2015 Temmuz Anneleri

Canm bende calsyrm iste iki makina yikadm acik renk ve koyu renk olrak birazni utuledm bitmdi eve gelince kostrmktn yetisemyrm yemek yap evi topla yika utule birde bebek susleri yapyrm iyice yorlyrm yetsmyrm sanki

Yok canim zaten eve geldigimde turşum cikmis oluyo, yemek yapip yiyip ayaklarimi uzatıyorum sisler insin diye... Dun rapor almak icin hastaneye gittim, isimiz erken bitince vakit kaldı yıkamaya, sagolsun annemde ütüyü halletti bugun... Izine ayrılmama 2 hafta daha var, buradanda bebek çantasını hazırla diyince deneyimliler, boyle hallettik... Su 2 haftamda gecsede bende izine çıksam...

Bu kadar dusuk tansiyon ve bayilmayla normal dogum nasil olacak bende ayniyim malum sirf ac karnina bayiliyorum diye seker yuklemesi bile yaptirmadm ben
Cnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi

Canm benm annemnde isleri cok yardm edemyr bu aralar cok yorlyrm is bide ev isleri ne guzel izne cikckmssn ben 37 kadr calscm ama yorlyrm dayanbldgm yere kadr dayancm ki sonrasnda iznm olsn oglmla daha fazla vakt gecrym. 2 hafta cabk gecer canm

Cnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi
Benim de genelde 9 a 5 cikiyor buyuk 8 e dusunce bayiliyorum heleki boyle olaganustu durumlarda heyecandan hemen tansiyonum duser benim :) senin ki hic degilse 10 larda

Benim de genelde 9 a 5 cikiyor buyuk 8 e dusunce bayiliyorum heleki boyle olaganustu durumlarda heyecandan hemen tansiyonum duser benim :) senin ki hic degilse 10 larda
Canm 10 larda normal bana bisey yapmyr ama biraz daha dusunce bende gidyrm :) doktrda dusuk sorun etme yuksek kotu dyp duryr dusukte beni hasta edyr ya bas agrsi yapyr sonrasnda

Bnmde hep 9a 6 veya 10a 5 ama sekizide gordum ,hemsire sakin ac kalma ara ogunu atlsma dedi ama bazrn uyamiyorum

valla üper bedavaya gelmiş üzerine yazı yazdırcan oda 50 tanes 20 tl miş galiba
geçen bi yere sordum dediki tanesi 3 liraa yuhh dedim

Canım valla ben onuda kendim yaptım :) nette bir sürü şablon var aldim birini üstüne paintte hosgeldin arya yazdim worde attim 3 cm olacak sekilde ayarlardan ayarladim eşime mail attim iş yerinde renkli çıktı alip getirdi. Sonrada prittle yapistirdim oldu bitti. Bedavaya geldi :)

Canim benimm bebegin sağlıklı olsunda kimse olmasın hem Senin ikinci bebegin ilkinde hevesini almissindir zaten. Tabi hepsinin yeri ayrıdır ama olsun. Hic üzülme sen :)

Allah şifa versin canım kuzuna, sağlık versin çok zor gerçekten

kizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi

insallah rahatlarsin bi ise yarar cok dikkat et gercekten ama sancn ve kasilman cogalirsa mutlaka git ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…