2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun canim ya insallah düşer

oh maşallah.büyümüş bebiş.canım dikkat et kendine
Aynen canım dr gayet ıyı ama cok abartma yeme ıcmenı kılosu bıraz onden gıdıyo dedı bızım kızımızın bırazcıkda bacak boyu uzunmus en basından berı oyle soyluyolar o yuzden cok fazla batıyo bana saglıkla bı dgosunda az kaldı bakalım sen nasılsım canım

iyiyim canım şükür sğl.ev telaşımız var bizimde hayırlısı inş iznimide az kaldı bakalım güzel güznler bizi bekliyor

iyiyim canım şükür sğl.ev telaşımız var bizimde hayırlısı inş iznimide az kaldı bakalım güzel güznler bizi bekliyor
aynen şurda ıkı hafta var ızne ama ben daha 37 kadar burdayım sanırım bı aksilik olmazsa evi aldınızmı canım bakıyomusun

seninle aynıyız neredeyse benim kontrolümde pazartesi.inşallah benim oğluşumda büyümüştür:)

hayrola canım bebısınmı uyutmuyo senı
Yok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diye

Yok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diye
Canım o kadar yorma bıde havalar cok sıcak artık gece uykularımız kederli olucak dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…