2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.
takma canım kafana benim kendi kayınvalidem 25. haftada söylemişti. sinir olmuştum. Allaha kalmış herşey de geç. kafana takma

kızlar önümüzdeki hafta rağorum bitiyo. doktor uzatmaya gerek tok dedi ama şimdi de ben korkuyorum:( iş yerim evime otobüsle yarım saat. sizce napıyım? uzun yol giden var mı işe?

Kızlar şimdi doktordan geldik. 31. Haftadayız bebiş 1800 gram olmuş. Doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Genel olarakda iyi dedi. Kilosu bu şekilde artarsa nırmal doğumu zorlamayız dedi. Sizin bebekleriniz kaç gram? Bizim gibi önden giden var mı?

teşekkür ederim canım :KK19: hepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee :KK73:

ay çok alakasız ama bu smile cok hoşuma gitti :KK72:
:KK70::KK70:
portakal soyup yiyor. burda bile yiyecek ile ilgili bir şey buldum :KK45:

bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?
nette kabızlık vs bir şeyler yazıyor.
Bende aksine hic kabizlik yapmadi kabizlik yapan decavit oldu bende ikisini de iciyorum kabizlik yok :)

kızlar önümüzdeki hafta rağorum bitiyo. doktor uzatmaya gerek tok dedi ama şimdi de ben korkuyorum:KK43: iş yerim evime otobüsle yarım saat. sizce napıyım? uzun yol giden var mı işe?
Canım bence bir şey omaz. Sadece orobüste oturman şart ve inip binerken iyi tutun dengeni falan kaybetme. Yoksa yarım saat yol hiç bir şey değil. Hepimizi o kadar gidip geliyoruz.

kızlar nasılsınız.güzel bir hafta olsun hepimize inş.siz kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız ve ne kullanacaksınız.dalan toz bebe için matik var onu duydum ama kullanana var mı.karar veremedim.birde taşınma durumumuz var taşınmadan mı yıkasam taşındıktan sonra uğraşabilirmityim sizce. ay sonu taşınmayı düşünüyoruz.ev iş hal olursa dua edin bana olur mu.kredi çıksın kolay olsun herşey.:KK36:
Cnm ben dalın sıvı deterjan aldım.mıss gibi kokusu daha kullanmadım.bence bebegın kıyafetlerini tasınınca yıka utulr kaldır taşınırken tozlanabılır dıye.Allah kolaylık versin.ev işiniz olursa yorma kendini.

Kızlar şimdi doktordan geldik. 31. Haftadayız bebiş 1800 gram olmuş. Doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Genel olarakda iyi dedi. Kilosu bu şekilde artarsa nırmal doğumu zorlamayız dedi. Sizin bebekleriniz kaç gram? Bizim gibi önden giden var mı?

maşallah bebişe kilosu çok iyi :KK46: canım ben 26. hatada gitmiştim 913 gr dı..şimdi bilmiyorum 33. hafta gitmeyi düşünüorum bakalım..

maşallah diyelim biz de:) Allah nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini

maşallah bebişe kilosu çok iyi :KK46: canım ben 26. hatada gitmiştim 913 gr dı..şimdi bilmiyorum 33. hafta gitmeyi düşünüorum bakalım..
bizimde 26 da öyleydi. Seninde heralde biraz önde.

maşallah diyelim biz de:) Allah nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini
Amin canım inşallah. Ben sadece acaba tombik mi diye merak ettim :anneadayı: bir de yeni doğan bodyleri almıştım. 3,5 kg yazıyo etiketinde benim kız sığmaz mı acaba o_O

Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :KK36:
bebeğin hayırlı olsun canım. inş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ilk zamanlar zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor ama nasıl geçiyor anlamıyorsun :21::21:

cnm arada olyr zaten kötü bişey aman devamlı olmasn

Amin olmaz inşallah :)

Günaydın canım. Şimdi dikkat ediyorsun. Kapatır arayı kızın. Zaten geride değil öyle. Sadece kilo almamış

Ben şuan sadece bunu aldım ama bi gecelik bi pijama daha alıcam.

Demir ilacı hem senin için gemde bebeğin depoları için canım. Hamilelikte demir kullanımı önemli.

O zaman aksatmıyım içmeye başlıyım tekrar sağol tatlım
Bende o zaman alıyım bunu gerçi ben bunu alana kadar indirimi biter bir tembellik var ki üstümde anlatamam

:KK70::KK70: benim de olmuyor bi de kız ben:KK70: şimdi midem yanmıyor dedim ya akşamına mide yanmasından ölürüm :110:

Aynı benim durumum ne zaman bende yok desem akşamına başıma geliyor :)

Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.

Hiç canını sıkma besleyememişsin ne demek ben bir kaç haftaya kadar doğru dürüst şeyler yemiyordum nasıl beslendi o zaman o senden alıyor zaten bir şekilde vitamin kesin kendi yanlış ölçmüştür hem doğru olsa bile az değil içini ferah tut
Yarın bi hastalık aksilik olmazsa alışverişe gidicez :KK70: gitmeden inanmıycam

Bende şuan inanamıyor gideceğine ancak gittikten sonra inanıcam :)))))

ebrruuuuu :) tyazcm faceyede yazmk istemyrm ya h,ç yazmdm :))) meraklandrmasın hamıle kadını :))

hahahahahaa günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrr,niye güldün dersen,bende facede gördüm merak etmiştim ebru arkadaşımızı,sen hızlı davrandın:))Kızının adı arya imiş:)))çok fenayız dedektifff gizemmm ve sedaaaaa:))))))Nasılsınız bu aradaa,iş güç çok yogun benım arada okuyorum ama basına oturup yazmaya fırsatım olmuyor:KK43:Ama tek göz hep burdaaa bilesiniz,takpdeyimmmmmmmmmm :cool::confused::confused:

Ben sizin merakınız gideriyim o zaman benden fena dedektif olur he sayfanın en başında liste var ya bir bakın bakalım kim kızının adını arya koyacakmış :))))

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.

Herkes diplomasız doktor olmuş çok biliyormuş oldu gel sen doğur deseydin . Neresi fazla olması gerektiği gibi kilosu sanki şimdiden 2 kilo demişsin gibi tepki vermiş hem zaten iri anne ve babaların iri bebekleri olur genellikle . Bebek sürekli dönüyor zaten ne alaka erken doğum riski hiç kafana takma bile

canım ne bakıyosun millete he de geç o_O
seninle tahmini doğum günü aynı. benım oğlum 1085 gr bugün. 3 aşağı olur 5 yukarı, herkesin aynı olacak veya o hafta illa belli bişeyde olacak değil. doktorun iyi diyosa millete kulağını tıka :KK66: nerden biliyomuş ta iri diyomuş hayret bişe

Ben soranlara genelde bilmiyorum doktor söylemedi diyorum:) tekme atıyormu diye soruyorlar nazar değmesin diye çok nadir diyorum.sende anlatma acıkmala yapma bosver cnm.doktor normal deyip gönderiyor diyorum hep.benim kv çok merak ediyor tekme atıyormu diye devamlı soruyor yok ya çok nadir uyurken ben diyorum karnıma dokunmasın diye.zaten kimse dokunmaya çalışmıyor soğuk davranınca.sende öyle ol cnm.kı bizim bebek esım ve ben uzun ve iri oldugumuzfan haftasına gore uzun ve kilolu maşallah.ama hıç anlatmıyorum.dışarıda analatma.kem gözlü çok var.
Bnde iyi niyetli davraniyorum da bi daha aska soylemicem esime desem boyle dedi die bna cok.kizar herseyi anlatma diyo sorunxa soyledim .allahim korusun ya

Kızlar bir iki sorum var. Nst kaçıncı haftada yapılıyor bir de size yakın zamanda kan sayımı yaptılar mı?

Kuzucuğunu aç bırakmaaa sakınnn:KK20::KK20:Bende sabah dıyetısyene ugradım,3 haftada 600 gr almışım,onuda oğlan almıstır herhalde yarın belli olurrr:KK73::KK73:görcem güzel oğluşumu 3 haftadan sonra..Kızlar nazar değmesindee sanırım bu d vitamininden,inanılmaz hafif hissdiyorum kendımı,hiç baktırdınızmı d vitamınnıze,sonucu 1 haftada falan cıkıyor...benım aşırı düşük çıkmıştı doğuma kadar 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum...çok farketttı akşamlarıda hafıflık oldugu ıcın çok güzel uyuyorum,ne agrı ne sızı ,aman nazar değmesinnn,kendı kendıme nazar değdircem valla da sziede faydası olur dıye anlatıyorum...bi baktırmakda fayda var..
benimde eksik çıkınca banada vermişti. ayda bir kullan demişti.
eksikliği yorgunluk fln yapıyormuş cidden.

Canım ne takıyosun insanları bu zamanda kıskançlık diz boyu,anlatma birşeyini çok şükür normal de herşeyi,kötü yorum yapanlarada Allah bilir onu de geç takmıyomuş gibi yap en azından onlar sinir olsun sen neden kendini üzüyosun...
BYadr demiyodum bisey bu sefer bebegin yuzunu fln hep gordum ya iste hevesle sorunca dedim bi daha tobee demicem

Ay ne dengesiz insanlar var benimki 25. Haftadan beri doğum pozisyonunda ne alaka sırf duruşla değil bu işler kilosuda hiç fazla değil benimki seninki kadarken 1.200 kg dı sedanınkini söylemiyorum bile. Sen taktığını belli ettikçe iice abartmış dengesiz
Aynn cnm.bn norml diyorum aa yok seninki biraz iri diyo .pesinede senden kucuk biseyde dogmz diyo.kndisi diyo bn gec buldum bevegimi die millete ne laf ediyosun Dusuncesz ya

Amin olmaz inşallah :)

O zaman aksatmıyım içmeye başlıyım tekrar sağol tatlım
Bende o zaman alıyım bunu gerçi ben bunu alana kadar indirimi biter bir tembellik var ki üstümde anlatamam

Aynı benim durumum ne zaman bende yok desem akşamına başıma geliyor :)

Hiç canını sıkma besleyememişsin ne demek ben bir kaç haftaya kadar doğru dürüst şeyler yemiyordum nasıl beslendi o zaman o senden alıyor zaten bir şekilde vitamin kesin kendi yanlış ölçmüştür hem doğru olsa bile az değil içini ferah tut

Bende şuan inanamıyor gideceğine ancak gittikten sonra inanıcam :)))))

Ben sizin merakınız gideriyim o zaman benden fena dedektif olur he sayfanın en başında liste var ya bir bakın bakalım kim kızının adını arya koyacakmış :))))

Herkes diplomasız doktor olmuş çok biliyormuş oldu gel sen doğur deseydin . Neresi fazla olması gerektiği gibi kilosu sanki şimdiden 2 kilo demişsin gibi tepki vermiş hem zaten iri anne ve babaların iri bebekleri olur genellikle . Bebek sürekli dönüyor zaten ne alaka erken doğum riski hiç kafana takma bile
Insanin hevesini birakmiyolr sacmalio resmn esenin zamanin az kaldi diyeyim sana bu ara erkn dogurmk moda diyo allahim.oldurecktim gicik seyy

kızlar nasılsınız.güzel bir hafta olsun hepimize inş.siz kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız ve ne kullanacaksınız.dalan toz bebe için matik var onu duydum ama kullanana var mı.karar veremedim.birde taşınma durumumuz var taşınmadan mı yıkasam taşındıktan sonra uğraşabilirmityim sizce. ay sonu taşınmayı düşünüyoruz.ev iş hal olursa dua edin bana olur mu.kredi çıksın kolay olsun herşey.:KK36:
Kolay gelsin şimdiden Allah gönlünüze göre versin.
Bence yıka ütüle bohçala yada hurma koy taşınırken bişey olmaz. Herşeyi hazır olsun. Ben sabun tozu kullandım hep matik olandan.

Maşallah bebişine ama aşırı bi kilosu yok gayet normal. Benimkide seninkinden 60 gr eksikti bide hasta Olduğum için biraz geri kalmış dedi düşün.
Normal doğurucam inş hemen doktorların dediklerini kabullenmeyin bu konuda naçizane fikrim. Onlar dünden razı Planlı Doğumlar işlerine geliyor.

Back
X