- 1 Nisan 2014
- 215
- 207
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.061
Eki Görüntüle 1523560 Eki Görüntüle 1523561 Bunu bir tanıdık mevlütte dağıtmış içine şeker koyup belki fikir olur...
Eki Görüntüle 1523556
canm inş. görcez bakalm :)zor olur tabi canım. bende dün gebzeye gittim geldim. gribim zaten. yoruldum baya. neyse seneye telefi ederler artık. hepsi çıkıp yeni anneye gelsin :)
cnm hiç doknmyrdm çokta uğrşmdn çıktı içi kendı kendıne ama göğüs ucum ayrı acyr onu sorcm doktora ve artk daha rahat edblck sütyen almam lazm süt kanallarına bişey olr die korkyrm
sabahlklar okadr pahalı mı ya?ekstra bir sabalikta alicaksin gitti ikiyuz kagit
bende öyle alcm cnm şimdi bir desteksz taktm ama buda sıkyr beden kiçik gelyr buyuk alym acıl sorcm canm gidince kesınben eskisin göre 2 beden büyük kaplı sütyen kullanıyorum şuan. desteksiz. emzirme sütyeni almadım henüz. sor bakalım doktora normalmiymiş acıması.
Bende molfıx yenıdogan 3 paket almıştım.ben 3 paket falan 1 numara almayı düşünüyorum
sabahlklar okadr pahalı mı ya?
Ben önden düğmeli 1 adet pijama aldım 35 TL ye.çok pahalı pıjamalardan bahsediliyor.sabahlklar okadr pahalı mı ya?
BENDE SEERYANDIM KORKMA...BELİ AYARLANABİLİR LASTİK AMELİYAT YERİNDE KALMIYOR BU PİJAMANIN LASTİĞİ...GÖBEĞİNİN ÜZERİNE KADAR ÇIKIYOR...ÇOK RAHAT OLUYOR SEZERYANDA... MALUM ALTIMIZDA PED VS OLUNCA GECELİKLE RAHAT OLUNMUYIRbakayim canim ozaman ona bende gecelikte tereddut ettim nasil rahat edicem diye pijama daha iyi olucak sanki ama ya sezeryan olursam off kafamda deli sorular
kızlar bana çok pahalı geliyor yahu bu pijama ve gecelikler. acıyorum valasabahlklar okadr pahalı mı ya?
SELAM KIZLAR...GÖRÜŞMEYELİ NASILSINIZ?
BEN BİKAÇ GÜNDÜR İYİ HİSSETMİYORUM YAA... GECE SAĞ BACAK KASIĞIM ÇOK AĞRIDI... VARİSLER ÇIKTI BİLEKLERİMDE VE AYAKALRIM ÇOK AĞRIYOR...
32 HAFTA RAPORU TAM 32+0 DA MI ALINIYOR YOKSA 31+1 DE Mİ?ALANLAR Bİ SÖYLESE
çalışmaya devam edeceksen 32+5 te de alabiliyormuşsun canım iş yerinde ki tecrübelilere sordumSELAM KIZLAR...GÖRÜŞMEYELİ NASILSINIZ?
BEN BİKAÇ GÜNDÜR İYİ HİSSETMİYORUM YAA... GECE SAĞ BACAK KASIĞIM ÇOK AĞRIDI... VARİSLER ÇIKTI BİLEKLERİMDE VE AYAKALRIM ÇOK AĞRIYOR...
YOK ÇALIŞMIYCAM CANIM ARTIK ÇOK YORULUYORUMçalışmaya devam edeceksen 32+5 te de alabiliyormuşsun canım iş yerinde ki tecrübelilere sordum
Kızlar hepinize Merhaba,
Hatırlarsanız bebek şekeri için sabun yapacağım demiştim..ancak doktorum boya kokusu gibi zararlı olacağını düşünüyorum dediği için onu iptal etmek zorunda kaldım..ekteki keseleri yaptım..ancak yanına bir ek daha istiyorum..hastane de ve mevlütte dağıtmak için siz neler yapıyorsunz
BENDE SEERYANDIM KORKMA...BELİ AYARLANABİLİR LASTİK AMELİYAT YERİNDE KALMIYOR BU PİJAMANIN LASTİĞİ...GÖBEĞİNİN ÜZERİNE KADAR ÇIKIYOR...ÇOK RAHAT OLUYOR SEZERYANDA... MALUM ALTIMIZDA PED VS OLUNCA GECELİKLE RAHAT OLUNMUYIR
kızlar bana çok pahalı geliyor yahu bu pijama ve gecelikler. acıyorum vala
32-0 da canım dr bana öyle dediSELAM KIZLAR...GÖRÜŞMEYELİ NASILSINIZ?
EVET CANIM...turkuaz olandan mi aldin canim bana link yada foto atabilirmisin
hmm tutsn canm ya okadr anne olcm çocuk doğrcm kolay mı ya :)hepsi beraber ikiyuz dedim kiz :)
NORMAL TAKIMI DİKİŞİ YERLERİN BİRAZ İYİLEŞİNCE ANCAK GİYERSİN CANIM...normal pijama takimi mi alsak napsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?