2015 Temmuz Anneleri

CANM BİŞEY SORCM ŞİMDİ BİZ 6 GÜNDEN HESAPLYRZ YA MESELA 32+6 DAN SONRA 33+0 OLCAK YA ŞİMDİ BEN HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALŞYRM BU 6 GÜNDEN Mİ YOKSA 5 GÜNDEN Mİ HESAPLANCK ÇOK KARŞK MI ANLATTM

Tam anlamadım cnm ama sistem hesaplıyor dediler direk tahmini doğum tarihine göre beni doktor 31+5 de gel raporunu vereyim demişti ama bugun uygun oldum oda tesadüfen 32+0 da gitmiş oldum

Sorma cnm evde bile rahatsız oluyorsun, dışarıda giyinik hiç düşünemiyorum

:))))))))akşamlarıda cam açık yatıyorum,üstümede bişi almıyorummm...ben böyle bi hararet görmedim..kış olsa işimize yarıycak da sıcakda fenaaa..allah temmuz sonlarında ve agustosda dogurcaklara sabır versın...

benim ki plansz olduğu için aldıramadm ama keşke aldrsaydım ilk gittiğimde korktum erteledim ama süt gelince pişman oldum..ameliyat korkun yoksa o bölgeyi lokal anestezi ile uyuştutuyorlar ve çok kısa bi zamanda alınıyor hamileyken emzireceksin ya sana ağri olur ama doğumdan sonra gidip bir konuş belki yapar :)

Bir tek ben miyim 33+0 da izne ayrılan
G Gizemm59 cnm çalıştığın gün sayısına bakılmıyor, satına göre izne ayrılıyorsun.
HMM YAA 5 GÜNDEN OLSAYDI CABUK GELCKTI :) NEYSE CANM ARTIK ONA GÖRE HESAPLYCZ. CNM BENDE NEZAMN İSTERSM AYRLBLCM İŞYERM SORUN ETMYR ZATEN GİTTİĞİ YERE KADR GİDER OLMAZSA ÇIKARM ÇOK SICAKALR BENI BUNALTCK GİBİ ŞİMDİDEN ÇOK SICAKLYRM

AYY CANM GECE TERLEMESI DEME BANAA :) BUGECE ÖZELLİKLE TAVAN YAPTI BENDE KAÇ KEZ UYANDM BEN BILE BILMYRM GECE GECE DUŞ ALDM DÜŞÜN KAN TER UYANYRM YAA

benim bebiş 9 mayısta doğdu canm :)

canım bende öyleyim.normaldede çok üşüyen biriydim.şimdi görenler inanamıyor sen donardın çok üşürdün noldu diyolar.o kadar ateş basıyoki beni ayaklarım yanıyo resmen.akşam dayanamadım klimayı açtım içim serinledi resmen

maşallah bebişe.. bende yürüdüğüm zaman veya çok ayakta felan kalınca öyle oluyor aşşağı doğru baskı yapıyor toparlanıyor kasılmalarda var allahdan şu magnezyumu içiyorumda iyi geliyor onu içmediğim zaman daha çok ağrı kramp kasılma oluyor
benim bebiş 9 mayısta doğdu canm :)
maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah..
:)) CANM NE YAPCZ BİLMYRM VALLA BEN ACYRM ÜSTÜMÜ EŞİM ÖRTMŞ GECE BİR KALKTMM NEFES ALAMYRM DEDM ÖLYRM HERHALDE ECEL TERİ BUNLAR :) NASL ATTĞIMI BILMYRM KENIMI DUŞA :))
aynen bende öyleyim özelliklede ayaklarım çok yanıyor gece üstüm açık uyuyorum eşim kapatıyor ben açıyorum hasta olcaksın felan diyor ama napim çok sıcaklıyorum elimden gelse camları açıcam o derece

kızlar cumartesi yazmayı unuttum doğum ücretlerini sordum normal doğum paketi 775 lira.. zorunlu sezeryan 1200 ve isteğe bağlı sezeryan 1400 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…