- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.341
canım senın ne guzl cumartesı pazarın yok bende cumartesıde var n yapalım ya nasıp ben tkıp edıyorum tamam canım sorun degıl300 lira para ilk cocuk için dedğin gibi süt izni var başka bılmyrm cnm bende. olsn canm eskiyi kullandrsnlr yıne kullandrsnlar yazık kuzularımıza süt verelm. ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm canm
olsn canm sütünü vercksn ya evde kaldgn zamnda zamını sadece kızına ayrırsn bend eöyle yapcm annemde kalcm birde evim uzak kuzumu yoramam ordan oraya hergün. halletcz canm artk birşeklde.canım senın ne guzl cumartesı pazarın yok bende cumartesıde var n yapalım ya nasıp ben tkıp edıyorum tamam canım sorun degıl
https://www.google.com.tr/search?q=...&sa=X&ei=QJJVVeafAsHxUMG_gdgP&ved=0CAYQ_AUoAQ
googleda böyle birsürü seçenek var bende kendim yaptım tüm stickerlarımı aklında varsa bişey hatta yapıp atayım sana word dosyası copy center'lardan çıkarttırırsın renkli
Canimm nasilsin.bu gece garip bi sekilde seni ruyamda gordum .aslinda yuzunude gormedimde .senin canin.kar istiyormus bnmde balkonda kar varmis bizde var sana gondereyim diyorum hayirdir insallahh :))aman dikkat et valla
Yok canım balkona düşer düşse kızım çıkamaz kapı kilitli cam kilitli. Kedi giremez 4. Kata çıkacak yer yok binada kesin uçan bişey bunu yapan
Ay elime alıcam kırılmaz bi sopa şu saçma salak konuşanların Ağzına Ağzına vurucam
Benim göğüslerim çok küçük 75 beden emzirirken bile öyle ilk kızımda daha doğurmadan senin sütün olmaz dediler o psikolajiyle mi neyse hiç sütüm olmadı 2. Kızımdada şakır şakır sütüm vardı. Yani takma tınma milleti.
bende yaparım da aklıma gelmedi bide ayarrlayamam diye düşündümCanım valla ben onuda kendim yaptım :) nette bir sürü şablon var aldim birini üstüne paintte hosgeldin arya yazdim worde attim 3 cm olacak sekilde ayarlardan ayarladim eşime mail attim iş yerinde renkli çıktı alip getirdi. Sonrada prittle yapistirdim oldu bitti. Bedavaya geldi :)
aynen kuzum ya bakalım kuzularımız bı dogsunda bı yoluna koyucaz herseyıolsn canm sütünü vercksn ya evde kaldgn zamnda zamını sadece kızına ayrırsn bend eöyle yapcm annemde kalcm birde evim uzak kuzumu yoramam ordan oraya hergün. halletcz canm artk birşeklde.
ne güzel. ben 2 yıldır çalıştığım için ancak 1 ay iznim varYok canim ücretsiz almiycam, 8 senedir ayni firmada calisinca birikmis 70 gun iznim var... Tam denk geliyor yılsonuna...
bende yaparım da aklıma gelmedi bide ayarrlayamam diye düşündüm
:) canm listeyı paylşym demştm bende. bende bitiremdm daha çogu arkdşmzda bitiremdi sanrm donen pek olmadı paylşymda bıtırelm cnm onu çok uzattık süreyiGünaydın kızlar
Tesbihat konusunu unutmuşum ben hatimi yetiştireyim derken kimin hakkına girdiysem özür dilerim.
Bu arada herkese hayırlı Cumalar ve Nurlu kandiller inşallah
kizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
Ayarlayabilirdin aslında basit yani. Worde atıp resmin üstüne çift tiklayinca ayarlar çıkıyor ordan boyunu 3 cm secince olacakti. Ama Olsun böyle daha güzel olur parlak kuşe kagida basarlar bide.
amin inşallah canımHerkese hayirli cumalar ve hayirli kandiller.Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Su mübarek günlerin hurmetine bebeklerimizi saglicakla kucaklarimiza almaya nasip etsin.kolay ddoğumlar versin hepimize...
hayırlı cumalar kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?