2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyor pazartsi berbat bir gün yani.
Günaydın canım enerji verecek bişeyler ye
Ya Göğüs uçların için doktora gidince sor mutlaka benimde şimdiden sol Göğüs üçüm çatlıycak gibi yarın sorup ona göre ne önerirse kullanıcam. Emzirirken 4 ay çektim o acıyı

Kızlar hepinize Merhaba,
Hatırlarsanız bebek şekeri için sabun yapacağım demiştim..ancak doktorum boya kokusu gibi zararlı olacağını düşünüyorum dediği için onu iptal etmek zorunda kaldım..ekteki keseleri yaptım..ancak yanına bir ek daha istiyorum..hastane de ve mevlütte dağıtmak için siz neler yapıyorsunz

Eklentiler

• KESEELER.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 129
Ahahaaaa anneler günü için özel bişeyler yaşatmak istemiş senin kızda
Benim çantam hazır kafam rahat bez terlik ped ve Göğüs pedi kaldı

Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar kapanır belki. Doğunca eko çekiyorlar bebeğe. Biraz takip ediyorlar. Ona göre müdahale ediliyor. Artık her şeyin çaresi var. İyi düşünmeye çalış.

cnm geçmş olsn ama neden söylememş sana ya
Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.

hayırlı günler kızlar dün eve çok geç geldik ve sabah kalkamadık kızımda evde bugün grip oldum gene bu bahar havası yaramadı sanırım..

Çok şık ve sıradışı olmuş ellerine sağlık.
Ben bişey yapmıyorum çok üşeniyom :)) hazır çikolatalardan alıcam belki ikramlık hastanede lohusa şerbeti olur bide.
Eve gelenler içinde tatlı tuzlu kurabiye bide Şerbet düşünüyorum.

Selam kizlar bakmayin agustos annesi olacagima fikir edinmek amaciyla geldim yaniniza.
ben alisverise basliycam dogum cantasi icin.
Kendime sirty cantasi bebege normal cantami alhsam ne dersiniz kendi esyalarim yeter mi sizce sirt cantasina ?

Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.
Şimdi gördüm bebişin için endişelenme herşeyin çaresi var Bişeycik olmuyo yeğenimde kalp kapakçığında üfürüm vardı ve delik şuan 12 yaşında kendi kendine kapandı ve üfürümde geçti. Senelik kontrollerine bile gerek görmüyorlar artık yani.

Selam kizlar bakmayin agustos annesi olacagima fikir edinmek amaciyla geldim yaniniza.
ben alisverise basliycam dogum cantasi icin.
Kendime sirty cantasi bebege normal cantami alhsam ne dersiniz kendi esyalarim yeter mi sizce sirt cantasina ?
Ayrı ayrı yapıcaksan olur tabi neden olmasın. Ben ikimizin eşyalarınıda ufak bi valize yerleştirdim yetti

canım bunlar çok güzel olmuşiçine ne koydun
çok sevindim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

Ahahaaaa anneler günü için özel bişeyler yaşatmak istemiş senin kızda
Benim çantam hazır kafam rahat bez terlik ped ve Göğüs pedi kaldı
Aynen cnm telaşa soktu cimcime kızım benim. Ben hazırlarsam çantaları sanki bebişim gelecekmiş gb korku var içimde. Ondan dolayı ağırdan alıyorum ama ne bileyim çekiniyorum hala.

hayırlı günler kızlar dün eve çok geç geldik ve sabah kalkamadık kızımda evde bugün grip oldum gene bu bahar havası yaramadı sanırım..
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.

geçmiş olsun canım. ayrıntılı usg bunun için önemli işte.
ama üzülme kalpte delik görülüp doğuma kadar kapanan bir şey.
benimde kalpte damarda bir değişiklik görüldü. doğum sonrası eko çekilecek sanırım.

İçini ferah tut canım allahım yardımcın olsun hiç bi sorun çıkmaz gönlünü ferah tut evham yapıp bebeğinide huzursuz etme

Bunu bir tanıdık mevlütte dağıtmış içine şeker koyup belki fikir olur... Eki Görüntüle 1523556

Ne guzel canım ya bende 37 de ayrılıcam dogumdan sonra devam edıcem o yuzden bebegımle daha cok kalmak ıstıyorum gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem bakalım
allah kolaylık versin canım ben geri dönmeyeceğim o yüzden yeter elemanlarda alındı zaten eğitim veriyorum 2 aydır.senin mesleğin ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…