- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.601
Kızlar bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetmin neredeyse geçtiğini farkettim ve beni bir telşa aldı.İLk kimyasal gebeliğimde de adetten önce farketmiştim bunu o yüzden korkuyorum...3.aydan sonra geçiyomuş araştırdım ama bunuun için daha erken değil mi 9. hafta?
kasar peyniri falan ye bari onudami yemiyosun. doktora soyle bunu. belki bi takviyeyaparBenim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam((
Benim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam((
kasar peyniri falan ye bari onudami yemiyosun. doktora soyle bunu. belki bi takviyeyapar
Marka vermek olacak amaaa Pınar Beyaz denedin mi ? Bende süt sevmem, beyaz peynir fln da yemem ama bunu seviyorum hiç yoktan iyidir =)
Denemedim canim tam olarak ismi ne kabi falan ne renk marketten alayim bebegimin sagligi icin yemeyi denicem
kan sulandırıcı kullanan annişler , ilaçların 2 , 3, 4 oluşu kiloyla alakalı diye bişey duydum doğrumudur ? ben kızımda 75 le hamile kaldım 3 kullandım , bundan biraz daha tombişim 4 , gidince doktora sorcam bunu :)
Valla ben cok sukur yiyebiliyorum bunlarin hepsini ama benim de dislerim sorunlu. Hersene mutlaka bir ariza cikar. Hamile kalmadan once kontrol de ettiremedim. O yuzden diken ustundeyimBenim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam((
selam kızlar ...
bugün fanta içtim valla.. cok pişmanım
Hayırlı olsun canım,bugün bende bir tanesinin kalp atışını dinledim :) Rabbim kucağımızada almamızı nasip etsin inşaAllah sağlıkla...
Kizlar cok affiniza siginarak bir sey sormak istiyorum.
Normalde hic su icmem ama hamile oldugumu ogrendigimden beri en az 1-1,5 lt su iciyorum gunde. Yine de idrarim koyu renkli, baya bi turuncu. Doktora da sacma gelir diye soramadim. Hamilelikle alakali mi acaba? ilk bebegim hicbir sey bilmiyorum bu konularda
Ben 80 kiloyum 0.4 verdi.Bence kafalarına göre veriyorlar dediğin gibi :)Kızlar bende 0.4lük iğne kullanıyorkullanıyorum
57kilo iken hamile kaldım
Dr um kilon için bu kadar veriyorum falan demedi
Direk daha hamile kalır kalmaz iğneye başlıyoruz dedi
Ve miktarını da tahmini verdi diye düşünüyorum
Yoksa benim gibi cılız birine bu kadarı çok bile
Acaba düşük sayımdan dolayı mi yüksek verdi bilmiyorum
MaşaAllah canım.Aynı şeyleri yaşıyoruz biliyor musun?Benim eşim elini hiçbir şeye sürmez.İki hamileliğimde de evi süpürsen yeter dedim yok daha neler evi süpürmem diyen adam,bu hamileliğimde hiçbir iş yaptırmıyor maşaAllah.Evi süpürüyor,siliyor,banyoyu ovuyor :) Bulaşık ve çamaşır makinesini o boşaltıp o yerleştiriyor.Ben sadece yemek yapıyorum o kadar :) Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin ailesini :)Şerde hayır olur mu aklımız almıyo ya rabbim öyle bi veriyo ki...İlk hamilleiğimde eşimden ilgi bekledim(zaten 10 gün sürdü kimyasaldı) eşim hiiiiç umursamadı.O 10 günde bi sürü bunalım yaşadım,sorunlar kavgalar.2. hamileliğimde(dış gebelik) tutuştu benim hayati tehlikem olabilme ihtimalini de öğrenince ,normalde rahat sakin relax bi insandır.Hiç işi şansa bırakmadı 2 günde bir hastane koşturduk sürekli..(rabbim yaşatmasın kimseye) şimdii eşimde öyle bi olgunluk seziyorum ki normalde 1 dediğimi 2 etmeyen bi adam değil aksine isteklerimi yapar ama ağırdan alır(nefsimi köreltmek için rabbim karşıma böyle bi koca çıkarmış diye düşünürüm hep) ama şimdi her istediğimi hemen yapıyo,bi dediğimi 2 etmiyo,çok anlayışlı,geçen tuvalet banyo pis görünce bile midem bulanıyo cnm bi yıkayıversen dedim (ama beklemiyorum tabi) işten geldi üstünü çıkarır çıkarmaz bi girdi banyo wc pırıl pırıl çok hoşuma gidiyo bu durum..aramız çok iyiii Allah bozmasın ne diyim
Hayırlı olsun canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim :)Kizlar dr a gittim bugun. Hersey normal dedi kalp atimini duydum. Kanamam icin de eskiden olabilir dedi progesteron verdi 200 mg. Leke gelmesinin adet dongusuyle alakasi yokmuş. Bel agrisi da olabilir dedi. Suan 8 haftalik 1 ay sonra kontrole cagirdi
Canım sana öyle gelmiş olmasın.Benimde bazen hassasiyet geçiyor gibi oluyor sonra yine geliyor.Geçtiği bir vakte denk gelmiş olmayasın?Kızlar bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetmin neredeyse geçtiğini farkettim ve beni bir telşa aldı.İLk kimyasal gebeliğimde de adetten önce farketmiştim bunu o yüzden korkuyorum...3.aydan sonra geçiyomuş araştırdım ama bunuun için daha erken değil mi 9. hafta?
hıımm demek ki bende rahim filminde anstezi alıcam.tamam canım tşkler.bugun bebişim gidiyor öğlende.sonrasında da bakıcam bütün testler.görüşmek üzere
İnşaAllah canım,çok sağol.Rabbim hayırlısını versin cümlemize :)gözün aydın canım çok sevindim darısı öbürüne olsun inşallah. bi daha gittiğinde 2 tane atacak pıtpıtpıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?