2015 Temmuz Anneleri

evet bende öyle biliyorum ,sordum doktorada geçen hafta .genel anesteziyle mi olmam gerekiyor diye ,hayır dedi.epidural varken niye genel olasın dedi.hatta normal doğum bile yapan varmış
aynen canım... ben dr uma çok güveniyordum zaten...doç du kendisi...

iciyorum suyu bu kezde cok su icmekten migden bulaniyo cok kotu bi durum ya rabbim bir sanciyla kurtarsin insallah cektirmesin bu kadar sanciyi
su iyidr mide bulantısı gecer bir seklde bol su içip lavobaya gidince düşrcksn onu bnede kum dökmştm onun bıle sancısı olyr kı taşınkını düşünmyrm internetten bak canm neler yardmcı olck düşrmek için

inş verseler canm. bende knşcm benm ki verir ya. sonuna kadr hakkımı alcm inş. dedğin gibi yasa var ama vermyr işte her işyeri
bızım kı sut ıznını verıyo ama yarım gun ıkı ay calısmayı kabul etmez hıc sanmıyorum yapmaz o kadarını cıkartır benı ısden

Geçmiş olsun canım.
bende ilk 3 ay pempe/kahve lekelerle uğraşmakla geçirdim. çok şükür bitti,bende son zamanlar yorulmaktan olur diye korkuyorum ama cidden hamile olduğumu unutuyorum bazen. mutfakta yemek yaparken telaşla koşuşturuyorum,hızlı eğilip kalkıyorum. belki zararı yoktur ama ilk zamanlardan kalma endişeler işte.
sende dinlen yorma kendini.

canım normali çok istiyorum ben ama nasıl olur bılmıyorum suana kadar dogumla ılgılı hıc bı ayrıntı konusmadık
aynen cnm bende öyle norml ıstyrm ama kısmet bakalm yinede. Bizde knşmdk doktrmzla ama birkere normal olblr şuanlk sıkıntı yok demşti. birde az öncede yazmştm kasık fıtıgı amelytı olmştm kasğmda dıkıs yerı falan var ya ıkınrken sorun olur mu acaba die aklmda sorular var ? doktormla knşcm birdahaki gidişmde

benım kuzenımın son ana kadar normaldı ama belınde bel fıtıgı var dıye sezeryan oldu sorun olmaz galıba ama doktorunla bı konusursun

k-canım yenı yasada benım gordugum 2 ay yarım gun calısma var tek baska bısey varmı evet eskı sut ıznınden yararlanmak ıstıycem muhasebedeyım kuzum sen

evet canm dayancz bukadr gectyse onlarda gecer. sen ücretsz alcksn dımı ? benm var canmda 2 fata maalesef ama onuda kullancm rapor falanda alrm belki yapcm biseyler :)
Yok canim ücretsiz almiycam, 8 senedir ayni firmada calisinca birikmis 70 gun iznim var... Tam denk geliyor yılsonuna...

ohh iyi bari canmm :) birde şey sorcm ben kasık fıtıgndn 6 yaşndyken amlyt olmştm sorun olmaz dımı hani ıkınrken falan tam kasıkta ameliyat yeri falan var. doktora söylmdm daha hazranda gittgmde söylycm
Bilmiyom ki canım ya doktorun karar verir. Bence bi sakıncası olmaz 20 yıl önce olmuşun. Inş engel olmaz dua et

çok geçmiş olsun canım çok su iç allah şifanı versin inşallah
Iyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
çok güzel canım güzel günlerde yatsın bebiş içinde..
Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)
çok sevindim inşallah dönmezde öyle kalır prenses..

k-canım yenı yasada benım gordugum 2 ay yarım gun calısma var tek baska bısey varmı evet eskı sut ıznınden yararlanmak ıstıycem muhasebedeyım kuzum sen
300 lira para ilk cocuk için dedğin gibi süt izni var başka bılmyrm cnm bende. olsn canm eskiyi kullandrsnlr yıne kullandrsnlar yazık kuzularımıza süt verelm. ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…