- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.021
Günaydın canım enerji verecek bişeyler yegünaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyorpazartsi berbat bir gün yani.
AhahaaaaDün eşim kahvaltı hazırladı bana anneler gününe özelardından çıktık dolandık biraz. Akşamda çok Sancım oldu. Hem karnımda hemde adet sancısı gb belimden vurdu durdu. Uzun sürünce korktuk. Korkumuzdan bebişin çantasını hazırladık eşimle çok telaşlıydık. Gerçek doğum olursa vay halimize. İkimizde telaşeli, gergin. Şükür gece geçti de rahat rahat uyuduk. Kendi çantamı hazırlayacağım şimdide. Eksik birkaç şeyim kaldı. Onları sa alayım tamamız inş ondan sonra.
Canım geçmiş olsun hemen canını sıkıp panik yapma dr goruş bakalım ne dıycek detaylı ultrosona girmemişmiydin gecen ay neden söylememişki bir ay uzun bi zaman yanlış anlama dr burda yaptığı saçmalık olmuş
Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar kapanır belki. Doğunca eko çekiyorlar bebeğe. Biraz takip ediyorlar. Ona göre müdahale ediliyor. Artık her şeyin çaresi var. İyi düşünmeye çalış.
Canım belkide öyle bir sey yoktur panik yapma sakin olmaya çalış. Delik olunca cozum bulunuyor. Benimde esimin ailesinde irsi bir durum var kalple ilgili bizde sormustuk ilac tedavisiyle duzeliyormus delik kapaniyormus allah daha kotusunden korusun.
Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.cnm geçmş olsn ama neden söylememş sana ya
Çok şık ve sıradışı olmuş ellerine sağlık.Kızlar hepinize Merhaba,
Hatırlarsanız bebek şekeri için sabun yapacağım demiştim..ancak doktorum boya kokusu gibi zararlı olacağını düşünüyorum dediği için onu iptal etmek zorunda kaldım..ekteki keseleri yaptım..ancak yanına bir ek daha istiyorum..hastane de ve mevlütte dağıtmak için siz neler yapıyorsunz
Şimdi gördüm bebişin için endişelenme herşeyin çaresi var Bişeycik olmuyo yeğenimde kalp kapakçığında üfürüm vardı ve delik şuan 12 yaşında kendi kendine kapandı ve üfürümde geçti. Senelik kontrollerine bile gerek görmüyorlar artık yani.Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.
Ayrı ayrı yapıcaksan olur tabi neden olmasın. Ben ikimizin eşyalarınıda ufak bi valize yerleştirdim yettiSelam kizlar bakmayin agustos annesi olacagima fikir edinmek amaciyla geldim yaniniza.
ben alisverise basliycam dogum cantasi icin.
Kendime sirty cantasi bebege normal cantami alhsam ne dersiniz kendi esyalarim yeter mi sizce sirt cantasina ?
canım bunlar çok güzel olmuşiçine ne koydunKızlar hepinize Merhaba,
Hatırlarsanız bebek şekeri için sabun yapacağım demiştim..ancak doktorum boya kokusu gibi zararlı olacağını düşünüyorum dediği için onu iptal etmek zorunda kaldım..ekteki keseleri yaptım..ancak yanına bir ek daha istiyorum..hastane de ve mevlütte dağıtmak için siz neler yapıyorsunz
çok sevindim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.
Aynen cnmAhahaaaaanneler günü için özel bişeyler yaşatmak istemiş senin kızda
Benim çantam hazır kafam rahat bez terlik ped ve Göğüs pedi kaldı
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.hayırlı günler kızlar dün eve çok geç geldik ve sabah kalkamadık kızımda evde bugün grip oldum gene bu bahar havası yaramadı sanırım..
Jane Rider canım. evet yazıyor metal yerinde.canım bu modelin adı jane mi yani üzerinde jane yazıyo mu?
geçmiş olsun canım. ayrıntılı usg bunun için önemli işte.Selam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
Ayrı ayrı yapıcaksan olur tabi neden olmasın. Ben ikimizin eşyalarınıda ufak bi valize yerleştirdim yetti
eltim bebek arabasını verdi de aynı bu model ondan dikkatimi çekti canım umarım memnun kalırızJane Rider canım. evet yazıyor metal yerinde.
çok sağol canımAynen cnmtelaşa soktu cimcime kızım benim. Ben hazırlarsam çantaları sanki bebişim gelecekmiş gb korku var içimde. Ondan dolayı ağırdan alıyorum ama ne bileyim çekiniyorum hala.
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat edin kendinize.
İçini ferah tut canım allahım yardımcın olsun hiç bi sorun çıkmaz gönlünü ferah tut evham yapıp bebeğinide huzursuz etmeBugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.
Eki Görüntüle 1523556Kızlar hepinize Merhaba,
allah kolaylık versin canım ben geri dönmeyeceğim o yüzden yeter elemanlarda alındı zaten eğitim veriyorum 2 aydır.senin mesleğin ne canımNe guzel canım ya bende 37 de ayrılıcam dogumdan sonra devam edıcem o yuzden bebegımle daha cok kalmak ıstıyorum gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?