2015 Temmuz Anneleri

ama ben kizce bekliorum bu renk turkuaz :) renk secenegi yok sanirim bu renk var sadece
NE FARK EDER KIZ ERKEK BEBEĞE GİYDİRMİYCEN YAA... RENK ZATEN ÇOK GÜZEL RESİMDE DURDUĞUNDAN DAHA TATLI.... ASLINDA VARDI KIRMIZI PEMBE VS BİTMİŞ DEMEKKİ... BENCE FİYATA GÖRE ÇOK KALİTELİ İHTİYACIN VARSA RENGE TAKILMA AL DERİM...MAVİ DEĞİL SONUÇTA BİDE

haklisin aslinda canim dur ben bunu dusuniyim olmadi aksam esimle siparisimizide veririz :)

Bende raporu 31+4 te alacam kızlar zaten oda 10 temmuza kadar geliyorda o kadar çalışmayı düşünmüyorum 3 Temmuz Cuma ayrılırım büyük ihtimal

haklisin aslinda canim dur ben bunu dusuniyim olmadi aksam esimle siparisimizide veririz :)
DIŞARDA GERÇEKTEN ÇOK PAHALI... BENDE ŞANSA DİYE SİPARİŞ ETMİŞTİM OLMAZSA İADE EDERİM DEMİŞTİM AMA GELİNCE ÇOK HOŞUMA GİTTİ YANİ... GECELİKDE ALSAN YANINDA YİNE PİYASADAN DAHA UCUZA ALIRSIN...
BEN BUNU ALMADAN PİJAMACIDAN ALMIŞTIM İKİLİ TAKIM 85 Dİ... SABAHLIĞIDA YOK ...

Valla ben hiç ucuz gecelik bulamadım. En ucuzu 65 tl onlarda güzel değil.

cnm ben lohusa pijaması aldm ama aslna bakarsn pişmanm biraz içi göstryr sabahlk ayrı al falan
Bence Buyük boy normal ucuz pıjamalardan 5 tane falan almak lazım.malum yaz terlıcez hastanede devamlı değiştirmek ıstıcez.1 tane pijama aldık diyelim pahalı sonra ne olacak:) iç camasırı olarakta Buyük boy kılotlar atletler falan aldım.normal pamuklu öyle pahalı degil.sonuçta zayıflayınca gıyımıcez.

haklisin birtanem gercekten ucuzmus allah razi olsun valla iyiki yazmisim buraya.
birtanede pembe gecelik alicam yanina kisa kollu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…