- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.281
hayrola canım bebısınmı uyutmuyo senıSağol canım seninde. Ben acayip yırgun uyandım hatta yorgunluktan uyuyamadım dün gece.
gunaydın canım senınde kandılın mubarek olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
kizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
oh maşallah.büyümüş bebiş.canım dikkat et kendineSlm kızlar ben geldim bugün kızımı gordum 1650 gr olmusherşeyi çok güzel dedi dr ama ben bugün iki kez bayıldım tansiyonum düşükmüş sizler nasilsiniz
Aynen canım dr gayet ıyı ama cok abartma yeme ıcmenı kılosu bıraz onden gıdıyo dedı bızım kızımızın bırazcıkda bacak boyu uzunmus en basından berı oyle soyluyolar o yuzden cok fazla batıyo bana saglıkla bı dgosunda az kaldı bakalım sen nasılsım canımoh maşallah.büyümüş bebiş.canım dikkat et kendine
iyiyim canım şükür sğl.ev telaşımız var bizimde hayırlısı inş iznimide az kaldı bakalım güzel güznler bizi bekliyorAynen canım dr gayet ıyı ama cok abartma yeme ıcmenı kılosu bıraz onden gıdıyo dedı bızım kızımızın bırazcıkda bacak boyu uzunmus en basından berı oyle soyluyolar o yuzden cok fazla batıyo bana saglıkla bı dgosunda az kaldı bakalım sen nasılsım canım
saol abla insallah duser ya sanki dogum sancisi cekiyorum agliyodum sancidancnm geçmş olsnn üzme kendını umarım düşer
aynen şurda ıkı hafta var ızne ama ben daha 37 kadar burdayım sanırım bı aksilik olmazsa evi aldınızmı canım bakıyomusuniyiyim canım şükür sğl.ev telaşımız var bizimde hayırlısı inş iznimide az kaldı bakalım güzel güznler bizi bekliyor
saol canmCanim cok gecmis olsun.
seninle aynıyız neredeyse benim kontrolümde pazartesi.inşallah benim oğluşumda büyümüştür:)Aynen canım dr gayet ıyı ama cok abartma yeme ıcmenı kılosu bıraz onden gıdıyo dedı bızım kızımızın bırazcıkda bacak boyu uzunmus en basından berı oyle soyluyolar o yuzden cok fazla batıyo bana saglıkla bı dgosunda az kaldı bakalım sen nasılsım canım
kolay gelsin canım fazla yorulmamaya çalışiyiyim canım şükür sğl.ev telaşımız var bizimde hayırlısı inş iznimide az kaldı bakalım güzel güznler bizi bekliyor
sğl canım yormam inşkolay gelsin canım fazla yorulmamaya çalış
ay çok güzel ya güle güle yatsın canımIyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
buyumustur canım buyumustur benım kılolarda gıdıyo valla iştahımda yok ama napıyım saldım artık vallaseninle aynıyız neredeyse benim kontrolümde pazartesi.inşallah benim oğluşumda büyümüştür:)
amannn boşver bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilolar sonra da verilir.buyumustur canım buyumustur benım kılolarda gıdıyo valla iştahımda yok ama napıyım saldım artık valla
Yok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diyehayrola canım bebısınmı uyutmuyo senı
Canım o kadar yorma bıde havalar cok sıcak artık gece uykularımız kederli olucak dıkkat et kendıneYok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?