2015 Temmuz Anneleri

takma canım kafana benim kendi kayınvalidem 25. haftada söylemişti. sinir olmuştum. Allaha kalmış herşey de geç. kafana takma

kızlar önümüzdeki hafta rağorum bitiyo. doktor uzatmaya gerek tok dedi ama şimdi de ben korkuyorum iş yerim evime otobüsle yarım saat. sizce napıyım? uzun yol giden var mı işe?

Kızlar şimdi doktordan geldik. 31. Haftadayız bebiş 1800 gram olmuş. Doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Genel olarakda iyi dedi. Kilosu bu şekilde artarsa nırmal doğumu zorlamayız dedi. Sizin bebekleriniz kaç gram? Bizim gibi önden giden var mı?

Bende aksine hic kabizlik yapmadi kabizlik yapan decavit oldu bende ikisini de iciyorum kabizlik yok :)

kızlar önümüzdeki hafta rağorum bitiyo. doktor uzatmaya gerek tok dedi ama şimdi de ben korkuyorum iş yerim evime otobüsle yarım saat. sizce napıyım? uzun yol giden var mı işe?
Canım bence bir şey omaz. Sadece orobüste oturman şart ve inip binerken iyi tutun dengeni falan kaybetme. Yoksa yarım saat yol hiç bir şey değil. Hepimizi o kadar gidip geliyoruz.

Cnm ben dalın sıvı deterjan aldım.mıss gibi kokusu daha kullanmadım.bence bebegın kıyafetlerini tasınınca yıka utulr kaldır taşınırken tozlanabılır dıye.Allah kolaylık versin.ev işiniz olursa yorma kendini.

maşallah bebişe kilosu çok iyi canım ben 26. hatada gitmiştim 913 gr dı..şimdi bilmiyorum 33. hafta gitmeyi düşünüorum bakalım..

maşallah diyelim biz de:) Allah nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini

maşallah bebişe kilosu çok iyi canım ben 26. hatada gitmiştim 913 gr dı..şimdi bilmiyorum 33. hafta gitmeyi düşünüorum bakalım..
bizimde 26 da öyleydi. Seninde heralde biraz önde.

maşallah diyelim biz de:) Allah nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini
Amin canım inşallah. Ben sadece acaba tombik mi diye merak ettim bir de yeni doğan bodyleri almıştım. 3,5 kg yazıyo etiketinde benim kız sığmaz mı acaba

Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
bebeğin hayırlı olsun canım. inş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ilk zamanlar zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor ama nasıl geçiyor anlamıyorsun

cnm arada olyr zaten kötü bişey aman devamlı olmasn

Amin olmaz inşallah :)

O zaman aksatmıyım içmeye başlıyım tekrar sağol tatlım
Bende o zaman alıyım bunu gerçi ben bunu alana kadar indirimi biter bir tembellik var ki üstümde anlatamam

benim de olmuyor bi de kız ben şimdi midem yanmıyor dedim ya akşamına mide yanmasından ölürüm

Aynı benim durumum ne zaman bende yok desem akşamına başıma geliyor :)

Hiç canını sıkma besleyememişsin ne demek ben bir kaç haftaya kadar doğru dürüst şeyler yemiyordum nasıl beslendi o zaman o senden alıyor zaten bir şekilde vitamin kesin kendi yanlış ölçmüştür hem doğru olsa bile az değil içini ferah tut
Yarın bi hastalık aksilik olmazsa alışverişe gidicez gitmeden inanmıycam

Bende şuan inanamıyor gideceğine ancak gittikten sonra inanıcam :)))))

ebrruuuuu :) tyazcm faceyede yazmk istemyrm ya h,ç yazmdm :))) meraklandrmasın hamıle kadını :))

Ben sizin merakınız gideriyim o zaman benden fena dedektif olur he sayfanın en başında liste var ya bir bakın bakalım kim kızının adını arya koyacakmış :))))

Herkes diplomasız doktor olmuş çok biliyormuş oldu gel sen doğur deseydin . Neresi fazla olması gerektiği gibi kilosu sanki şimdiden 2 kilo demişsin gibi tepki vermiş hem zaten iri anne ve babaların iri bebekleri olur genellikle . Bebek sürekli dönüyor zaten ne alaka erken doğum riski hiç kafana takma bile

canım ne bakıyosun millete he de geç
seninle tahmini doğum günü aynı. benım oğlum 1085 gr bugün. 3 aşağı olur 5 yukarı, herkesin aynı olacak veya o hafta illa belli bişeyde olacak değil. doktorun iyi diyosa millete kulağını tıka nerden biliyomuş ta iri diyomuş hayret bişe

Bnde iyi niyetli davraniyorum da bi daha aska soylemicem esime desem boyle dedi die bna cok.kizar herseyi anlatma diyo sorunxa soyledim .allahim korusun ya

Kızlar bir iki sorum var. Nst kaçıncı haftada yapılıyor bir de size yakın zamanda kan sayımı yaptılar mı?

benimde eksik çıkınca banada vermişti. ayda bir kullan demişti.
eksikliği yorgunluk fln yapıyormuş cidden.

BYadr demiyodum bisey bu sefer bebegin yuzunu fln hep gordum ya iste hevesle sorunca dedim bi daha tobee demicem

Aynn cnm.bn norml diyorum aa yok seninki biraz iri diyo .pesinede senden kucuk biseyde dogmz diyo.kndisi diyo bn gec buldum bevegimi die millete ne laf ediyosun Dusuncesz ya

Insanin hevesini birakmiyolr sacmalio resmn esenin zamanin az kaldi diyeyim sana bu ara erkn dogurmk moda diyo allahim.oldurecktim gicik seyy

Kolay gelsin şimdiden Allah gönlünüze göre versin.
Bence yıka ütüle bohçala yada hurma koy taşınırken bişey olmaz. Herşeyi hazır olsun. Ben sabun tozu kullandım hep matik olandan.

Maşallah bebişine ama aşırı bi kilosu yok gayet normal. Benimkide seninkinden 60 gr eksikti bide hasta Olduğum için biraz geri kalmış dedi düşün.
Normal doğurucam inş hemen doktorların dediklerini kabullenmeyin bu konuda naçizane fikrim. Onlar dünden razı Planlı Doğumlar işlerine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…