- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.981
Sorma cnm evde bile rahatsız oluyorsun, dışarıda giyinik hiç düşünemiyorum:)))bende çalışıyorum cnm ama bu haftadan sonra gitmiycem,sıcakda giyinik gezmek çok zor oluyorrr:)34+0 da bırakmış olucam yani...
CANM BİŞEY SORCM ŞİMDİ BİZ 6 GÜNDEN HESAPLYRZ YA MESELA 32+6 DAN SONRA 33+0 OLCAK YA ŞİMDİ BEN HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALŞYRM BU 6 GÜNDEN Mİ YOKSA 5 GÜNDEN Mİ HESAPLANCK ÇOK KARŞK MI ANLATTM
Sorma cnm evde bile rahatsız oluyorsun, dışarıda giyinik hiç düşünemiyorum
:))))))))akşamlarıda cam açık yatıyorum,üstümede bişi almıyorummm...ben böyle bi hararet görmedim..kış olsa işimize yarıycak da sıcakda fenaaa..allah temmuz sonlarında ve agustosda dogurcaklara sabır versın...
Emzirirkende yapıyorlar mi acaba öyle bir operasyon. Cok can yakıcı olabilir sanki. Valla alindigini bilsem hamilelikten önce giderdim.
Ben sagima dönünce cok hareketli oluyor uyuyamiyorum ki illa sol tarafa yaticam. Hem zaten hep sol biliyorduk kafam karıştı
HMM
AYY CANM GECE TERLEMESI DEME BANAA :) BUGECE ÖZELLİKLE TAVAN YAPTI BENDE KAÇ KEZ UYANDM BEN BILE BILMYRM GECE GECE DUŞ ALDM DÜŞÜN KAN TER UYANYRM YAA:))))))))akşamlarıda cam açık yatıyorum,üstümede bişi almıyorummm...ben böyle bi hararet görmedim..kış olsa işimize yarıycak da sıcakda fenaaa..allah temmuz sonlarında ve agustosda dogurcaklara sabır versın...
TAMM CANM PİNHAN CVP VERMŞ SOĞOLSN TŞKR ETTM :)Tam anlamadım cnm ama sistem hesaplıyor dediler direk tahmini doğum tarihine göre beni doktor 31+5 de gel raporunu vereyim demişti ama bugun uygun oldum oda tesadüfen 32+0 da gitmiş oldum
benim bebiş 9 mayısta doğdu canm :)amin inşallah canım senin bebğin kaç aylık
canım eğer normal doğum derse hiç düşünme bile sezeryanı daha çabuk toparlanırsın hem doğum anında utanmak aklına bile gelmez inan hakkında hayırlısı neyse o olsun..
AYY CANM GECE TERLEMESI DEME BANAA :) BUGECE ÖZELLİKLE TAVAN YAPTI BENDE KAÇ KEZ UYANDM BEN BILE BILMYRM GECE GECE DUŞ ALDM DÜŞÜN KAN TER UYANYRM YAA
:)) CANM NE YAPCZ BİLMYRM VALLA BEN ACYRM ÜSTÜMÜ EŞİM ÖRTMŞ GECE BİR KALKTMM NEFES ALAMYRM DEDM ÖLYRM HERHALDE ECEL TERİ BUNLAR :) NASL ATTĞIMI BILMYRM KENIMI DUŞA :))daha bunun lohusa hararetide var:)))biz bence yatak odalarına banyolardan hortum çekelim,git gel uğraş olmasın
FOTODAKI SENIN BEBİŞMİ CNMbenim bebiş 9 mayısta doğdu canm :)
en büyük aşkım o benim teyzesi. bitanecik oğlumFOTODAKI SENIN BEBİŞMİ CNM
canım bende öyleyim.normaldede çok üşüyen biriydim.şimdi görenler inanamıyor sen donardın çok üşürdün noldu diyolar.o kadar ateş basıyoki beni ayaklarım yanıyo resmen.akşam dayanamadım klimayı açtım içim serinledi resmen:))))))))akşamlarıda cam açık yatıyorum,üstümede bişi almıyorummm...ben böyle bi hararet görmedim..kış olsa işimize yarıycak da sıcakda fenaaa..allah temmuz sonlarında ve agustosda dogurcaklara sabır versın...
AŞKTR TABİİ CANM :) MAŞALLAH OĞLUŞUNA DOĞM TARIHINDE MI DOĞDU CNM ERKEN DOĞM FALAN DEĞİL DİMİen büyük aşkım o benim teyzesi. bitanecik oğlum
maşallah bebişe.. bende yürüdüğüm zaman veya çok ayakta felan kalınca öyle oluyor aşşağı doğru baskı yapıyor toparlanıyor kasılmalarda var allahdan şu magnezyumu içiyorumda iyi geliyor onu içmediğim zaman daha çok ağrı kramp kasılma oluyorSelam kızlar
Şimdi doktordan geldim 32+0 ım bugun çalışabilir raporumu aldım 22.06.2015de izne ayrılmam gerekiyorduş yani 37+0 dan itibaren çalışmıyacagım
Minnoşum 1750 gr 38 cm olmuş bnde 9,5 kg aldım
Başı çok aşagıda gibi geliyor bazen yürüyemiyorum bile yanma oluyor dedim çok normal bebek toparlanıyodur o an dedi kasılmaların artar dahada dedi kanama ve su gelmediği sürece sıkıntıyok dedi
maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah..benim bebiş 9 mayısta doğdu canm :)
aynen bende öyleyim özelliklede ayaklarım çok yanıyor gece üstüm açık uyuyorum eşim kapatıyor ben açıyorum hasta olcaksın felan diyor ama napim çok sıcaklıyorum elimden gelse camları açıcam o derece:)) CANM NE YAPCZ BİLMYRM VALLA BEN ACYRM ÜSTÜMÜ EŞİM ÖRTMŞ GECE BİR KALKTMM NEFES ALAMYRM DEDM ÖLYRM HERHALDE ECEL TERİ BUNLAR :) NASL ATTĞIMI BILMYRM KENIMI DUŞA :))
hayırlı olsun canım.senındemi erken dogum...en büyük aşkım o benim teyzesi. bitanecik oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?