- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.381
valla canım düşündüm de boyu ayarlayamam diye yaptırıyım dedim bizim firmanın çalıştıgı özalitçide bastırırım herlade diye düşşşüündüm de boyu ayalayamam
Tamam canım bugün bitiremem de hafta sonu inşallah bitiririm.:) canm listeyı paylşym demştm bende. bende bitiremdm daha çogu arkdşmzda bitiremdi sanrm donen pek olmadı paylşymda bıtırelm cnm onu çok uzattık süreyi
Canım bende dün doktor kontrolündeydim çatlamalar başlayıp bebeğinde başı aşağıda baskı yapıyor diye oluyor dedi. Bende kıyafetin bile teması canımı yakıyor o derece yaniKizlar hayirli kandiller hayirli cumalar.bisey sorcam.size bnm simdi karnimin altina gene ayni.igne batar gbi oluyo sizinde oluyomu.bebek hep asagida hareketleri ondanmi acaba
amın canım sagol benımde bıttı allahımın ıznıyle rabbım tum annelerın bebekelrını korusun ınsallah
canm isim değişkliğini paintte yapablyrmsn peki bende denym isim bulunca oğluşuma :))paintte düzenleyip wordde açıyorum canım çıktıyı word dosyası halinde alıyorum kesip öyle kullanıyorum
Aaaaaa hayır olsun çok ilginçmiş. Bak bugün güzel bigün dua et bana belki senin duana ihtiyacım vardırCanimm nasilsin.bu gece garip bi sekilde seni ruyamda gordum .aslinda yuzunude gormedimde .senin canin.kar istiyormus bnmde balkonda kar varmis bizde var sana gondereyim diyorum hayirdir insallahh :))
Mustafa bebek için salavati okudum ben.
Rabbim kabul etsin.
amın canım sagol benımde bıttı allahımın ıznıyle rabbım tum annelerın bebekelrını korusun ınsallah
Mustafa bebek için benimkide okundu kızlar. Allah kabul etsin hepsini. hepimizin bebişe sağlık versin rabbim.
Bnm salavat-i serif bitti Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmteveccehtübike bebege sifa olur insallah
Allahumme salli ve sellim ve barik aladeyyidina muhammedin el habibil mahbub şafil ıleli ve müferricil kurub ve ala alihi ve sahbihi adede mavesiahü ılmullah.Allahümme salli alaseyyidina muhsmmedin tıbbıl gulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nurul ebsari ve zıyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellem.Allahümme inni eselüke ve eyeveccehü ileyke bi nebiyyike muhammedinnebiyyirrahmeh.Ya muhammed inni teveccehtübike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li allahumme fe şeffiğhu fiyye.YA RAHMAN YA RaHİm YA HALiK YA MuSAVVİR YA ŞAFi... Ey gonullerin icini bilen ey hastalara şafi ismi ile sifa veren Rabbim Habinini huzuruna aldigin bize namazi ve tevbe haline magfireti bahsettigin bu mubatek gece hurmetine iki cihan serveri gonuller yabibi Muhammed Mustafa s.a.v hurmetinw burada habibine salavatlar ceken kardeslerimin karsiliksiz dualari hurmetine onlarin gunahsizmelekleri hurmetine sicak tenine dokunadigim zeynebim hurmetine dualarimizi kabul buyur. Evladima şafi isminle sife ver oyle sifa ile sifalandirki kuzumu hocbor tefaviye ohtiyaci olmadan saglikli dihhatli ve kolaylikla kucagima alip gelwyim.oyle bir sifa ver ki drlari sasirtsin suphesiz sen herseyw kadirsin.Ey bir ol emri ile alemleri yaratan herseye muktwdir olan mevlam ol dedin topraktan Adem a.s oluverdi ol dedin İbrahime ates gul bahcesi oluverdi ol dedon İsmail a.s e bicak degmedi ol ddedin din habibin miraca yukseldi ol de MEVLAMMM ol de oluversin pgluma saglikli k sihhat sifa ver.Burada dua eden Mustafama salavatlarla sifa dilwyen din kardeslerimden razi ol pnlarida benide evlatlarimiaza saglikla hayirla kolaylikla ve guzellikle kavustur. Evlatlarimizi bizlere vatana millete hayirli salih saliha evlat eyle. Bizi rizana ulastiracak guzellikte onlari yetistirmeyi bize nasip eyle.Yuvalarimizi huzur mutluluk saadet ASK sadakatle doldur.Bizlerden ana babalarimizdan eslerimizden evlatlarimizda razi ol. Amin diyen din kardeslerimin dualarini kabul buyur.AMİNCanım Mustafa bebek için olan tesbihatı bitirdim. Allah kabul etsin inşallah.
Bnde de ic camasirim buyuk alsamda lastikleri sikiyo onlerini kesicem arkasi dursunlastikli die dusunuyorumCanım bende dün doktor kontrolündeydim çatlamalar başlayıp bebeğinde başı aşağıda baskı yapıyor diye oluyor dedi. Bende kıyafetin bile teması canımı yakıyor o derece yani
Mustafa bebek için salavati okudum ben.
Rabbim kabul etsin.
Mustafa bebek için benimkide okundu kızlar. Allah kabul etsin hepsini. hepimizin bebişe sağlık versin rabbim.
Bnm salavat-i serif bitti Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine mustafa bebege sifa olur insallah
Canım Mustafa bebek için olan tesbihatı bitirdim. Allah kabul etsin inşallah.
canm isim değişkliğini paintte yapablyrmsn peki bende denym isim bulunca oğluşuma :))
Rabbim hepinizdwn razi olsun evlatlariniza saglik hayir VE kolaylikla kavustursun hepimize eslerimizle evlatlarimizla huzurlu mutlu saglikli beraber bir omur nasip eylesin.halis niyetinizin hem dunyada hem ukbada ecrini versin.Benimde bitti bebiş için tesbihatım. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin....
Ederim canim sende bna et .gecnde arkadadimi hamile gormustum bebek cok istiyodu bakalim gunu gecti idrarda pozitif cikmis ewde yaptigi testte insallh ruyalarim hayir olurr:)Aaaaaa hayır olsun çok ilginçmiş. Bak bugün güzel bigün dua et bana belki senin duana ihtiyacım vardır
canim Rabbim senden razi olsun evladina saglikla kavustursun insaalahamın canım sagol benımde bıttı allahımın ıznıyle rabbım tum annelerın bebekelrını korusun ınsallah
Ayaz'dan vaz mi gectin canm :)canm isim değişkliğini paintte yapablyrmsn peki bende denym isim bulunca oğluşuma :))
aynen kuzum ya bakalım kuzularımız bı dogsunda bı yoluna koyucaz herseyı
canım benimkide bitmişti.Rabbim Mustafa kuzucuğa şifasını versin tez zamanda inşallahamın canım sagol benımde bıttı allahımın ıznıyle rabbım tum annelerın bebekelrını korusun ınsallah
canım bana da yollar mısın mail versem?mailini at canım wordde yaptım boyut uyuyosa çıktı alırsın
dr dan dr a yorum farkı var demekki... benim ilk sezeryanımda bi sorun olmadı şükür şimdide öyle yapacakcanım bende doktoruma sordum eger epidural sezeryan istersen 15 gün önceden iğneyi bırakmak lazım dedi.normal doğumda da epidural olamazsın dedi.yani plansız sezeryan olursa genel olur dedi
Allahumme salli ve sellim ve barik aladeyyidina muhammedin el habibil mahbub şafil ıleli ve müferricil kurub ve ala alihi ve sahbihi adede mavesiahü ılmullah.Allahümme salli alaseyyidina muhsmmedin tıbbıl gulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nurul ebsari ve zıyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellem.Allahümme inni eselüke ve eyeveccehü ileyke bi nebiyyike muhammedinnebiyyirrahmeh.Ya muhammed inni teveccehtübike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li allahumme fe şeffiğhu fiyye.YA RAHMAN YA RaHİm YA HALiK YA MuSAVVİR YA ŞAFi... Ey gonullerin icini bilen ey hastalara şafi ismi ile sifa veren Rabbim Habinini huzuruna aldigin bize namazi ve tevbe haline magfireti bahsettigin bu mubatek gece hurmetine iki cihan serveri gonuller yabibi Muhammed Mustafa s.a.v hurmetinw burada habibine salavatlar ceken kardeslerimin karsiliksiz dualari hurmetine onlarin gunahsizmelekleri hurmetine sicak tenine dokunadigim zeynebim hurmetine dualarimizi kabul buyur. Evladima şafi isminle sife ver oyle sifa ile sifalandirki kuzumu hocbor tefaviye ohtiyaci olmadan saglikli dihhatli ve kolaylikla kucagima alip gelwyim.oyle bir sifa ver ki drlari sasirtsin suphesiz sen herseyw kadirsin.Ey bir ol emri ile alemleri yaratan herseye muktwdir olan mevlam ol dedin topraktan Adem a.s oluverdi ol dedin İbrahime ates gul bahcesi oluverdi ol dedon İsmail a.s e bicak degmedi ol ddedin din habibin miraca yukseldi ol de MEVLAMMM ol de oluversin pgluma saglikli k sihhat sifa ver.Burada dua eden Mustafama salavatlarla sifa dilwyen din kardeslerimden razi ol pnlarida benide evlatlarimiaza saglikla hayirla kolaylikla ve guzellikle kavustur. Evlatlarimizi bizlere vatana millete hayirli salih saliha evlat eyle. Bizi rizana ulastiracak guzellikte onlari yetistirmeyi bize nasip eyle.Yuvalarimizi huzur mutluluk saadet ASK sadakatle doldur.Bizlerden ana babalarimizdan eslerimizden evlatlarimizda razi ol. Amin diyen din kardeslerimin dualarini kabul buyur.AMİN
canım benim de bitti salavat..Rabbim şifa versin kuzuya inşallah
Allah kabul etsin canlaaaar Ne desem bos biliyorum Rabbim hepinizden razi olsun evla larimizla hayirli uzun omur nasip etsincanım benimkide bitmişti.Rabbim Musta kuzucuğa şifasını versin tez zamanda inşallah
Amın kuzum benım rabbım hepımızın bebeklerıne saglık sıhat nasıp etsın ınsallahcanim Rabbim senden razi olsun evladina saglikla kavustursun insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?