2015 Temmuz Anneleri

Seninde son 5 hafta canim, 32 gecti 5 daha gecer Sonrasinda halledersin... Benim sonrasi icin birikmiş yıllık iznimde cok, yılsonuna kadar izinli olucam, ocakta başlıcam tekrar...
evet canm dayancz bukadr gectyse onlarda gecer. sen ücretsz alcksn dımı ? benm var canmda 2 fata maalesef ama onuda kullancm rapor falanda alrm belki yapcm biseyler :)

Benim en yüksek hali 9-5 8-6 ama normal doğuma engel değil yüksek tansiyon esas engel olan tehlikeli olan rahat olun Bişeycik olmaz
ohh iyi bari canmm :) birde şey sorcm ben kasık fıtıgndn 6 yaşndyken amlyt olmştm sorun olmaz dımı hani ıkınrken falan tam kasıkta ameliyat yeri falan var. doktora söylmdm daha hazranda gittgmde söylycm

evet canım bende aynı şeyi yaşadım çok güzeldi

canm maşallah manken olck senın kızz :) bacak boyu uzunsa :))

Yok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diye

Canm dikkat et artık fazla ayakta durmayıp yorulmamamız lazım. Bende çok hareketliydim birkaç haftadır nasılsa ağırlaşmadım diye sürekli koşturdum snra çok az kahverengi lekelenmem ve ağrılarım oldu iki gün sonrada nst de buldum kendimi neyseki yalancı doğum ağrılarıymış ama çok korktum ( doktorum evde yat dinlen kalkmadan dedi şimdi yatıyorum bu sana bir işaret (kahverengi leke için) yatıp dinlenmelisin kendini yormamalısın artık tehlikeli olabilir dedi bnde artık söz dinliyorum bebeğim için ama epey korktuk sizlerinde başına gelmesin diye paylaşmak istedim yoksa korkutmak istememm

aynen canım..
hatta ben ısrarla tam narkoz istedim dr olmaz diye yarım verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…