- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.581
Senin aklina gelmiyorsa ben benimkileri yazayim zaten bulamiyorum ya sen yersin benim yerime olur mu:):)
Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum neden insan böyle bir konu da yalan söylesin ki ne kadar art niyetli insanlar gerçekten.Bence de şimdi söyleme
Bizde diğer dördünü söyledik hemen herkese
Eşimin tarafı yalan söyledigimizi söylemişler
Kendi kaybettiğim bebeklerimemi yanayım böyle itham edildigimize mi :-(
Hala da eşimin ailesine soylemedik
Kalp atışını duyduktan sonra kendi aileme söyledim
İnsanlar çok acımasız oluyorlar :-(
Aaaay insallah bir gun buralara gelirsiniz canim kayak yapmaya cok guzel kayak merkezinde yasiyorum ama kaymasini bilmiyorum cahilim iste ama evlatlarim buranin herseyini ogrensin yurtdisi bence cocuklarimiz icin guzel bir sans ins degerlendirirler birimiz taaa nerde birimiz nerdeee teknoloji ne guzel gelisti yaaKayak merkezinde kaliyorum dedin bitirdin beni bak simdi:) kizimin hamileligi sonra minik bebek sonra hop tekrar hamilelik derken 3 kis oldu kayak yapmadim ben ve cok ozledim.
Ozlem cok canim ailelerimizi ozluyoruz cok ama dedigin gibi gonuller bir olsun:) cocuklar icin ozellikle Istanbul cok zor. Biz buraya tasinali esimin isi nedeniyle 5 ay oldu kizim cok degisti, iyi yonde yani. Cocuk 4 duvar arasinda apartman dairesinde sikintidan patlamis demekki buraya bir geldik sabahtan aksama kosup oynuyor serbestce bana yapismiyor hic ve kendine guveni cok artti. Birde simdi iki dil konusuyor cok seker bidir bidir:)
Dualarimiz senin le canim ins hayirli haberler alirsin.daha hiç duymadık cnm. Ama beni tedirgin eden iki haftadır bi gün bile buyumemesi. Rabbim yardım etsin. Heran dilimde dua. Rabbimden umit kesilmez. Lutfen sizde dua edin
Canim cok normal sen cunku hamile olmadan hic icmiyormussun senin suan su miktarin 2 2.5 litre ic bak gor nasil degisecek idrarin rengiKizlar cok affiniza siginarak bir sey sormak istiyorum.
Normalde hic su icmem ama hamile oldugumu ogrendigimden beri en az 1-1,5 lt su iciyorum gunde. Yine de idrarim koyu renkli, baya bi turuncu. Doktora da sacma gelir diye soramadim. Hamilelikle alakali mi acaba? ilk bebegim hicbir sey bilmiyorum bu konularda
Gunaydin canimmgunaydin kizceler)
Soylememen normal canim bende iki uc kisiyw soyledim en yakinlarima annemlere bende soylemedim once bebegimi goreyim sonra soyleriz insIyi geceler kızlar. Bugün midem çok kötüydü hiç çıkarmadim ama bugün köşeden döndüm. Saat 22 gibi ancak bitti.Pazar günü annem gelecek bugün tlf söyledim hamileyim diye.kalp atışlarıni duymadigim için kimseye hamileyim diyemiyorum
Bence de şimdi söyleme
Bizde diğer dördünü söyledik hemen herkese
Eşimin tarafı yalan söyledigimizi söylemişler
Kendi kaybettiğim bebeklerimemi yanayım böyle itham edildigimize mi :-(
Hala da eşimin ailesine soylemedik
Kalp atışını duyduktan sonra kendi aileme söyledim
İnsanlar çok acımasız oluyorlar :-(
BAna tuzlu peynir iyi geldi..yani bi onu kusmuyordum.tulum peyniriGunaydinnnn anne adaylariii..... Gune cok kotu basladim ben .....sabah muz yiyebilmistim bi tane sonra aciktim kahvalti edeyim dedim dolabi acmamla kapatmam bir oldu hemen lavobaya yedigim muzda bosa gitti.....suan acliktan ōluyorumm gur gur gur ediyor karnimm Allahim ama hicbirsey yiyemiyorum ...ustelik ogleden sonra misafirim var birseyler yapmam lazim
Gunaydin guzel anneler. Kahvaltinizda bol kalsiyum almayi unutmayin. Ilerde cocuk buyuyunce annenin kalsiyumunu somuruyormus, bu da ilk dislerde SOS veriyormusHamilelikte en buyuk korkum disimin agrimasi. Ilac da alamiyorsun. Allah hicbirimize yasatmasin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?