- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.321
aynen canım... ben dr uma çok güveniyordum zaten...doç du kendisi...evet bende öyle biliyorum ,sordum doktorada geçen hafta .genel anesteziyle mi olmam gerekiyor diye ,hayır dedi.epidural varken niye genel olasın dedi.hatta normal doğum bile yapan varmış
su iyidr mide bulantısı gecer bir seklde bol su içip lavobaya gidince düşrcksn onu bnede kum dökmştm onun bıle sancısı olyr kı taşınkını düşünmyrm internetten bak canm neler yardmcı olck düşrmek içiniciyorum suyu bu kezde cok su icmekten migden bulaniyo cok kotu bi durum ya rabbim bir sanciyla kurtarsin insallah cektirmesin bu kadar sanciyi
canım normali çok istiyorum ben ama nasıl olur bılmıyorum suana kadar dogumla ılgılı hıc bı ayrıntı konusmadıkşeker yoksa sorun yoktr canmiyi beslenyrsn demek kı maşallah. normal doğm mu düşünyrsun .?
bızım kı sut ıznını verıyo ama yarım gun ıkı ay calısmayı kabul etmez hıc sanmıyorum yapmaz o kadarını cıkartır benı ısdeninş verseler canm. bende knşcm benm ki verir ya. sonuna kadr hakkımı alcm inş. dedğin gibi yasa var ama vermyr işte her işyeri
Geçmiş olsun canım.Canm dikkat et artık fazla ayakta durmayıp yorulmamamız lazım. Bende çok hareketliydim birkaç haftadır nasılsa ağırlaşmadım diye sürekli koşturdum snra çok az kahverengi lekelenmem ve ağrılarım oldu iki gün sonrada nst de buldum kendimi neyseki yalancı doğum ağrılarıymış ama çok korktum( doktorum evde yat dinlen kalkmadan dedi şimdi yatıyorum bu sana bir işaret (kahverengi leke için) yatıp dinlenmelisin kendini yormamalısın artık tehlikeli olabilir dedi bnde artık söz dinliyorum bebeğim için ama epey korktuk sizlerinde başına gelmesin diye paylaşmak istedim yoksa korkutmak istememm
aynen cnm bende öyle norml ıstyrm ama kısmet bakalm yinede. Bizde knşmdk doktrmzla ama birkere normal olblr şuanlk sıkıntı yok demşti. birde az öncede yazmştm kasık fıtıgı amelytı olmştm kasğmda dıkıs yerı falan var ya ıkınrken sorun olur mu acaba die aklmda sorular var ? doktormla knşcm birdahaki gidişmdecanım normali çok istiyorum ben ama nasıl olur bılmıyorum suana kadar dogumla ılgılı hıc bı ayrıntı konusmadık
eski sistemdeki süt izninden mi alcksn canm ? ne iş yapyrsnbızım kı sut ıznını verıyo ama yarım gun ıkı ay calısmayı kabul etmez hıc sanmıyorum yapmaz o kadarını cıkartır benı ısden
benım kuzenımın son ana kadar normaldı ama belınde bel fıtıgı var dıye sezeryan oldu sorun olmaz galıba ama doktorunla bı konusursunaynen cnm bende öyle norml ıstyrm ama kısmet bakalm yinede. Bizde knşmdk doktrmzla ama birkere normal olblr şuanlk sıkıntı yok demşti. birde az öncede yazmştm kasık fıtıgı amelytı olmştm kasğmda dıkıs yerı falan var ya ıkınrken sorun olur mu acaba die aklmda sorular var ? doktormla knşcm birdahaki gidişmde
k-canım yenı yasada benım gordugum 2 ay yarım gun calısma var tek baska bısey varmı evet eskı sut ıznınden yararlanmak ıstıycem muhasebedeyım kuzum senaynen cnm bende öyle norml ıstyrm ama kısmet bakalm yinede. Bizde knşmdk doktrmzla ama birkere normal olblr şuanlk sıkıntı yok demşti. birde az öncede yazmştm kasık fıtıgı amelytı olmştm kasğmda dıkıs yerı falan var ya ıkınrken sorun olur mu acaba die aklmda sorular var ? doktormla knşcm birdahaki gidişmde
Yok canim ücretsiz almiycam, 8 senedir ayni firmada calisinca birikmis 70 gun iznim var... Tam denk geliyor yılsonuna...evet canm dayancz bukadr gectyse onlarda gecer. sen ücretsz alcksn dımı ? benm var canmda 2 fata maalesef ama onuda kullancm rapor falanda alrm belki yapcm biseyler :)
Bilmiyom ki canım ya doktorun karar verir. Bence bi sakıncası olmaz 20 yıl önce olmuşun. Inş engel olmaz dua etohh iyi bari canmm :) birde şey sorcm ben kasık fıtıgndn 6 yaşndyken amlyt olmştm sorun olmaz dımı hani ıkınrken falan tam kasıkta ameliyat yeri falan var. doktora söylmdm daha hazranda gittgmde söylycm
çok geçmiş olsun canım çok su iç allah şifanı versin inşallahkizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
çok güzel canım güzel günlerde yatsın bebiş içinde..Iyi aksamlar kizlar. Ne var ne yok. Giremiyorum bikac gundur. Besigimiz geldi sizle paylasiyim dedim. Oglusuma babanesinden hediyeEki Görüntüle 1527666
çok sevindim inşallah dönmezde öyle kalır prenses..Canim geldim randevudan bebegin kafasi asagida . Doktor en uyi pozisyonda duruyor dedi cok sevindim:)
knşcm cnm evet kısmtmzde ne varsa o olckbenım kuzenımın son ana kadar normaldı ama belınde bel fıtıgı var dıye sezeryan oldu sorun olmaz galıba ama doktorunla bı konusursun
300 lira para ilk cocuk için dedğin gibi süt izni var başka bılmyrm cnm bende. olsn canm eskiyi kullandrsnlr yıne kullandrsnlar yazık kuzularımıza süt verelm. ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm canmk-canım yenı yasada benım gordugum 2 ay yarım gun calısma var tek baska bısey varmı evet eskı sut ıznınden yararlanmak ıstıycem muhasebedeyım kuzum sen
inş. olmaz canm knşcm evet çok uzun zamn oldu.Bilmiyom ki canım ya doktorun karar verir. Bence bi sakıncası olmaz 20 yıl önce olmuşun. Inş engel olmaz dua et
hayrlı cumlar canm hayrlı kandıller.hayırlı cumalar kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun..
çok güzelmş canm güle güle kullanın :)
Tesekkurler kizlar. Insallah :)çok geçmiş olsun canım çok su iç allah şifanı versin inşallah
çok güzel canım güzel günlerde yatsın bebiş içinde..
çok sevindim inşallah dönmezde öyle kalır prenses..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?