2015 Temmuz Anneleri

cnm hiç doknmyrdm çokta uğrşmdn çıktı içi kendı kendıne ama göğüs ucum ayrı acyr onu sorcm doktora ve artk daha rahat edblck sütyen almam lazm süt kanallarına bişey olr die korkyrm

ben eskisin göre 2 beden büyük kaplı sütyen kullanıyorum şuan. desteksiz. emzirme sütyeni almadım henüz. sor bakalım doktora normalmiymiş acıması.

ben eskisin göre 2 beden büyük kaplı sütyen kullanıyorum şuan. desteksiz. emzirme sütyeni almadım henüz. sor bakalım doktora normalmiymiş acıması.
bende öyle alcm cnm şimdi bir desteksz taktm ama buda sıkyr beden kiçik gelyr buyuk alym acıl sorcm canm gidince kesın

bakayim canim ozaman ona bende gecelikte tereddut ettim nasil rahat edicem diye pijama daha iyi olucak sanki ama ya sezeryan olursam off kafamda deli sorular
BENDE SEERYANDIM KORKMA...BELİ AYARLANABİLİR LASTİK AMELİYAT YERİNDE KALMIYOR BU PİJAMANIN LASTİĞİ...GÖBEĞİNİN ÜZERİNE KADAR ÇIKIYOR...ÇOK RAHAT OLUYOR SEZERYANDA... MALUM ALTIMIZDA PED VS OLUNCA GECELİKLE RAHAT OLUNMUYIR

beni rapor içim 31+5 de çağırdı

çalışmaya devam edeceksen 32+5 te de alabiliyormuşsun canım iş yerinde ki tecrübelilere sordum

canım ben de bu kavanozdan yapıyorum yanına sabun düşünmüştüm yada bebek şekeri mıknatıslı lavanta şeklinde

turkuaz olandan mi aldin canim bana link yada foto atabilirmisin

32-0 da canım dr bana öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…