- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.201
eline sağlk canm ben yıkadm birazını ütüledm birazı kaldı daha minik minik bıtmyr ütü :)
Ay be gulum kac kere anlattik ya:) donmeyince boynu kalcasi problemli doguyo benim derdim sezeryan degil yahu:) iki senede duzelttik kizimi bu da oyle olmasin istiyorumNegüzel bigün olucak çok heycanlıçok mutlu olur
Sen zaten sezeryan olucan canım dönse ne sorun olucak ki ?
Hayırlısı olsun inş sağlıklı bi şekilde Zaman'ın da gönlümüze göre kucaklayalım
Var canim hepimiz:)kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
Canim alakasi yok gogsun buyukluguyle. Ne koca memeliler var bir gram sut yokz benimAa
Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum
En güzeli bizimkilerde öyle 1 yaşına kadar d vitamini sadece kullandılar kan ilacı felan hiç kullanmadım. Beslenme Şekli çok önemli. Ben çok yaşadım kızlarda kansızlık bayılıyordum ağır ilaçlar kullandırıyorlardı bunda çok şükür herşey yoluna girmişBende buzluk posetleri varya plastik onlara dolduruyorum bulyon gibi kullaniyorum ozellikle
Kizim hic. Kizim da hic kan ilaci kullanmadi masallah. Hergun et yediriyorum ona da.
Amin canimInsallh guzel haberler alirsin canim.Allah buyuktur gonlunu ferah tut
He valla kaçırmışım konuyu heraldeAy be gulum kac kere anlattik ya:) donmeyince boynu kalcasi problemli doguyo benim derdim sezeryan degil yahu:) iki senede duzelttik kizimi bu da oyle olmasin istiyorum
Canim ben ilkinde de epidural oldum ikincisinde de Allah korusun bir problem olmazsa kesinlikle epidural. Genel anestezi kendi secimimle asla dusunmem tibbi bir gereklilik yoksa. Ben bebeklerimi daha ameliyat masasinda emzirmeye basliyorum kavga bile ederim bunun icin:) dogdugu ani da mutlaka gormek yasamak isterim. Normal dogum yapamiyorum bari bunlari yasayayim:) genel de bebegi gormen saatler aliyor ayipmaydi vs derken sonra sarhos gibi oluyormussun kendini toparlayana kadar. Eger tibbi bir gerek yoksa hic dusunme mutlaka epidural ol canim.Cnm ben spınal ve epıdural arasında kaldım.sen hangisini olacaksın?
Esine bak yahu:) adli polis gibi kamera kayitlari filan!!!!! Kargalatin ocu diye film yapilir sizin hikayeden, hahahahaa:)Kız hep içerde çözdürürüm ne bilim dedim accık soğu gitsin 20 dakika felan alayımeşim kamera kayıtlarına baktı kargalar taşımışlar resmen
Aynen bizde d vitamini( ki onun ayrimi yok her bebek mutlaka kullanacak) harici hicbirsey kullanmamiza gerek kalmadi. Bende kizimda hep kansizdim o zaman kullandiklarim depolari doldurmis bu sefer yok kansizlik. Hergun en az bir ogun bazen iki et yiyorum mutlaka bol limonlu salata ile. Eti c vitamini ile yersen demir emilimi tamEn güzeli bizimkilerde öyle 1 yaşına kadar d vitamini sadece kullandılar kan ilacı felan hiç kullanmadım. Beslenme Şekli çok önemli. Ben çok yaşadım kızlarda kansızlık bayılıyordum ağır ilaçlar kullandırıyorlardı bunda çok şükür herşey yoluna girmiş
Ay inşallah canım bilgisiz olunca korkuyor insan :) çok saolun valla..Canim alakasi yok gogsun buyukluguyle. Ne koca memeliler var bir gram sut yokz benim
Gibi sahanda yumurta olanlar var 4 cocuk besler sutuyle:):)
epidural nasıl oluyor ki keserken önünene bişey geriyorlar diye biliyorum görmüyorsundur yanlışmı biliyorumevet ya .bende hep genel olacak diye biliyordum ama epidural deyince bi tırstım .acaba çok panik yaparmıyım diye..neyse ne olursa olsun Allah hepimize kolaylıkla hayırlısıyla ,sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.güle güle büyütelim hepimiz.
Çok gençmiş, siz eşinle kaç yaşındasınız
Canım esimde bende 24 yasindayizÇok gençmiş, siz eşinle kaç yaşındasınız
sagol canım amın ınsallah rabbım cumlemızın bebegını korusunCanim bn okudum Allah kabul etsin.sagliklica ewlatlarimiza kavusalim hepimiz
allah razı olsun canımcanım ben tespihatı bitirdim. Allah kabul etsin. mustafa bebeğe şifa olsun inşallah..
Gözün Aydın maşallah kızınaSlm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmusherşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz
Esine bak yahu:) adli polis gibi kamera kayitlari filan!!!!! Kargalatin ocu diye film yapilir sizin hikayeden, hahahahaa:)
canım cok kotuydum valla alahtan esım yanımdaydı yolda bayıldım havada cok sıcak ac kalmaya dayanamıyorum aclık sekerım cok dusuk benımGözün Aydın maşallah kızına
Sanada geçmiş olsun benimde hep düşükçok yorulma ayakta durma fazla bide limon portakal sarımsak çok düşürüyo. Yanında tuzlu ayran Taşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?