- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.361
bana günde birkere öğle yemeğnden sonra. aslnda sadece magnzym daha iyidi sanki. sabahları uyandgmda el parmklarm ağryr.bir defa içtm daha zamanla işe yarar belki
Canim bn.okuyamadim ya iki hfyadr annem.kv vardi.bugune insallh yetistrmeye calisicam olurmu.1. gizem59-------
2.sumeyye6134------paylaşlck.
3. senel8 -------
4.yekruye------
5. pinhan16------
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------bitirdi
8. ayse2344------
9.elehar27--------
10.nefesinannesi-------
11.ozlenen2010-------bitirdi
12.fallenangel8--------bitirdi
13.sutanem150705----bitirdi
14.dilasa001-------bitirdi
15.angel5angel-------bitirdi
16.fytninminigi-------
17.northenlights------
18.nazliyarim--------bitirdi
19.ssedass79--------bitirdi
20.busraydın--------
21.mavismaviss-----bitirdi
22.mervekizmaz----bitirdi
23.pettito----------
KIZLAR TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 70000. KİŞİ BAŞI 3044 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.
TESBİHATTA :
"Lâ ilâhe illâllahü vahdehû lâ şerike leh. Lehü`l-mülkü ve lehü`l-hamdü ve hüve alâ külli şey`in kadîr".(Allah tan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah yoktur. O birdir ve hiçbir ortağı yoktur. Mülk o'nundur .Hamd o'nadır. O her şeye gücü yetendir. O yaşatır. O öldürürür.)
sanada hyrlı cumalar ve kandıller cnm bende olyr adet sancısı gibi bebeğimnbaşı aşağıda benm yanı dayanmş durumda o yuzden olck bunlar dedı doktrmherkeze hayırlı cumalar ve hayırlı kandıller arkadaşlar sıze bır sorum olacak yataktan kakınca kasıklarınızda agrı oluyormu benım otururken ve yururken bıle artık kasıklarım acıyo sızlıyooo
Bnmde oluyo canim ozellikle gece wc ye kalkinca bi agri oluyo.yururkende gobegim dusucek saniyorum.herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı kandıller arkadaşlar sıze bır sorum olacak yataktan kakınca kasıklarınızda agrı oluyormu benım otururken ve yururken bıle artık kasıklarım acıyo sızlıyooo
tamm cnm bende okuyamadmCanim bn.okuyamadim ya iki hfyadr annem.kv vardi.bugune insallh yetistrmeye calisicam olurmu.
bana günde birkere öğle yemeğnden sonra. aslnda sadece magnzym daha iyidi sanki. sabahları uyandgmda el parmklarm ağryr.bir defa içtm daha zamanla işe yarar belki
300 lira para ilk cocuk için dedğin gibi süt izni var başka bılmyrm cnm bende. olsn canm eskiyi kullandrsnlr yıne kullandrsnlar yazık kuzularımıza süt verelm. ben belediyede halkla ilişkilerde çalşyrm canm
mrb cnm iyidr sen naslsn sanada hayrlı cmlar ve kandıllerMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
ne güzel. ben 2 yıldır çalıştığım için ancak 1 ay iznim varraporla falan idare edicem 6. aya kadar
ilkınde yanliş söylmştr belki ama senın ağrlrn var dımı ondan sana ıkı defa soylmş olmasın ?Bana önce günde iki defa sonrada ogle yemeğinden sonra dedi. Bende onu bugün öyle yapmam icin dedi sandim ya. Iyiki sana sormusum. Demek ki günde 1 defa icilecek
40 ından sonra mı ? canm cok erken değil mi yavalla ben hiç takip etmedim nerde ne izin var zaten hala çalışıyorum doğuma 2 hafta kala ayrılcam izine . 40 ından sonra yavaş yavaş dönmemi istiyolar . oda haftada 1-2 gün yarım gelicem zaten tam gün çalışmam şimdi bile 5 te çıkıyom valla bu gün 4:30 ta çıkıcam ama ekim gibi 12- 5 çalışmaya başlarım herlade benim işler karışık ya düşününce deli oluyorum .
2- 5 çalışmaya başlarım
amın canım sagol benımde bıttı allahımın ıznıyle rabbım tum annelerın bebekelrını korusun ınsallahMustafa bebek için salavati okudum ben.
Rabbim kabul etsin.
canım bende doktoruma sordum eger epidural sezeryan istersen 15 gün önceden iğneyi bırakmak lazım dedi.normal doğumda da epidural olamazsın dedi.yani plansız sezeryan olursa genel olur dediben epidural oldum ve hiç bir sorun olmadı işte canım canlı örneği... hatta doğumdan sonrada 40 gün kullanıyorsun iğneyi...
şimdide epidural olacak nasip olursa dr son güne kadar yapacaksın dedi
Bnm salavat-i serif bitti Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine mustafa bebege sifa olur insallahgunaydın canım senınde kandılın mubarek olsun
cnm worddn nasl yapyrsn bunları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?