- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.001
KIZLAR BU DOĞUM PARASYLA İLGİLİ KAYIT YAPILMASI GEREKYRMŞ NASIL YAPCZ ONU BILEN VAR MI ARAMZDA
yok canım. 40 haftalıkhayırlı olsun canım.senındemi erken dogum...
canım bende öyleyim.normaldede çok üşüyen biriydim.şimdi görenler inanamıyor sen donardın çok üşürdün noldu diyolar.o kadar ateş basıyoki beni ayaklarım yanıyo resmen.akşam dayanamadım klimayı açtım içim serinledi resmen
Vucut kendini hazırlıyor diyorlar ama ben hiç uyanamıyorum ya 1defa tuvalete oda yatmadan su içmesem onada kalkmam
Benim bildiğim doğduğuna dair hastaneden kağıt cikartiyorsun ona göre oluyor..isteğe bağlı değil yaniKimliği bodrumda çıkarttı babası öyle yazmışlar sizde beykozdaki nüfusa gidersiniz Beykoz yazar)
Canim onun yazla kisla alakasi yok ici yaniyor insanin. Ben kizimda kis hamilesiydim:))))))))akşamlarıda cam açık yatıyorum,üstümede bişi almıyorummm...ben böyle bi hararet görmedim..kış olsa işimize yarıycak da sıcakda fenaaa..allah temmuz sonlarında ve agustosda dogurcaklara sabır versın...
Şimdi haberlerde geçti canım doğumdan sonra kimliğide çıkarttıktan sonra kimliğiyle başvuruyormuşsun. Kimlik çıktıktan sonra bi süresi de yokmuşKIZLAR BU DOĞUM PARASYLA İLGİLİ KAYIT YAPILMASI GEREKYRMŞ NASIL YAPCZ ONU BILEN VAR MI ARAMZDA
Cok tatlisiniz ya hala kislik kalin coraplarimi hirkalarimi giyiyorum iki gun once sondu kaloriferlerimiz burasi erzurum bize birak yaz bahar bile gelmedi :) ama herseye ragmen beni de hararet basiyor cok terliyorum coookAnlaşıldı topluca su kaynattık,arıza verioruzah bu analarının kıymetini bilmeyenleree ne diyimm benn....
1 ay olacak nerdeyse özledim :)
hıç geri vıteslerı yok.hamile olduğumu düşünmeden konuşuyorlar.hamılelıgım biraz sorunlu geçiyor.diyorlar 2. Yı dogurursan ölürsun falan.morel bozuyorlar.
Ayy canim ne iyi mudurunuz var bizimkiler hic insafli degil.bizkm arkadasda hamile o demis doktor gitmis sira bulamdim iki.uc hfta kaldi tutmasam die hayir tutacksin ne zmn rapor geldi o zmn tuttmazsin demisker.insafszlar.bnde sorayim bakim ne dicek
, post: 41017242, member: 679567"]Biz de yeni katildik araniza 34. Haftamizdayiz bi kizimiz olacak insallah
Benim bildiğim doğduğuna dair hastaneden kağıt cikartiyorsun ona göre oluyor..isteğe bağlı değil yani
Ohhhh sonunda benim gibi biri)) Hayir tuvalete kalkincada uyanmadan geri yatağa donebiliyorum artık hic kayıp yok uykumda... Hatta cmt 11 e kadar uyudum, Bebek gelince nolcaz bakalimmmmm
ahahaha aynen canım asıl çocuğun olunca anlarmışsın annenin kıymetını.öyle diyolar hepp..Anlaşıldı topluca su kaynattık,arıza verioruzah bu analarının kıymetini bilmeyenleree ne diyimm benn....
Sorma gözüm kapalı gidiyorum tuvalete sabah edken kalkıyorumda şu gecede 2-3kez kalksam iyi olucak
Yalnız iyice piskopatlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?