- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.241
Masallah canm kizina yeter ki onlr iyi olsunlar. 37 haftaya kadr diormda canm ins. Sorun olmazvalla oyle canı en gec 7,30 da kahvaltı yapmıs oluyoru cunku az kaldı ya allahın ıznıyle kızımda ıyı canım kacıncı haftana kadar calısıcan
bende canım dogumdan sonrada devam edıcekmısınMasallah canm kizina yeter ki onlr iyi olsunlar. 37 haftaya kadr diormda canm ins. Sorun olmaz
Bu kadar dusuk tansiyon ve bayilmayla normal dogum nasil olacak bende ayniyim malum sirf ac karnina bayiliyorum diye seker yuklemesi bile yaptirmadm benCanm benmde surekli dusuk tuzlu biseyler bulndr yaninda mutlaka ve ac kalmamaya cals
Canm bende calsyrm isteiki makina yikadm acik renk ve koyu renk olrak birazni utuledm bitmdi eve gelince kostrmktn yetisemyrm yemek yap evi topla yika utule birde bebek susleri yapyrm iyice yorlyrm yetsmyrm sanki
Evet canm edcm ucretsz izin almycm biraz zornolck ama ne yapalmbende canım dogumdan sonrada devam edıcekmısın
Cnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasiBu kadar dusuk tansiyon ve bayilmayla normal dogum nasil olacak bende ayniyim malum sirf ac karnina bayiliyorum diye seker yuklemesi bile yaptirmadm ben
Canm benm annemnde isleri cok yardm edemyr bu aralarYok canim zaten eve geldigimde turşum cikmis oluyo, yemek yapip yiyip ayaklarimi uzatıyorum sisler insin diye... Dun rapor almak icin hastaneye gittim, isimiz erken bitince vakit kaldı yıkamaya, sagolsun annemde ütüyü halletti bugun... Izine ayrılmama 2 hafta daha var, buradanda bebek çantasını hazırla diyince deneyimliler, boyle hallettik... Su 2 haftamda gecsede bende izine çıksam...
Benim de genelde 9 a 5 cikiyor buyuk 8 e dusunce bayiliyorum heleki boyle olaganustu durumlarda heyecandan hemen tansiyonum duser benim :) senin ki hic degilse 10 lardaCnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi
Aynen bende almıycam kuzumada annem bakıcak sut ıznımız var allahtanEvet canm edcm ucretsz izin almycm biraz zornolck ama ne yapalm
Canm 10 larda normal bana bisey yapmyr ama biraz daha dusunce bende gidyrm :) doktrda dusuk sorun etme yuksek kotu dyp duryr dusukte beni hasta edyr ya bas agrsi yapyr sonrasndaBenim de genelde 9 a 5 cikiyor buyuk 8 e dusunce bayiliyorum heleki boyle olaganustu durumlarda heyecandan hemen tansiyonum duser benim :) senin ki hic degilse 10 larda
Benmde annem bakck cnm bide benm ism annemn bulundugu ilcede evim baska ilcede olck o yuzden annemde kalcm sanrm birsureAynen bende almıycam kuzumada annem bakıcak sut ıznımız var allahtan
Bnmde hep 9a 6 veya 10a 5 ama sekizide gordum ,hemsire sakin ac kalma ara ogunu atlsma dedi ama bazrn uyamiyorumCnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi
Canım çok güzel bence gayet hoş olur. Ben de böyle takım almak istiyorum, hangi marka bunlar?Eki Görüntüle 1527496 Eki Görüntüle 1527497 Eki Görüntüle 1527499 Eki Görüntüle 1527502
kızlar bugun bu takımı gorduk esımle bunları almaya karar verdık sızce nasıllar hepsı aynı modelya bogarmı odasınızı sızce
cok begendim bu yakıştırmayı cnm :)Günaydın melek taşıyıcılar...
cok begendim bu yakıştırmayı cnm :)
banada canm ama insanz ıste arada aksamalar olyrBnmde hep 9a 6 veya 10a 5 ama sekizide gordum ,hemsire sakin ac kalma ara ogunu atlsma dedi ama bazrn uyamiyorum
valla üper bedavaya gelmiş üzerine yazı yazdırcan oda 50 tanes 20 tl miş galiba
geçen bi yere sordum dediki tanesi 3 liraa yuhh dedim
Cok guzel olmus eline saglik!!! Sizi boyle hazirliklar yaparken gorunce icim buruluyor bazen. Biz yapayalniz olacagiz hastanede kimse olmayacakzaten burda hastaneye cok yakinlar disinda gitmek ayip arkadaslar filan gitmiyor hic. Neyse kizimda hastane odasi hergun doluo tasmisti bu seferde boyle olsun:) ay bu hamilelik bir garip yapti beni herseye icleniyorum yahu:):) sila hasreti tavan yaptiiiiiii!!!!
Allah şifa versin canım kuzuna, sağlık versin çok zor gerçektencanim ben 2013 te temmuz annesi olmustum dunya guzeli bi kizim oldu ama hamileligimin 25 haftasinda beyninde buyume goruldu hizla buyifu ve dogduktan 12 saat sonra sicak tenine dokunmak bile nasip olmadan melek oldi kuzum simdi yine aumi teshis konuldu mustafama sizleri uzmek kotu etkilemek istemem haklarinizi helal edin nolur ama heyecaniniz dualariniz bana guc veryo dualarinz hurmetine ohlum sifa bulacal insaalah
insallah rahatlarsin bi ise yarar cok dikkat et gercekten ama sancn ve kasilman cogalirsa mutlaka git ihmal etmeBende 33 olcam yarın. Özellikle yürüyünce karnım patlıcak gibi oluyo. Aşağı doğru çekiyo sanki. Uzun süre oturuncada bebek nübi yerden itiyo ve kalıyo öyle canım acıyo. Sancıya gelince günde 4 kere falan göbek altından oluyo. Sanırım normal bunlar bugün göbek ve bel için destek almaya gitcem eşimi bekliyorum. Biraz rahatlatır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?