2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bugun babamizin dogumgunu dun kendi elimle pasta yapmak istedim yaptim biseyler bakalim tadi nasil oldu:) bugun kizimla beraber ustunu susleyecegiz. Dogumgunu karti aldik kizim secti karti komik oldu, hediyemiz de tamam! Coook heyecanliyiz cok:) babamiza hamileyim kusura bakma hediye hicbirsey alamadim ozel bir yemek filan yapamadim dedim inandi cok sasiracak aksam isten gelince:) birde bir saate doktora gidiyorum cok heyecanliyim acaba bebegin kafasi hala asagidami diye, korkuyorum biraz ya donduyse yukari insallah asagidadir hayirlisi bakalim! Bizfen haberler bu kadar!!!!

Kizlarr nasil olmus :)
Cok guzel olmus eline saglik!!! Sizi boyle hazirliklar yaparken gorunce icim buruluyor bazen. Biz yapayalniz olacagiz hastanede kimse olmayacak zaten burda hastaneye cok yakinlar disinda gitmek ayip arkadaslar filan gitmiyor hic. Neyse kizimda hastane odasi hergun doluo tasmisti bu seferde boyle olsun:) ay bu hamilelik bir garip yapti beni herseye icleniyorum yahu:):) sila hasreti tavan yaptiiiiiii!!!!

Insallh guzel haberler alirsin canim.Allah buyuktur gonlunu ferah tut

sanci adet sancisi gibi oluyo ayni ve kasilma oluyo karnin altina toplaniyo bebek.peki doktora gittin mi hic sordn mu bu sertlesmeyi ?

Ewet sordum yürümeme bile engel oluyor karnım taş gibi oldugunda dedim normal rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi ama sık sık olursa haber ver dedi artık alıştım yorulunca çok oluyor dinlenince geçiyor

Ay koptum gulmekten:):) birdaha icerde cozdurursun artik:):)

Aa

Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum

takmayın böle şey yediklerinize ve sıvı tüketimine dikkat et yeter kv gögüsleri dizine kadar ama hiç emzirmemiş sütü yokmuş

Ewet bendimm çiçekleri şöyle bi salla elinle tıklat döllenip meyve tutmaları için
Lezzetini bilemicem ama bol sevgi göstersen

Hic alakasi yok canim merak etme sen. Ya ne bisbogaz felaket tellali insan var ya su ulkemizde. Vallahi cok ozluyorum oralari ama hamileyken ve cocuk dogdugunda cekilmez bir yer oluyor taniyan tanimayan yoldan gecen yorum yapiyo ya bir kapayin koca agizlarinizi herseyi biliyorlar profesorler mubarek! Bak sinirlendim anilarim aklima geldi kizima hamileyken ve dogduktan sonraki:)

günün en komiik haberi oldu bu beaaa :)))

yok canım ne alakası var ilk gebeliğimde benimde karnım çok fazla yoktu ama kızım 3200 doğdu bu millet herşeye bi kulp buluyor kulak asmamak lazım böyle insanlara..
Benim ilk gebelikte karnim
Hic yoktu herkes dokuz aylikken 6-7 aylik saniyordu 3.300
Dogdu benimde. Bir arkadasim yarim dunyaydi karni herkes ikizmi diyordu 2.600 dogdu bebek:)

Şu an karnımda garip sancılar var bıçak gibi batıyo galiba gaz

kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
Bende 33 olcam yarın. Özellikle yürüyünce karnım patlıcak gibi oluyo. Aşağı doğru çekiyo sanki. Uzun süre oturuncada bebek nübi yerden itiyo ve kalıyo öyle canım acıyo. Sancıya gelince günde 4 kere falan göbek altından oluyo. Sanırım normal bunlar bugün göbek ve bel için destek almaya gitcem eşimi bekliyorum. Biraz rahatlatır diye düşünüyorum

Negüzel bigün olucak çok heycanlı çok mutlu olur
Sen zaten sezeryan olucan canım dönse ne sorun olucak ki ?
Hayırlısı olsun inş sağlıklı bi şekilde Zaman'ın da gönlümüze göre kucaklayalım

Bende buzluk posetleri varya plastik onlara dolduruyorum bulyon gibi kullaniyorum ozellikle
Kizim hic. Kizim da hic kan ilaci kullanmadi masallah. Hergun et yediriyorum ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…