2015 Temmuz Anneleri

cnm geçmş olsnn üzme kendını umarım düşer

Canm benm annemnde isleri cok yardm edemyr bu aralar cok yorlyrm is bide ev isleri ne guzel izne cikckmssn ben 37 kadr calscm ama yorlyrm dayanbldgm yere kadr dayancm ki sonrasnda iznm olsn oglmla daha fazla vakt gecrym. 2 hafta cabk gecer canm

Seninde son 5 hafta canim, 32 gecti 5 daha gecer Sonrasinda halledersin... Benim sonrasi icin birikmiş yıllık iznimde cok, yılsonuna kadar izinli olucam, ocakta başlıcam tekrar...

Cnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi
Benim en yüksek hali 9-5 8-6 ama normal doğuma engel değil yüksek tansiyon esas engel olan tehlikeli olan rahat olun Bişeycik olmaz

Canim cok gecmis olsun.

Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)

Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)
çok sevindim canım maşallah kızına.Canım gerçekten merakımdan,bilmediğimden soruyorum senin ilk çocuk sezeryan bu da öyle olucak inşallah.Sezeryan olacağı için bebeğin pozisyonu bu kadar önemli mi ki hani aşağıda olmasına çok seviniyosun mutlaka vardır bi açıklaması?

Cook cok gecmis olsn allah im tum sikintilarini gidersin tarihlerimiz ayni hamileyken bobrek kaburga tas agrilari cok zor

aynı soruyu bende sormuştum
Önceki kızında kalça boyun problemi yaşamış ters durduğu için bunda normal duruşuna ondan bukadar seviniyor. Allah yaşatmasın aynı sıkıntıları inş

aynı soruyu bende sormuştum
Önceki kızında kalça boyun problemi yaşamış ters durduğu için bunda normal duruşuna ondan bukadar seviniyor. Allah yaşatmasın aynı sıkıntıları inş
Hımm anladım canım teşekkürler aydınlattığın için bişey daha sorayım seni yakalamışken ben yıkama ütüleme işini bitirdim ama şimdi dayanamayıp 2 tulum daha aldım onları elimde sabunla mı yıkayıversem ılık suda?

Canim sende atlamissin konuyu:) benim kizim donmedigi icin cekmedigim kalmadi sonrasinda butun vucut bandajlar takti aylarca kalcasi icin boynu icin iki sene fizik tedavi gordu. Benim dogum sekliyle hiiiic derdim yok donsunki ayni problemleri yasamayalim ikinciye diye cok seviniyorum:)

Yıka nolcak zaten önemli olan sudan geçsin bi.

Canım çok güzel bence gayet hoş olur. Ben de böyle takım almak istiyorum, hangi marka bunlar?
http://www.funnababy.com/ canım bu siteden bakabılırsın ben kanz da gordum bunları adam sıte ısmını verdı burdan dıger modellerede bakın dıye cok guzeller sıtedekı kadar canlı renklerı

Benmde annem bakck cnm bide benm ism annemn bulundugu ilcede evim baska ilcede olck o yuzden annemde kalcm sanrm birsure
ben annemle karsılıklı oturuyorum canım allahtan oyle bı ımkanım var sut ıznımızde var allaha sukur ıdare etcez ne yapalım

Canim inşaallah yasamassin ayni sorunları neşe sağlık içinde buyutursun ikisini. Dun biz parka gittik cocuklarla yolda abi kardeş ellerini birbirinin omzuna atıp yürüdüler ayy çok güzellerdi ayet okudum nazarim değmesin diye anne ve babanın nazari daha çokdegermis cocuklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…