- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.401
CANM EŞİM TAMAM demyr :) kurandan geçsn anlamı güzel olsn deyıp dryr bu pazar otrp araştrcz planmz o umarm güzel bişyde karar kılcz pazar günü. ama ben ayazı çok sevmştmAyaz'dan vaz mi gectin canm :)
Ay deme oyle seyler kuzum bugunlerde cok duygusalım kotu oldum hersey guzel olcak kuzucuklarımız saglıkla sıhatle dogsun ınsallah bugunlerın ve ayların hurmetıne rabbım bızı ve tum annelerı korusunOGLUMMM! Ne kismetli bwbekmissin annem seeen! Daha dunyaya gelmeden sagligin icin kendi evladina dua eder gibi dua eden mirac kandili sifana vesile olsun diye gunlerdir Efendiler Efendisi s.a.v e salavtlar getiren teyzelerin oldu. Onlar ve melekleri hurmetine Rabbim sana sifa verecek ve ben alev alev yanan cigerlerimi kokunla doldurup sukurler edecegim lnsaalah annem. Buradali teyzelerin seni anlatacak mucizemmm. Saglikla gel şehzada mustafam.
ben excel de yapmıştım. ismide yazabilirsin kolayca.canm isim değişkliğini paintte yapablyrmsn peki bende denym isim bulunca oğluşuma :))
Canim Allah saglikla sihhatlice kucagina almayi nasip etsin.hepimizin ewlatlarini bagislasin su guzel gunun hatrinaOGLUMMM! Ne kismetli bwbekmissin annem seeen! Daha dunyaya gelmeden sagligin icin kendi evladina dua eder gibi dua eden mirac kandili sifana vesile olsun diye gunlerdir Efendiler Efendisi s.a.v e salavtlar getiren teyzelerin oldu. Onlar ve melekleri hurmetine Rabbim sana sifa verecek ve ben alev alev yanan cigerlerimi kokunla doldurup sukurler edecegim lnsaalah annem. Buradali teyzelerin seni anlatacak mucizemmm. Saglikla gel şehzada mustafam.
Ben hamile pantolonunun bile lastiğini belimin altında tutmaya çalışıyorum her şey rahatsız ediyor.Bnde de ic camasirim buyuk alsamda lastikleri sikiyo onlerini kesicem arkasi dursunlastikli die dusunuyorum
CANM SENIN HER YAZINI OKUDUKCA COK DUYGULANYRM TÜYLERM DİKEN DİKEN OLYR RABBIM BUYUK HEPMZ İNANYRZ .OGLUMMM! Ne kismetli bwbekmissin annem seeen! Daha dunyaya gelmeden sagligin icin kendi evladina dua eder gibi dua eden mirac kandili sifana vesile olsun diye gunlerdir Efendiler Efendisi s.a.v e salavtlar getiren teyzelerin oldu. Onlar ve melekleri hurmetine Rabbim sana sifa verecek ve ben alev alev yanan cigerlerimi kokunla doldurup sukurler edecegim lnsaalah annem. Buradali teyzelerin seni anlatacak mucizemmm. Saglikla gel şehzada mustafam.
40 ından sonra mı ? canm cok erken değil mi ya
BENDE YAPTM :) İSMİ DEĞİŞEBİLR :)mesela bunu yaptım ben, adının yazıldığı da var örneğim.
AHH CANIM İŞİN ÇOK ZORRR. ALLAH KOLAYLK VERSİN SANAnapıyım canım mecbur gibi bişey işim muhasebe falan değilki birine devret idare etsin . projenin teslim tarihi eylül ve ben teslim edicem müşteriler hep beni tanıyo ki benden başka personel de yok
Ah canim sen mi ben mi bebek girmeye dayanamiyorum her gece bebek emziriyorum alt kat komsumun yeni bebegi oldu o agladikca sut siziyo Allahim dualariniz hurmetine sifa vesin evladima bu mubarek gecede kabul olmadik dileginiz kalmasinAy deme oyle seyler kuzum bugunlerde cok duygusalım kotu oldum hersey guzel olcak kuzucuklarımız saglıkla sıhatle dogsun ınsallah bugunlerın ve ayların hurmetıne rabbım bızı ve tum annelerı korusun
Amin canCa
Canim Allah saglikla sihhatlice kucagina almayi nasip etsin.hepimizin ewlatlarini bagislasin su guzel gunun hatrina
İ saalah canim ictenliginiz Benim de umudumu inancimi katliyo ben kulumun zanni uzereyim buyuran Rabbim bu gece hurmetine dualarimizi kabul buyursunCANM SENIN HER YAZINI OKUDUKCA COK DUYGULANYRM TÜYLERM DİKEN DİKEN OLYR RABBIM BUYUK HEPMZ İNANYRZ .
CANM SÖYLE DENGEZİZLERİ TAKMAYIN KAFANIZA ÇOCUK DOĞRCKSN HERHALDE OLCK OKADR SANANE DE GEÇ YADA TERS BİŞEY SÖYLE BİRKERE ZATEN BİRDAHA BİŞEY SÖYLEMEYE CESARET EDEMEZkızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
bizim burda 1 çocuğu olan annemin yaşında fesat bir kadın kadın var...
gelip gidip ay bahar çok şişmişsin... göbeğin kocaman niye bu kadar şiştin vs deyip duruyor...
eee az kaldı o kadarda olsun diyorum ama canım da sklıyor yani
bide millete söylüyormuşş öyle diyor... dün sen gidiyordun arkandan dedim bu kız ne kadar şişmiş diye diyor...ayıp yaa...CANM SÖYLE DENGEZİZLERİ TAKMAYIN KAFANIZA ÇOCUK DOĞRCKSN HERHALDE OLCK OKADR SANANE DE GEÇ YADA TERS BİŞEY SÖYLE BİRKERE ZATEN BİRDAHA BİŞEY SÖYLEMEYE CESARET EDEMEZ
valla benımde karnım gayet buyuk ama umrumda bıle degıl annesı bellı babası bellı karnın kocaman olmus daha calısıcanmı dıyolar aa oylemı farkında degılım nıye soruyon maasımı senmı verıyosun deyıp gecıyorum mıllet gormemıs canım kafana takma ben 37 kadar calısıcam bı aksılık olmazsa kımse umrumda bıle degıl onu bebeklı badıler gıyıyorum dalga gecıyolar onu bıle umursamıyorum bence sen kendını nasıl rahat hıssedersen oyle davran sanane de geckızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
gelip gidip ay bahar çok şişmişsin... göbeğin kocaman niye bu kadar şiştin vs deyip duruyor...
mailini at canım wordde yaptım boyut uyuyosa çıktı alırsın
AHH CANIM İŞİN ÇOK ZORRR. ALLAH KOLAYLK VERSİN SANA
kızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?