- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.221
allah razı olsun canım
ablamlarn gelmesini bekliyorum onlar gelince gidicem hemen
madem rislisin hemen git canım belkide gitmişsindir iyi haberlerini bekliyoruz..hastaneye yatis vereceklernden eminim gecende bu sikayetten gittim yatirdilar 1 gece yineigne yaptilar cigerlerinin gelismesi icin kanama olmamasi icin o yuzden saatin gecmesini bekliyorum birazda
çok iyi yapmışsınız canım iyi eğlenceler size.. nasıl geçti randevun hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah..Kizlar bugun babamizin dogumgunu dun kendi elimle pasta yapmak istedim yaptim biseyler bakalim tadi nasil oldu:) bugun kizimla beraber ustunu susleyecegiz. Dogumgunu karti aldik kizim secti karti komik oldu, hediyemiz de tamam! Coook heyecanliyiz cok:) babamiza hamileyim kusura bakma hediye hicbirsey alamadim ozel bir yemek filan yapamadim dedim inandi cok sasiracak aksam isten gelince:) birde bir saate doktora gidiyorum cok heyecanliyim acaba bebegin kafasi hala asagidami diye, korkuyorum biraz ya donduyse yukariinsallah asagidadir hayirlisi bakalim! Bizfen haberler bu kadar!!!!
maşallah bebişe canım sanda geçmiş olsun yanında tuzlu şeyler bulundur..Slm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmusherşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz
bunlar çok güzeller canım on numara beş yıldız :)Eki Görüntüle 1527496 Eki Görüntüle 1527497 Eki Görüntüle 1527499 Eki Görüntüle 1527502
kızlar bugun bu takımı gorduk esımle bunları almaya karar verdık sızce nasıllar hepsı aynı modelya bogarmı odasınızı sızce
olur canım maasllah bıze valla sagol canımcanım ben geç gördüm @nazlıyarim in bebişi için salavat çekilio galiba.. ben de yarın akşama kadar 200 salavat çekeyim dua olsun Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..(hepimize)
canım cok kotuydum valla alahtan esım yanımdaydı yolda bayıldım havada cok sıcak ac kalmaya dayanamıyorum aclık sekerım cok dusuk benım
gercektenmı daha bı kac modelı var ama ben bunları begendım dıgerlerıde cok guzelmadem rislisin hemen git canım belkide gitmişsindir iyi haberlerini bekliyoruz..
çok iyi yapmışsınız canım iyi eğlenceler size.. nasıl geçti randevun hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah..
maşallah bebişe canım sanda geçmiş olsun yanında tuzlu şeyler bulundur..
bunlar çok güzeller canım on numara beş yıldız :)
esım vardı yanımda sabah tahlıl ıcın ac gıttm ama boyle oldu allajtan kızım gayet ıyı rabbıme sukurgeçmiş olsun canım çok yalnız kalmamaya dikkat et
evet bunlar çok güzel ben çok beğendim diğerlerini bilemicem hangisi en çok hoşuna gidiyorsa onu al canımgerce
gercektenmı daha bı kac modelı var ama ben bunları begendım dıgerlerıde cok guzel
al canım çok tatlı duruyor minik prenses içinde hayırlsııyla sağlıkla yatsın inşallah.. ben ha la hiç birşey almadım ne kıyafet ne yatak bakalım eşim haftasonu bir kaç birşey alırız dedi hayırlısı allah danesım bunu begendı daha aynı modelden bır suru urunu var ama ben bunları alıcam
canım bız kıyafet falan aldık ama besıgını falan daha almadım arabasını besıgını hazıranın ılk hafası alıcam cokda gec kalmak ıstemıyorum hastane takımları falan alınıcak benımde daha zamanımız var bakarız kuzum yaal canım çok tatlı duruyor minik prenses içinde hayırlsııyla sağlıkla yatsın inşallah.. ben ha la hiç birşey almadım ne kıyafet ne yatak bakalım eşim haftasonu bir kaç birşey alırız dedi hayırlısı allah dan
Canm benmde oyle ya buyume cok yok ayni sankiAa
Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum
aynen bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı kısmeti nerdense ordan alıcaz artık..canım bız kıyafet falan aldık ama besıgını falan daha almadım arabasını besıgını hazıranın ılk hafası alıcam cokda gec kalmak ıstemıyorum hastane takımları falan alınıcak benımde daha zamanımız var bakarız kuzum ya
sen doğumdan sonra gör tanıyamıcaksınız süt dolunca 3 katı olacak o narın minnak şeyler :))))Canm benmde oyle ya buyume cok yok ayni sanki
aynen kuzum fazla sıcaklara kalmak istemiyorum bendeaynen bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı kısmeti nerdense ordan alıcaz artık..
Canm bende calsyrm isteAnnemle kardeşim utuledi canim benimkileride, ben hala calisiyorum haftasonu bitmezdi... Dun yıkandı, ben ayırdım renklere gore fln bügünde ütü isi bitti...
Canm benmde surekli dusuk tuzlu biseyler bulndr yaninda mutlaka ve ac kalmamaya calscanım cok kotuydum valla alahtan esım yanımdaydı yolda bayıldım havada cok sıcak ac kalmaya dayanamıyorum aclık sekerım cok dusuk benım
canım bugun tahlıl ıcın ac gıtmıstım ama sondu yanı cok kotu oldum cunkuCanm benmde surekli dusuk tuzlu biseyler bulndr yaninda mutlaka ve ac kalmamaya cals
:))) bakalm canm sut olsndasen doğumdan sonra gör tanıyamıcaksınız süt dolunca 3 katı olacak o narın minnak şeyler :))))
Bilirm canm bende iki kere acillk oldm ödüm kopyr simdi yine ayni olck diecanım bugun tahlıl ıcın ac gıtmıstım ama sondu yanı cok kotu oldum cunku
valla oyle canı en gec 7,30 da kahvaltı yapmıs oluyoru cunku az kaldı ya allahın ıznıyle kızımda ıyı canım kacıncı haftana kadar calısıcanBilirm canm bende iki kere acillk oldm ödüm kopyr simdi yine ayni olck die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?