- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.541
Cok sevindim guzel haberlerine:) hayirli olsun canim!Selam güzel annecikler ben bugun bebegimin kalp atışını duydum inanin ağla ağla içim sokuldu. Doktorum 2 gün geride geliyor ama herseyi normal 7mm dedi. Darısı hevesle bekleyen herkese iyi akşamlar
Bittimibugün resmen mide bulantım bitti..
inanamıyorum... harika bişi. coook hafifledi..
Kayak merkezinde kaliyorum dedin bitirdin beni bak simdi:) kizimin hamileligi sonra minik bebek sonra hop tekrar hamilelik derken 3 kis oldu kayak yapmadim ben ve cok ozledim.Turk marketin olmadigi yer yok saniyordum sen yinede bir arastir canim muhakkak vardir uzaktir ama kesin vardir ama mutlu olmaniza cok cok sevindim hele prenses icin daha bir mutlu oldum ne guzel bahceli evlerde durmak cok sanslisin cnm ozlem bendede cok kardeslerim hepsi tr de ler ama gonuller bir olsun napalim avusturyadayim evet cnm burasida mukemmel bir yer havasi mis hep yesillik Kayak merkezinde kaliyorum kisi baska yazi baska
Bittiminasil oldu o öle yavv
Bisey olmaz canim merak etme, alemsin cikarmaya filan da calisma sakin! Oyle bebeklere hemen bisey olmuyo, onlar bir tutunduysa zor bisey olmasi:)
Hmmm belkide kraker basdirmisdir ben yiyemiyorum dige cok bulantim oluyor.ya cok enteresan bişekilde bugün cook azaldığını hissettim. suan cok hafif hissediyorum .. hemde bugün hiç dinlenmedim.. ama yaptığım tek sey bugün hiç ama hiç ağzım boş durmadı, sürekli kreker vs yedim..
Çok haklısın canım.Kapı komşum senelerdir istiyor ama olmuyor.Stresten kilo aldıkça almış.Şimdi hamile olduğumu söyleyemiyorum bile ona.İnsan çekiniyor.Doğumdan sonra dikkat edilirse kilolar zaten gidiyor.Hamilelikte de çekici değil sevimli oluverelim.Bence hiç böyle Düşünme bana yanlış geliyor. Çünkü biZim yerimizde olmak isteyen okadar kadın varki yıllardır çocuk hasreti çeken bırak vücut bozulsun ama bebişlerimiz bizimle olsun dimi şükredelim.
Ve ben şuna inanırım doğumdan sonra kendini salmayan bakımlı olan kadın öncesinden daha dişidir daha çekicidir.
Amin canim cok tesekkurler!Hayalimdeki evi yazmışsın :) MaşaAllah Rabbim sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturmanızı nasip etsin,ağzınızın tadı bozulmasın hiç.
Super canim ne guzel:)bugün resmen mide bulantım bitti..
inanamıyorum... harika bişi. coook hafifledi..
Canim olur mu oyle sey, ne demek bakamayacagim, Aslanlar gibi bakacaksin bebegine hemde hele bir dogsun:) oooo bilmeden neler neler yiyoruz bazen haberimiz bile yok zararli oldugundan. Ben gecenlerde bir tatli yedim icinde temelli cig yumurta varmis haberim bile yoktu bugun markette icindekilere baktim ki gordumCanim sagol insallah dedigin gibi bişey olmaz canim sıkıldı oturdum agladim ben simdiden bu bebege bakamiyorum dogunca nasıl bakicam diye 30 yasinda bu kadar cahillik olmaz
Ya olir arada kacamaklar oyle:) abartmadiktan sonra sorun yok canim!selam kızlar ...
bugün fanta içtim valla.. cok pişmanım
Insallah iyi haberlerle donersin canim haftaya. Doktorun nasil konustu cok mu olumsuz du?kızlar merhaba moralim çok bozuk bugün doktora gittim bebeğin gelişimi adet tarhme göre geriden geliyor sanırım bir sorun vargeçen hafta gittiğimde ultrasonda çok zor şekilde görünmüştü bu hafta hiç göremedi başka büyük bi ultrasonda baktı orda göründü ama adet tarhne göre gelişememiş daha dedi dünya başıma yıkıldı çünkü oğlumdan öncede böyle bir sorun yaşadım ve bebeğimi 13 haftalıkken kaybetmiştim sonra oğlum oldu ve şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...haftaya tekrar gidicem...
daha hiç duymadık cnm. Ama beni tedirgin eden iki haftadır bi gün bile buyumemesi. Rabbim yardım etsin. Heran dilimde dua. Rabbimden umit kesilmez. Lutfen sizde dua edinkalp atışları hiç görüldü mü canım hiç görülmediyse umut var hep dua et bak bugun perşembe yedi tane fatiha oku dileiğini söyle rabbim kabul etsin inş :)
teşekkürer canım devlet olunca bi de ilk gebelik olunca acaba baştan savma bi durum mu var diye düşünmüştüm içimi rahatlattın gerçi kardeşim ebe özellikle devlet doktoru önerdi ama insan yine de duymak istiyo birilerindencanım normal banada 7 hafta bitimi gel dedi kalp için anca duyulur
hapşurunca, öksürünce... :) İnanmazsın çok içten gülmek bile istemiyorum hani böyle karnın kasılır ya.. Çok evhamlıyız sanırım
Karnımıza o sancı neden giriyor biliyor musun? Bişey olacak korkusuyla sıkıyoz kendimizi kramp giriyor haliyle. Rahat olmak lazım ama onu da yapmak mesele...
aynen bana da öyle oluyo karnımı çok zorluyomuşum gibi geliyo hapşururken
Aman dilini ısır canım nazar değmesin masallah hep böyle devam etsin :)ya cok enteresan bişekilde bugün cook azaldığını hissettim. suan cok hafif hissediyorum .. hemde bugün hiç dinlenmedim.. ama yaptığım tek sey bugün hiç ama hiç ağzım boş durmadı, sürekli kreker vs yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?