- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.301
valla oyle teselli ediyorum canım ama bakalım veremessem dıyede dusunmuyorum değilamannn boşver bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilolar sonra da verilir.
Çok geçmiş olsun en büyük ilacı çok su içmek.saol abla insallah duser ya sanki dogum sancisi cekiyorum agliyodum sancidan
valla üper bedavaya gelmiş üzerine yazı yazdırcan oda 50 tanes 20 tl miş galiba
geçen bi yere sordum dediki tanesi 3 liraa yuhh dedim
Çok güzel canım .Oğluşun huzurla,sağlıkla uyusun içinde inşallah mışıl mışıl :)
Iyi günlerde kullanın inşşşş
Tesekkur ederiz teyzeleri :) insallahhay çok güzel ya güle güle yatsın canım
evet canm dayancz bukadr gectyse onlarda gecer. sen ücretsz alcksn dımı ? benm var canmda 2 fata maalesef ama onuda kullancm rapor falanda alrm belki yapcm biseyler :)Seninde son 5 hafta canim, 32 gecti 5 daha gecerSonrasinda halledersin... Benim sonrasi icin birikmiş yıllık iznimde cok, yılsonuna kadar izinli olucam, ocakta başlıcam tekrar...
ohh iyi bari canmm :) birde şey sorcm ben kasık fıtıgndn 6 yaşndyken amlyt olmştm sorun olmaz dımı hani ıkınrken falan tam kasıkta ameliyat yeri falan var. doktora söylmdm daha hazranda gittgmde söylycmBenim en yüksek hali 9-5 8-6 ama normal doğuma engel değil yüksek tansiyon esas engel olan tehlikeli olan rahat olun Bişeycik olmaz
canm gözn aydn :) öylece dursn dönmesn :))Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)
çok güzelmş canm güle güle kullanın :)Iyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
evet canım bende aynı şeyi yaşadım çok güzeldikızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey
çok iyimş canm senın için bende öyle idare etcmben annemle karsılıklı oturuyorum canım allahtan oyle bı ımkanım var sut ıznımızde var allaha sukur ıdare etcez ne yapalım
canm maşallah manken olck senın kızz :) bacak boyu uzunsa :))Aynen canım dr gayet ıyı ama cok abartma yeme ıcmenı kılosu bıraz onden gıdıyo dedı bızım kızımızın bırazcıkda bacak boyu uzunmus en basından berı oyle soyluyolar o yuzden cok fazla batıyo bana saglıkla bı dgosunda az kaldı bakalım sen nasılsım canım
ne yapalım canım su yarım gun calısma yasası cıkmıs ya keske verseler ama vermez benım ıs yerım kabul etmezçok iyimş canm senın için bende öyle idare etcm
canım on gun onden gıdıyo bacak boyu uzun bırazda kılosu fazla dedı ama bende şeker yok allahtan çıkmadı yoksa dıyetle falan ugrasamıycamcanm maşallah manken olck senın kızz :) bacak boyu uzunsa :))
cnm worddn nasl yapyrsn bunları ?https://www.google.com.tr/search?q=...&sa=X&ei=QJJVVeafAsHxUMG_gdgP&ved=0CAYQ_AUoAQ
googleda böyle birsürü seçenek var bende kendim yaptım tüm stickerlarımı aklında varsa bişey hatta yapıp atayım sana word dosyası copy center'lardan çıkarttırırsın renkli
iciyorum suyu bu kezde cok su icmekten migden bulaniyo cok kotu bi durum ya rabbim bir sanciyla kurtarsin insallah cektirmesin bu kadar sanciyiÇok geçmiş olsun en büyük ilacı çok su içmek.
Yok canım ya bebişten öte tüm gün dışardaydım ayaklrımakara sular indi. Kasıklarım ağrıdı.eve gelince bnayo yaptım yattım kendime çok kızdım tabi neden bu kadar yordum kendimi diye
inş verseler canm. bende knşcm benm ki verir ya. sonuna kadr hakkımı alcm inş. dedğin gibi yasa var ama vermyr işte her işyerine yapalım canım su yarım gun calısma yasası cıkmıs ya keske verseler ama vermez benım ıs yerım kabul etmez
şeker yoksa sorun yoktr canmcanım on gun onden gıdıyo bacak boyu uzun bırazda kılosu fazla dedı ama bende şeker yok allahtan çıkmadı yoksa dıyetle falan ugrasamıycam
aynen canım..c
canım benim doktorum da riskli dedi. omurilikte kanama yapabiliyomuş felç olma riski olabiliyomuş. o yüzden henüz belli değil daha doğum şekli. aman farketmez zaten sağlıkla doğsun da varsın genel anestezi olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?