2015 Temmuz Anneleri

300 lira para ilk cocuk için dedğin gibi süt izni var başka bılmyrm cnm bende. olsn canm eskiyi kullandrsnlr yıne kullandrsnlar yazık kuzularımıza süt verelm. ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm canm
canım senın ne guzl cumartesı pazarın yok bende cumartesıde var n yapalım ya nasıp ben tkıp edıyorum tamam canım sorun degıl

canım senın ne guzl cumartesı pazarın yok bende cumartesıde var n yapalım ya nasıp ben tkıp edıyorum tamam canım sorun degıl
olsn canm sütünü vercksn ya evde kaldgn zamnda zamını sadece kızına ayrırsn bend eöyle yapcm annemde kalcm birde evim uzak kuzumu yoramam ordan oraya hergün. halletcz canm artk birşeklde.

Günaydın kızlar
Tesbihat konusunu unutmuşum ben hatimi yetiştireyim derken kimin hakkına girdiysem özür dilerim.
Bu arada herkese hayırlı Cumalar ve Nurlu kandiller inşallah

valla canım düşündüm de boyu ayarlayamam diye yaptırıyım dedim bizim firmanın çalıştıgı özalitçide bastırırım herlade diye düşşşüündüm de boyu ayalayamam

Eklentiler

• denizci-sticker.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 65
Canimm nasilsin.bu gece garip bi sekilde seni ruyamda gordum .aslinda yuzunude gormedimde .senin canin.kar istiyormus bnmde balkonda kar varmis bizde var sana gondereyim diyorum hayirdir insallahh :))

bende yaparım da aklıma gelmedi bide ayarrlayamam diye düşündüm

olsn canm sütünü vercksn ya evde kaldgn zamnda zamını sadece kızına ayrırsn bend eöyle yapcm annemde kalcm birde evim uzak kuzumu yoramam ordan oraya hergün. halletcz canm artk birşeklde.
aynen kuzum ya bakalım kuzularımız bı dogsunda bı yoluna koyucaz herseyı

bende yaparım da aklıma gelmedi bide ayarrlayamam diye düşündüm

Ayarlayabilirdin aslında basit yani. Worde atıp resmin üstüne çift tiklayinca ayarlar çıkıyor ordan boyunu 3 cm secince olacakti. Ama Olsun böyle daha güzel olur parlak kuşe kagida basarlar bide.

Günaydın kızlar
Tesbihat konusunu unutmuşum ben hatimi yetiştireyim derken kimin hakkına girdiysem özür dilerim.
Bu arada herkese hayırlı Cumalar ve Nurlu kandiller inşallah
:) canm listeyı paylşym demştm bende. bende bitiremdm daha çogu arkdşmzda bitiremdi sanrm donen pek olmadı paylşymda bıtırelm cnm onu çok uzattık süreyi

HAY ALLAHIM. geçmiş olsun canım taş durdu durdu şimdiyimi buldu

Ayarlayabilirdin aslında basit yani. Worde atıp resmin üstüne çift tiklayinca ayarlar çıkıyor ordan boyunu 3 cm secince olacakti. Ama Olsun böyle daha güzel olur parlak kuşe kagida basarlar bide.

ya ben şimdi onu bizim arkadaşa atıyımda grafiker ayarlasın yaı tipini özalitçide bastırırım

herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı kandıller arkadaşlar sıze bır sorum olacak yataktan kakınca kasıklarınızda agrı oluyormu benım otururken ve yururken bıle artık kasıklarım acıyo sızlıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…