2015 Temmuz Anneleri

ablamlarn gelmesini bekliyorum onlar gelince gidicem hemen

hastaneye yatis vereceklernden eminim gecende bu sikayetten gittim yatirdilar 1 gece yineigne yaptilar cigerlerinin gelismesi icin kanama olmamasi icin o yuzden saatin gecmesini bekliyorum birazda
madem rislisin hemen git canım belkide gitmişsindir iyi haberlerini bekliyoruz..
çok iyi yapmışsınız canım iyi eğlenceler size.. nasıl geçti randevun hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah..
Slm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmus herşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz
maşallah bebişe canım sanda geçmiş olsun yanında tuzlu şeyler bulundur..
bunlar çok güzeller canım on numara beş yıldız :)

canım ben geç gördüm @nazlıyarim in bebişi için salavat çekilio galiba.. ben de yarın akşama kadar 200 salavat çekeyim dua olsun Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..(hepimize)
olur canım maasllah bıze valla sagol canım

gerce
gercektenmı daha bı kac modelı var ama ben bunları begendım dıgerlerıde cok guzel

esım bunu begendı daha aynı modelden bır suru urunu var ama ben bunları alıcam
al canım çok tatlı duruyor minik prenses içinde hayırlsııyla sağlıkla yatsın inşallah.. ben ha la hiç birşey almadım ne kıyafet ne yatak bakalım eşim haftasonu bir kaç birşey alırız dedi hayırlısı allah dan

canım bız kıyafet falan aldık ama besıgını falan daha almadım arabasını besıgını hazıranın ılk hafası alıcam cokda gec kalmak ıstemıyorum hastane takımları falan alınıcak benımde daha zamanımız var bakarız kuzum ya

aynen bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı kısmeti nerdense ordan alıcaz artık..

Annemle kardeşim utuledi canim benimkileride, ben hala calisiyorum haftasonu bitmezdi... Dun yıkandı, ben ayırdım renklere gore fln bügünde ütü isi bitti...
Canm bende calsyrm iste iki makina yikadm acik renk ve koyu renk olrak birazni utuledm bitmdi eve gelince kostrmktn yetisemyrm yemek yap evi topla yika utule birde bebek susleri yapyrm iyice yorlyrm yetsmyrm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…