2015 Temmuz Anneleri

Kayak merkezinde kaliyorum dedin bitirdin beni bak simdi:) kizimin hamileligi sonra minik bebek sonra hop tekrar hamilelik derken 3 kis oldu kayak yapmadim ben ve cok ozledim.

Ozlem cok canim ailelerimizi ozluyoruz cok ama dedigin gibi gonuller bir olsun:) cocuklar icin ozellikle Istanbul cok zor. Biz buraya tasinali esimin isi nedeniyle 5 ay oldu kizim cok degisti, iyi yonde yani. Cocuk 4 duvar arasinda apartman dairesinde sikintidan patlamis demekki buraya bir geldik sabahtan aksama kosup oynuyor serbestce bana yapismiyor hic ve kendine guveni cok artti. Birde simdi iki dil konusuyor cok seker bidir bidir:)

Bisey olmaz canim merak etme, alemsin cikarmaya filan da calisma sakin! Oyle bebeklere hemen bisey olmuyo, onlar bir tutunduysa zor bisey olmasi:)

Canim sagol insallah dedigin gibi bişey olmaz canim sıkıldı oturdum agladim ben simdiden bu bebege bakamiyorum dogunca nasıl bakicam diye 30 yasinda bu kadar cahillik olmaz

Hmmm belkide kraker basdirmisdir ben yiyemiyorum dige cok bulantim oluyor.

kızlar merhaba moralim çok bozuk bugün doktora gittim bebeğin gelişimi adet tarhme göre geriden geliyor sanırım bir sorun var geçen hafta gittiğimde ultrasonda çok zor şekilde görünmüştü bu hafta hiç göremedi başka büyük bi ultrasonda baktı orda göründü ama adet tarhne göre gelişememiş daha dedi dünya başıma yıkıldı çünkü oğlumdan öncede böyle bir sorun yaşadım ve bebeğimi 13 haftalıkken kaybetmiştim sonra oğlum oldu ve şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...haftaya tekrar gidicem...

Çok haklısın canım.Kapı komşum senelerdir istiyor ama olmuyor.Stresten kilo aldıkça almış.Şimdi hamile olduğumu söyleyemiyorum bile ona.İnsan çekiniyor.Doğumdan sonra dikkat edilirse kilolar zaten gidiyor.Hamilelikte de çekici değil sevimli oluverelim.

Canim sagol insallah dedigin gibi bişey olmaz canim sıkıldı oturdum agladim ben simdiden bu bebege bakamiyorum dogunca nasıl bakicam diye 30 yasinda bu kadar cahillik olmaz
Canim olur mu oyle sey, ne demek bakamayacagim, Aslanlar gibi bakacaksin bebegine hemde hele bir dogsun:) oooo bilmeden neler neler yiyoruz bazen haberimiz bile yok zararli oldugundan. Ben gecenlerde bir tatli yedim icinde temelli cig yumurta varmis haberim bile yoktu bugun markette icindekilere baktim ki gordum neyseki pastorize yumurta yaziyordu. Burada boyle seyler paranoyaklik derecesinde onemli :) yumurta bile pastorize ediliyor tatlilarda disarida satilanlarda:) annelerikiz herseyden yiyormus kararinca hepimiz iyiyiz masallah, takma sen kafani oyle seylere yemissin afiyet olsun cig degildi ki piis yumurta iste. Ben kayisi yumurta hedim tum hamileligim boyunca kizima turp gibi kizim

Insallah iyi haberlerle donersin canim haftaya. Doktorun nasil konustu cok mu olumsuz du?

kalp atışları hiç görüldü mü canım hiç görülmediyse umut var hep dua et bak bugun perşembe yedi tane fatiha oku dileiğini söyle rabbim kabul etsin inş :)
daha hiç duymadık cnm. Ama beni tedirgin eden iki haftadır bi gün bile buyumemesi. Rabbim yardım etsin. Heran dilimde dua. Rabbimden umit kesilmez. Lutfen sizde dua edin

canım normal banada 7 hafta bitimi gel dedi kalp için anca duyulur
teşekkürer canım devlet olunca bi de ilk gebelik olunca acaba baştan savma bi durum mu var diye düşünmüştüm içimi rahatlattın gerçi kardeşim ebe özellikle devlet doktoru önerdi ama insan yine de duymak istiyo birilerinden

Sağlık ocağına gittim kaydimi yaptirdim. Eve geldikten sonra bi halsizlik oldu mide bulantim başladı saat 2:30'dan beri başımı kaldiramadim. Şu 3 ay bitsede rahatlasam

aynen bana da öyle oluyo karnımı çok zorluyomuşum gibi geliyo hapşururken

Evet oksururken de oluyor. Hemde kendimi kasmamak için uğraşıyorum direkt aklima bebis geliyor ama daha çok kasiyorum demek ve tamda yumurtaliklarima ağrı saplaniyor birden.

Kizlar cok affiniza siginarak bir sey sormak istiyorum.
Normalde hic su icmem ama hamile oldugumu ogrendigimden beri en az 1-1,5 lt su iciyorum gunde. Yine de idrarim koyu renkli, baya bi turuncu. Doktora da sacma gelir diye soramadim. Hamilelikle alakali mi acaba? ilk bebegim hicbir sey bilmiyorum bu konularda

Aman dilini ısır canım nazar değmesin masallah hep böyle devam etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…