2015 Temmuz Anneleri

kolay gelsin sana canım bende bırazdan kalkıcam bıraz olsun bişeyler yapım senin gibi yaparım bende.. iyiyiz canım kızım okulda ben evde.. fazla yorma kendini çok yorulursan bırak yarın devam edersin

evet canım ben kullandım. kabızlık yapıyor.3. ay da kullanmıştım sadece 1 ay. hala düzene girmedi kabızlık devam ediyor. dengemi bozdu benim
dr ilacı yazarken bir şey söylemiyor şu olur bu olur diye. doktorlar netten herşeyi okumayın diyorlar ama nasıl öğrencez başka değil mi? bakalım bende nasıl olacak. teşekkürler cevap için canım.

bugünmü gittin doktora canım ? kaç gr geldi ? benimkininde biraz az kilosu 29+2 de 1150 gr dı. ultrasona göre bu kilo 28 haftaya filan geliyodu. ben biraz endişelendim ama doktorum önemeseme bu kadarcık fark normal dedi. belkide bebeğin küçük doğcak ondan kilosu düşük olabilir dedi. hiç takma kafana sağlıkla doğsunda bol bol emziririsin büyür dedi. sende takma kafana azıcıkta dışarda büyürler doğunca napalım :)))

canm ya artk içmem kesınlklede içtiklerm ne olcak ya 3 veya 5 tane içmşmdr şimdiye kadr ya bişey oldysa yada olursa

cnm bende gezmk istyrm ama işteym :) nedense hiç temzlk yapasm yok evi değiştrcm ya ondn sanrm bu evi benmseyemyrm artk.
canım zaten o evi gözünden çıkardığın an canı insanın hiç birşey yapası gelmiyor bizde evimizi alacağım sıralardaydı kiradaydık evde hiç birşey yapasım gelmiyordu zate taşınıcaz diye çok iyi anlıyorum seni ama o evden çıkarken bal dök yala yapmıştım tertemiz teslim ettim.

canm ya artk içmem kesınlklede içtiklerm ne olcak ya 3 veya 5 tane içmşmdr şimdiye kadr ya bişey oldysa yada olursa
Yok canım korkutma kendini o kadarla birşey olmaz Allah ın izniyle. Ben çok kullanıyorsan danışman için uyarmak istedim. Bak bazıları da Parol U önermiyormuş bilemiyorum böyle Karışık bu durumlar. Ben Parol U önermedikşerini hiç duymadım ama belli de olmaz

hafta sonu temzlk yaptm canm yanı normal bir temzlk ama detay yok yanı :) bende canm tezmlyp bırakcm arkmdn kesnlkle laf ettrmem ki zaten çok fazla kirlide değil akşamdn akşama yatyrz evde işte hafta sonrlarmzda hamıle olmdn önce sureklı dışrda gecyrdu. eşyaları toplayım ozmn yapcm cnm burayıda annem yardm etck sagolsn.

çok zor durumda kalmadn içmemeye çalşyrm ama mıgren olnca bazen dayanalmyck hal alyr mecbr kalyrm inş. bişey yoktr doktrom bişey söylmdı şimdiye kadr allah'a emanetler kuzularmz

aynen canım zaten evin içinden eşyalar çıkınca daha rahat oluyor annenden de allah razı olsun.

otribebe yi ben çok araştırıp çevreme soruşturup aldım herkes gerekli olduğunu düşünüyordu. banyo termometresi ablam kullanıyordu gereklidir diyerek e bebekten aldım. biberon senin gbi büyük boy aldım ancak küçük ilerleyen zamanlarda gerekirse alıcam. yumuşatıcının zararlı olduğunu duyduğumdan alınması taraftarı değilim en az kimyasal en doğalı temizlese kokmasa yeter. bence gerekli ve benim ihtiyacım olduğuna düşündüğüm 2 şey: braun kulaktan ateş ölçer ve hakiki soğuk sıkım zeytinyağı(bebeğe masaj yapmak için ve kendime doğuma yakın aşağı sürmek için:) bu kadar :) kolaylıklar dilerim...

Cnm burun aspiratörune gerek olduğunu düşünüyorum.annem bize bile kullanmış zamanında :) banyo termometresı aldım bebek büyüyünce oynar yıkanırken hemde olcumde güvenilir.büyüyünce odasına asasırz.ilaç damlalıgı ne bilmiyorum bana bilgi verirsen degerlendıreyım.biberon al tabı ben chıcco aldım 1 adet lazım olabilir.dalın sıvı deterjan aldım burada kızlara danıştım yumuşatıcı alma dediler almadım.emzik emzik kutusu emzik askılıgı bebeğe takmak için biberon temizleyici fırça bunlara gerek var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…