- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.261
cnm geçmş olsnn üzme kendını umarım düşerkizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
Canm benm annemnde isleri cok yardm edemyr bu aralarcok yorlyrm is bide ev isleri ne guzel izne cikckmssn ben 37 kadr calscm ama yorlyrm dayanbldgm yere kadr dayancm ki sonrasnda iznm olsn oglmla daha fazla vakt gecrym. 2 hafta cabk gecer canm
Benim en yüksek hali 9-5 8-6 ama normal doğuma engel değil yüksek tansiyon esas engel olan tehlikeli olan rahat olun Bişeycik olmazCnm vala hic bilmyrm dun gittigmde 10 5 cikti dusun artknsurekli boyle doktor bisey soylmyr normal doguma engel mi hocbir fikrm yok.ben yaptrdm ama oylr saatlerce ac kalmdm ackcasi
Canim cok gecmis olsun.kizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)madem rislisin hemen git canım belkide gitmişsindir iyi haberlerini bekliyoruz..
çok iyi yapmışsınız canım iyi eğlenceler size.. nasıl geçti randevun hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah..
maşallah bebişe canım sanda geçmiş olsun yanında tuzlu şeyler bulundur..
bunlar çok güzeller canım on numara beş yıldız :)
çok sevindim canım maşallah kızına.Canım gerçekten merakımdan,bilmediğimden soruyorum senin ilk çocuk sezeryan bu da öyle olucak inşallah.Sezeryan olacağı için bebeğin pozisyonu bu kadar önemli mi ki hani aşağıda olmasına çok seviniyosun mutlaka vardır bi açıklaması?Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)
Çok güzel canım .Oğluşun huzurla,sağlıkla uyusun içinde inşallah mışıl mışıl :)Iyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
Cook cok gecmis olsn allah im tum sikintilarini gidersin tarihlerimiz ayni hamileyken bobrek kaburga tas agrilari cok zorkizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
Iyi günlerde kullanın inşşşşIyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
çok sevindim canım maşallah kızına.Canım gerçekten merakımdan,bilmediğimden soruyorum senin ilk çocuk sezeryan bu da öyle olucak inşallah.Sezeryan olacağı için bebeğin pozisyonu bu kadar önemli mi ki hani aşağıda olmasına çok seviniyosun mutlaka vardır bi açıklaması?
Hımm anladım canım teşekkürler aydınlattığın içinaynı soruyu bende sormuştum
Önceki kızında kalça boyun problemi yaşamış ters durduğu için bunda normal duruşuna ondan bukadar seviniyor. Allah yaşatmasın aynı sıkıntıları inş
Canim sende atlamissin konuyu:) benim kizim donmedigi icin cekmedigim kalmadi sonrasinda butun vucut bandajlar takti aylarca kalcasi icin boynu icin iki sene fizik tedavi gordu. Benim dogum sekliyle hiiiic derdim yok donsunki ayni problemleri yasamayalim ikinciye diye cok seviniyorum:)çok sevindim canım maşallah kızına.Canım gerçekten merakımdan,bilmediğimden soruyorum senin ilk çocuk sezeryan bu da öyle olucak inşallah.Sezeryan olacağı için bebeğin pozisyonu bu kadar önemli mi ki hani aşağıda olmasına çok seviniyosun mutlaka vardır bi açıklaması?
Yıka nolcak zaten önemli olan sudan geçsin bi.Hımm anladım canım teşekkürler aydınlattığın içinbişey daha sorayım seni yakalamışken ben yıkama ütüleme işini bitirdim ama şimdi dayanamayıp 2 tulum daha aldım onları elimde sabunla mı yıkayıversem ılık suda?
http://www.funnababy.com/ canım bu siteden bakabılırsın ben kanz da gordum bunları adam sıte ısmını verdı burdan dıger modellerede bakın dıye cok guzeller sıtedekı kadar canlı renklerıCanım çok güzel bence gayet hoş olur. Ben de böyle takım almak istiyorum, hangi marka bunlar?
ben annemle karsılıklı oturuyorum canım allahtan oyle bı ımkanım var sut ıznımızde var allaha sukur ıdare etcez ne yapalımBenmde annem bakck cnm bide benm ism annemn bulundugu ilcede evim baska ilcede olck o yuzden annemde kalcm sanrm birsure
Canim inşaallah yasamassin ayni sorunları neşe sağlık içinde buyutursun ikisini. Dun biz parka gittik cocuklarla yolda abi kardeş ellerini birbirinin omzuna atıp yürüdüler ayy çok güzellerdi ayet okudum nazarim değmesin diye anne ve babanın nazari daha çokdegermis cocuklarinaCanim sende atlamissin konuyu:) benim kizim donmedigi icin cekmedigim kalmadi sonrasinda butun vucut bandajlar takti aylarca kalcasi icin boynu icin iki sene fizik tedavi gordu. Benim dogum sekliyle hiiiic derdim yok donsunki ayni problemleri yasamayalim ikinciye diye cok seviniyorum:)
Sağol canım seninde. Ben acayip yırgun uyandım hatta yorgunluktan uyuyamadım dün gece.canlar günaydın nasılsınız kandilinizde cumanızda mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?