sen hızlı davrandın:))Kızının adı arya imiş:)))çok fenayız dedektifff gizemmm ve sedaaaaa:))))))Nasılsınız bu aradaa,iş güç çok yogun benım arada okuyorum ama basına oturup yazmaya fırsatım olmuyorAma tek göz hep burdaaa bilesiniz,takpdeyimmmmmmmmmm

ben koltuk altı ateş ölçer aldım. kulaktan mı alsaydım acaba ?
hakiki soğuk sıkım zeytinyağı ne alacaksın? özel bir yerden sipariş vs mi?
burun açıcı alayım o zaman teşekkür ederim
yumuşatıcıyıda kendime kullanırım napiyim artık çöpe atmıyım

son yazdıklarını vs aldım canım, maddelediklerim kafama takıldığı için size sorayım önce dedim
  • yumuşatıcım gereksiz olmuş evet. bende almayalım dedim ama eşim attı sepete bende dalin aldım yıkama için.
  • ilaç damlalığı, bebiş-Allah korusun- hasta olursa kolay ilaç içsin diye ağzına damlatmak için aparat.
  • banyo termometresi gördümde çok büyüktü yaa, kaplumbağa şeklinde. basit bi şekli olsa alırdım belki.

hahaha :)meraktan başıma bir hal gelck zaten birgün :)) iyiyim acıktm otryrm eve gitmeye çok üşendm :) bişeyler yemem lazm ama :)

şuan tanıdık birileri satıyor mu zeytinyağı diye bakınıyorum çevreme kendi bahçesi olan. bulamazsam araştırdım kristal diye bir marka varmış ondan alırım heralde. onuda bulamazsam netten flan, gidip marketten tariş soğuk sıkım naturel varmış onu alırım bakalım...

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.

hahaha :)meraktan başıma bir hal gelck zaten birgün :)) iyiyim acıktm otryrm eve gitmeye çok üşendm :) bişeyler yemem lazm ama :)

Kuzucuğunu aç bırakmaaa sakınnnBende sabah dıyetısyene ugradım,3 haftada 600 gr almışım,onuda oğlan almıstır herhalde yarın belli olurrrgörcem güzel oğluşumu 3 haftadan sonra..Kızlar nazar değmesindee sanırım bu d vitamininden,inanılmaz hafif hissdiyorum kendımı,hiç baktırdınızmı d vitamınnıze,sonucu 1 haftada falan cıkıyor...benım aşırı düşük çıkmıştı doğuma kadar 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum...çok farketttı akşamlarıda hafıflık oldugu ıcın çok güzel uyuyorum,ne agrı ne sızı ,aman nazar değmesinnn,kendı kendıme nazar değdircem valla da sziede faydası olur dıye anlatıyorum...bi baktırmakda fayda var..

canm yicm simdi yoksa tansynm duser zaten ben hic baktrmdm ki calsym ve d vitmni beraber vermsti ama kullanmyrm nedense

Ben soranlara genelde bilmiyorum doktor söylemedi diyorum:) tekme atıyormu diye soruyorlar nazar değmesin diye çok nadir diyorum.sende anlatma acıkmala yapma bosver cnm.doktor normal deyip gönderiyor diyorum hep.benim kv çok merak ediyor tekme atıyormu diye devamlı soruyor yok ya çok nadir uyurken ben diyorum karnıma dokunmasın diye.zaten kimse dokunmaya çalışmıyor soğuk davranınca.sende öyle ol cnm.kı bizim bebek esım ve ben uzun ve iri oldugumuzfan haftasına gore uzun ve kilolu maşallah.ama hıç anlatmıyorum.dışarıda analatma.kem gözlü çok var.

Bbende ateş olcerı koltuk altı aldım.çünkü koltuk altı ateş ölçer doğru sonuç veriyor.yumusatıcının son kullanım tarihine daha varsa 2017 falan çocuğa buyuyuncede kullanabilirsin.

Canım ne takıyosun insanları bu zamanda kıskançlık diz boyu,anlatma birşeyini çok şükür normal de herşeyi,kötü yorum yapanlarada Allah bilir onu de geç takmıyomuş gibi yap en azından onlar sinir olsun sen neden kendini üzüyosun...

Ay ne dengesiz insanlar var benimki 25. Haftadan beri doğum pozisyonunda ne alaka sırf duruşla değil bu işler kilosuda hiç fazla değil benimki seninki kadarken 1.200 kg dı sedanınkini söylemiyorum bile. Sen taktığını belli ettikçe iice abartmış dengesiz

kızlar nasılsınız.güzel bir hafta olsun hepimize inş.siz kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız ve ne kullanacaksınız.dalan toz bebe için matik var onu duydum ama kullanana var mı.karar veremedim.birde taşınma durumumuz var taşınmadan mı yıkasam taşındıktan sonra uğraşabilirmityim sizce. ay sonu taşınmayı düşünüyoruz.ev iş hal olursa dua edin bana olur mu.kredi çıksın kolay olsun herşey.

canım bence değiştirebiliyosan lulaktan ölçerle değiştir. bebeklerde koktuk altı ölçmek zor olduğundan(uzun sürüyo biraz daha) yanlış sonuç alabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…