2015 Temmuz Anneleri

eline sağlk canm ben yıkadm birazını ütüledm birazı kaldı daha minik minik bıtmyr ütü :)

Annemle kardeşim utuledi canim benimkileride, ben hala calisiyorum haftasonu bitmezdi... Dun yıkandı, ben ayırdım renklere gore fln bügünde ütü isi bitti...

Ay be gulum kac kere anlattik ya:) donmeyince boynu kalcasi problemli doguyo benim derdim sezeryan degil yahu:) iki senede duzelttik kizimi bu da oyle olmasin istiyorum

Bende buzluk posetleri varya plastik onlara dolduruyorum bulyon gibi kullaniyorum ozellikle
Kizim hic. Kizim da hic kan ilaci kullanmadi masallah. Hergun et yediriyorum ona da.
En güzeli bizimkilerde öyle 1 yaşına kadar d vitamini sadece kullandılar kan ilacı felan hiç kullanmadım. Beslenme Şekli çok önemli. Ben çok yaşadım kızlarda kansızlık bayılıyordum ağır ilaçlar kullandırıyorlardı bunda çok şükür herşey yoluna girmiş

Cnm ben spınal ve epıdural arasında kaldım.sen hangisini olacaksın?
Canim ben ilkinde de epidural oldum ikincisinde de Allah korusun bir problem olmazsa kesinlikle epidural. Genel anestezi kendi secimimle asla dusunmem tibbi bir gereklilik yoksa. Ben bebeklerimi daha ameliyat masasinda emzirmeye basliyorum kavga bile ederim bunun icin:) dogdugu ani da mutlaka gormek yasamak isterim. Normal dogum yapamiyorum bari bunlari yasayayim:) genel de bebegi gormen saatler aliyor ayipmaydi vs derken sonra sarhos gibi oluyormussun kendini toparlayana kadar. Eger tibbi bir gerek yoksa hic dusunme mutlaka epidural ol canim.

Kız hep içerde çözdürürüm ne bilim dedim accık soğu gitsin 20 dakika felan alayım eşim kamera kayıtlarına baktı kargalar taşımışlar resmen
Esine bak yahu:) adli polis gibi kamera kayitlari filan!!!!! Kargalatin ocu diye film yapilir sizin hikayeden, hahahahaa:)

Aynen bizde d vitamini( ki onun ayrimi yok her bebek mutlaka kullanacak) harici hicbirsey kullanmamiza gerek kalmadi. Bende kizimda hep kansizdim o zaman kullandiklarim depolari doldurmis bu sefer yok kansizlik. Hergun en az bir ogun bazen iki et yiyorum mutlaka bol limonlu salata ile. Eti c vitamini ile yersen demir emilimi tam
Oluyormus.

epidural nasıl oluyor ki keserken önünene bişey geriyorlar diye biliyorum görmüyorsundur yanlışmı biliyorum

Slm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmus herşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz

Slm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmus herşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz
Gözün Aydın maşallah kızına
Sanada geçmiş olsun benimde hep düşük çok yorulma ayakta durma fazla bide limon portakal sarımsak çok düşürüyo. Yanında tuzlu ayran Taşı.

Gözün Aydın maşallah kızına
Sanada geçmiş olsun benimde hep düşük çok yorulma ayakta durma fazla bide limon portakal sarımsak çok düşürüyo. Yanında tuzlu ayran Taşı.
canım cok kotuydum valla alahtan esım yanımdaydı yolda bayıldım havada cok sıcak ac kalmaya dayanamıyorum aclık sekerım cok dusuk benım

kızlar bugun bu takımı gorduk esımle bunları almaya karar verdık sızce nasıllar hepsı aynı modelya bogarmı odasınızı sızce

Eklentiler

• lt25102013114637_4026---Lily&Milly-Tavan-Lamba.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 61
  • dt2122014135704_4028-Lily Mily-Halı 100x150 cm.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…