2015 Temmuz Anneleri

Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum neden insan böyle bir konu da yalan söylesin ki ne kadar art niyetli insanlar gerçekten.

Bu arada baya çoğalmışız iki üç gün girmeyince sayfa alıp başını gidiyor :) Umarım herkes için herşey yolundadır

Aaaay insallah bir gun buralara gelirsiniz canim kayak yapmaya cok guzel kayak merkezinde yasiyorum ama kaymasini bilmiyorum cahilim iste ama evlatlarim buranin herseyini ogrensin yurtdisi bence cocuklarimiz icin guzel bir sans ins degerlendirirler birimiz taaa nerde birimiz nerdeee teknoloji ne guzel gelisti yaa

daha hiç duymadık cnm. Ama beni tedirgin eden iki haftadır bi gün bile buyumemesi. Rabbim yardım etsin. Heran dilimde dua. Rabbimden umit kesilmez. Lutfen sizde dua edin
Dualarimiz senin le canim ins hayirli haberler alirsin.

Canim cok normal sen cunku hamile olmadan hic icmiyormussun senin suan su miktarin 2 2.5 litre ic bak gor nasil degisecek idrarin rengi

gunaydin kizceler)
Gunaydin canimm

Soylememen normal canim bende iki uc kisiyw soyledim en yakinlarima annemlere bende soylemedim once bebegimi goreyim sonra soyleriz ins

AFEDERSIN AMA ohaa demek istiyorum o insanlara boyle birseyde nasil yalan soylenir be insaf bu insanlari anlamak mumkun degil artik

günaydın anneler bende söylemedim daha aileme kardeşim ablam biliyor kalbini duymadan söylemeyi düşünmüyorum

Günaydın kızlar, ya benim bulanti lafım hiç azalıyor. Hiçbişey yiyebildim. Şu isem çıkarıyorum. Yardim

E="suratsiz88, post: 38155772, member: 639872"]Bittimi nasil oldu o öle yavv[/QUOTE]
Nasil Bitti canim ya.benim artarak devam ediyor.

Kızlar bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetmin neredeyse geçtiğini farkettim ve beni bir telşa aldı.İLk kimyasal gebeliğimde de adetten önce farketmiştim bunu o yüzden korkuyorum...3.aydan sonra geçiyomuş araştırdım ama bunuun için daha erken değil mi 9. hafta?

Kizlar dr a gittim bugun. Hersey normal dedi kalp atimini duydum. Kanamam icin de eskiden olabilir dedi progesteron verdi 200 mg. Leke gelmesinin adet dongusuyle alakasi yokmuş. Bel agrisi da olabilir dedi. Suan 8 haftalik 1 ay sonra kontrole cagirdi

Gunaydinnnn anne adaylariii..... Gune cok kotu basladim ben .....sabah muz yiyebilmistim bi tane sonra aciktim kahvalti edeyim dedim dolabi acmamla kapatmam bir oldu hemen lavobaya yedigim muzda bosa gitti.....suan acliktan ōluyorumm gur gur gur ediyor karnimm Allahim ama hicbirsey yiyemiyorum ...ustelik ogleden sonra misafirim var birseyler yapmam lazim

BAna tuzlu peynir iyi geldi..yani bi onu kusmuyordum.tulum peyniri

Benim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam ((

Merhaba kızlar okadar birikmiş ki sayfalar okuyamadım.
Kalp atışını duyan arkadaşlar tebrik ederim.
Bizde ailecek şehir dışına çıktık haftasonu kaçamağı dün yoldaydık hep baş ağrısı mide bulantısı baya yorucuydu.
Umarım herşey yolunda gider kendimize dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…