2015 Temmuz Anneleri

Bi sürü sayfa var başım döndü okuyamadim çoğunu..
sabah hastanede tahlil yaptılar keton degeri normal diye sepetlediler beni kusmam durmustu ne güzel bulantim vardi ama eve geldim artti yine başladım kusmaya
Keton degeri + olursa yatirirlarmis anca ama o pozitif olunca ben zaten ölmekten beter oluyorum of yaa

Canim sagol insallah dedigin gibi bişey olmaz canim sıkıldı oturdum agladim ben simdiden bu bebege bakamiyorum dogunca nasıl bakicam diye 30 yasinda bu kadar cahillik olmaz
Canim olur mu hic oyle sey.Bir iki bilmeden yedigimiz seyden bi sey olmaz.Koydekiler cig yumurta iciyorlar :) Bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter.Kac kere hamile kaldik sanki,tecrubemiz yok.Birbirimizden cok sey ogrenicez.Aglama annesi bebisin cok uzulur sonra

Hamilelikte bana en çok mayonez yasağı koyuyo çok severim kaldik mi uyduruk ketçaba gerçi o da çok matah bişey diilde işte...

Canim benimde oyle ama masaAllah gayet saglikli dedi doktorum.Yaklasik 1 hafta geride.Doktorlar iki haftaya kadar normal kabul ediyorlar.Gec dollenmis.

Büşra bahrevan ve hilal ipek gözünüz aydın canlar
Kalp atışını duymuşsunuz çok şükür
Neyseki büşracim diğer kalbi de 10gün sonra duyarsınız inşallah
Ne güzel ya bir yürekte iki kalp ♥♥

Özleyen aşerme önerilerine koptum resmen
Benim ilk zamanlar aşerme çok oldu ya
Ama bu aralar canım hiçbirşey istemiyor
Doymak için yiyorum resmen
Ne tadı ne tuzu var yediklerimin

Bende bugün bebeğimi görmeye gittim
Dr gelişimi çok iyi gidiyor dedi
7+4 iken ekranda 7+6 görünüyordu
Boyuda 1.49 cm olmuş
Kalp atışlarını dinletmek istedi eşim izin vermedi
Ekranda görmek kafi kalbi yorulmasın dedi
Bu yüzden de dr açtığı gibi kapattı kalp sesini
Artık her cumartesi kontrole gelin dedi
4 kaybımdan dolayı
Eşim diğerlerinde umursamaz iken bu bebekte çıldırmış gibi
Ultrason resmini öpüp duruyor geldiğimizden beri

Ya benim istahim niye kapanmiyoooo????
Millet agzimin tadi yok yiyemiyorum diyo, benim de aksamin 10 unda canim makarna salata cekiyo. Yemek ismi yazdim kusuruma bakmayin da zaten her evde bulunan biseydir diye silmiyorum affiniza siginarak.Pis bogaz oldum yaaa...

Maya yazdıkların çok duygulandırdı beni:'(
Ne kadar içten ve güzel yazmışsın
Ayrıca evinin tasvirine de bayıldım
Bahçeli evlere bayılırım oldum olası
Daha çok kalacakmısınız oralarda ne güzel

Iyi geceler kızlar. Bugün midem çok kötüydü hiç çıkarmadim ama bugün köşeden döndüm. Saat 22 gibi ancak bitti.Pazar günü annem gelecek bugün tlf söyledim hamileyim diye.kalp atışlarıni duymadigim için kimseye hamileyim diyemiyorum

Ne güzel ışte ya
Aman nazar değmesin
Ben iki kilo kaybetmişim
O

Kızlar bende 0.4lük iğne kullanıyorkullanıyorum
57kilo iken hamile kaldım
Dr um kilon için bu kadar veriyorum falan demedi
Direk daha hamile kalır kalmaz iğneye başlıyoruz dedi
Ve miktarını da tahmini verdi diye düşünüyorum
Yoksa benim gibi cılız birine bu kadarı çok bile
Acaba düşük sayımdan dolayı mi yüksek verdi bilmiyorum

Bence de şimdi söyleme
Bizde diğer dördünü söyledik hemen herkese
Eşimin tarafı yalan söyledigimizi söylemişler
Kendi kaybettiğim bebeklerimemi yanayım böyle itham edildigimize mi :-(
Hala da eşimin ailesine soylemedik
Kalp atışını duyduktan sonra kendi aileme söyledim
İnsanlar çok acımasız oluyorlar :-(

Şerde hayır olur mu aklımız almıyo ya rabbim öyle bi veriyo ki...İlk hamilleiğimde eşimden ilgi bekledim(zaten 10 gün sürdü kimyasaldı) eşim hiiiiç umursamadı.O 10 günde bi sürü bunalım yaşadım,sorunlar kavgalar.2. hamileliğimde(dış gebelik) tutuştu benim hayati tehlikem olabilme ihtimalini de öğrenince ,normalde rahat sakin relax bi insandır.Hiç işi şansa bırakmadı 2 günde bir hastane koşturduk sürekli..(rabbim yaşatmasın kimseye) şimdii eşimde öyle bi olgunluk seziyorum ki normalde 1 dediğimi 2 etmeyen bi adam değil aksine isteklerimi yapar ama ağırdan alır(nefsimi köreltmek için rabbim karşıma böyle bi koca çıkarmış diye düşünürüm hep) ama şimdi her istediğimi hemen yapıyo,bi dediğimi 2 etmiyo,çok anlayışlı,geçen tuvalet banyo pis görünce bile midem bulanıyo cnm bi yıkayıversen dedim (ama beklemiyorum tabi) işten geldi üstünü çıkarır çıkarmaz bi girdi banyo wc pırıl pırıl çok hoşuma gidiyo bu durum..aramız çok iyiii Allah bozmasın ne diyim

Ne guzel hersey yolunda gidiyormus canim cok sevindim. Kocamda bol bol sevinsin tadini cikarsin bu gunlerin. Dogduktan sknra bol bol kendisini de iper bebisin:)

Senin epey az kalmış az daha sabret. Tahlil yaptırdın mı? Kan idrar testi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…