2015 Temmuz Anneleri

tuncer82 .!.:
allah kolaylık versin canım ben geri dönmeyeceğim o yüzden yeter elemanlarda alındı zaten eğitim veriyorum 2 aydır.senin mesleğin ne canım
Bende ayrildim izne.gercekten cok zordu son zamanlar.evde dinlenmek en iyisi.
Rabbim bebislere saglicakla kavusmayi nasip etsin.

ohh eşinin ellerine sağlık. güzel bir gün geçirmişsiniz. sonunda sancı olmuş ama bu vesileyle çanta çıkmış oldu aradan. prova olmuş size :))

aslm cnm ne güzel kutlamş eşin :) yiğenın en güzel hediyeyi vermş sana :) benm koca kuru bir kutlama bile yapmadı arkdşlrm hep msj attılr ama bizimkndn tık yoook

boşver canım bebeğinizi kucağında görünce oda kutlamaya başlar. anneannesi uzaktamıydı sen neden onlarla gitmedin

çok şık olmuş. ellerine sağlık. bende kese dağıtıcam. yanında ben eskiden dağıtılan mevlüt şekerleri vardı. beyaz. külah içinde dağıtılırdı. şimdi onlar için yapılmış kutular var. ona şeker doldurup dağıtıcam. ama şişelere ya da biberona da koyabilrsin şeker.

Bugüne birinin randevusu iptal olmuş kızlar 4 te gideceğim Prof a inşallah. Detaylı ultrason a girmemiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızda benide unutmayın.

hayırlı haberle dön inşallah. bekliyoruz güzel haberlerini

cnm eve gittim baktm kahverengi kısmnda sivilce gibi bişey cıkmş içi beyazdı sıktm bende ama acıyrdu bu sütle ilgili değildr dimi ? sütyen değiştrdm lansinoh sürdm işe geldm umrm düzelr

cnm eve gittim baktm kahverengi kısmnda sivilce gibi bişey cıkmş içi beyazdı sıktm bende ama acıyrdu bu sütle ilgili değildr dimi ? sütyen değiştrdm lansinoh sürdm işe geldm umrm düzelr

geçmiş olsun canım. aslında göğüslerle çok oynamayın diyorlar. zaten 2 gün sonra randevun var. bi doktorada danışırısın

SELAM KIZLAR...GÖRÜŞMEYELİ NASILSINIZ?
BEN BİKAÇ GÜNDÜR İYİ HİSSETMİYORUM YAA... GECE SAĞ BACAK KASIĞIM ÇOK AĞRIDI... VARİSLER ÇIKTI BİLEKLERİMDE VE AYAKALRIM ÇOK AĞRIYOR...
32 HAFTA RAPORU TAM 32+0 DA MI ALINIYOR YOKSA 31+1 DE Mİ?ALANLAR Bİ SÖYLESE

canm sakaryada istanbul trafiği çok uzun süryr o yüzden gitmdm

geçmiş olsun canım. aslında göğüslerle çok oynamayın diyorlar. zaten 2 gün sonra randevun var. bi doktorada danışırısın
cnm hiç doknmyrdm çokta uğrşmdn çıktı içi kendı kendıne ama göğüs ucum ayrı acyr onu sorcm doktora ve artk daha rahat edblck sütyen almam lazm süt kanallarına bişey olr die korkyrm

Kizlarcimmmm anacim bu sanci nasil oluyor ben kafayi yicem :) cok belim agriyor adet sancisindakine benzer agrilar yasiyorum bugun bacaklarimda da agri var bana neler oluyor ya

Ben 32+0 da aldim.

insallah canim ya ben su lohusa takima aklim takildi cok pahalilar ya ucuza aldiginiz varsa nerden ve kaca aldiniz vede pijama mi aliyim gecelik mi hangisi rahat?
cnm ben lohusa sepetı.comdn aldm 60 şar lira sanrm fiyatlrı hemen gecelk hem pijama ikisndende aldm ama sabahlk yoktu içlerinde içini çok göstryr şimdide herhangi bir gecelkçiden sabahlk almam lazm.

Kizlarcimmmm anacim bu sanci nasil oluyor ben kafayi yicem :) cok belim agriyor adet sancisindakine benzer agrilar yasiyorum bugun bacaklarimda da agri var bana neler oluyor ya
cnm adet sancısı tarzı ağrı bendede olyr 13 ünde randevm var sorcm doktora eğer sancı buysa sancı cekyrz ozmn

canm sakaryada istanbul trafiği çok uzun süryr o yüzden gitmdm

zor olur tabi canım. bende dün gebzeye gittim geldim. gribim zaten. yoruldum baya. neyse seneye telefi ederler artık. hepsi çıkıp yeni anneye gelsin :)

32+0 da alınıyor

insallah canim ya ben su lohusa takima aklim takildi cok pahalilar ya ucuza aldiginiz varsa nerden ve kaca aldiniz vede pijama mi aliyim gecelik mi hangisi rahat?
BEN TOZLUDAN 3 LÜ PİJAMA TAKIMI ALDIM GERÇEKTEN KALİTESİ ÇOK GÜZEL BELİ AYARLANABİLİR... AYRICA Bİ TANEDE BURDA Bİ MAĞAZADAN ALDIM...
GECELİK GİYMİYCEM BEN İLK HAMİLELİĞİMDE DE GİYMEDİM... SAĞIM SOLUM ÇOK AÇILIR SEVMEM BEN ÖYLE...
TOZLUDAKİNİ TAVSİYE DERİM...GECELİK DE İSTERSEN FİYATLARIDA UYGUN HEM

cnm ben lohusa sepetı.comdn aldm 60 şar lira sanrm fiyatlrı hemen gecelk hem pijama ikisndende aldm ama sabahlk yoktu içlerinde içini çok göstryr şimdide herhangi bir gecelkçiden sabahlk almam lazm.

ekstra bir sabalikta alicaksin gitti ikiyuz kagit

bakayim canim ozaman ona bende gecelikte tereddut ettim nasil rahat edicem diye pijama daha iyi olucak sanki ama ya sezeryan olursam off kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…