2015 Temmuz Anneleri

Cnm gunaydin seninle aramizda 5 gun var benimde carsamba aynı sey oldu, panikledim gittim doktora persembe hersey yolundaydi seninde yolundadir merak etme, hassasiyetim hala yok... Ben baya kotu panikledim persembe o yuzden daha fazla beklemedim o stresle... Sen daha sakinsen gitme ama eger cok takiliyorsa git doktora, kalbinin attigini gor, rahatla

Benim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam ((

Marka vermek olacak amaaa Pınar Beyaz denedin mi ? Bende süt sevmem, beyaz peynir fln da yemem ama bunu seviyorum hiç yoktan iyidir =)

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan önce erkek bebek hissediyordum yani daha çok istediğimden dedğil sadece his ama hamile kaldığımı öğrendiğimde rüyamda yeni doğmuş kız bebek gördüm pembe kundakta kucağıma alıyorum öpüyorum kokluyorum ve çok ağlıyordum neden bilmiyorum hayra çıksın inşallah o rüyadan beri kız olacağını hissediyorum hayırlı sağlıklı olsun da hiç farketmez tabi :)

Denemedim canim tam olarak ismi ne kabi falan ne renk marketten alayim bebegimin sagligi icin yemeyi denicem

Mavi beyaz dikdörtgen bir kutu cnm, ismi de Pınar Beyaz. Beyaz peynirin krem peynir hali gibi, yani o kaar besleyici değildir ama hiç yoktan iyidir...

Hamilelikde hamur isinden uzak dur derler ama ben kahvalrida yanlizca simitle zeytin yiyebiliyorum simit midemi tutuyor ileride cok cezasini cekicem hamur isinin ama napayim

ben pıhtılaşma boyutuna göre diye biliyorum. bende pıhtılaşma çıkmadı ama 3 düşük olunca doktor tedbir amaçlı verdi. günde 1 tane kullanıyorum

Benim simdiden dislerim agrimaya basladi canim ben zaten normalde agzima peynirin hic bi cesidini koymuyorum. Sut ve yogurtlada aram yok ne yapicam ((
Valla ben cok sukur yiyebiliyorum bunlarin hepsini ama benim de dislerim sorunlu. Hersene mutlaka bir ariza cikar. Hamile kalmadan once kontrol de ettiremedim. O yuzden diken ustundeyim Doktora gidince kalsiyum sandozu sormayi planliyorum. Ne kadar ise yarar bilmiyorum ama sormak da fayda var

Hayırlı olsun canım,bugün bende bir tanesinin kalp atışını dinledim :) Rabbim kucağımızada almamızı nasip etsin inşaAllah sağlıkla...

gözün aydın canım çok sevindim darısı öbürüne olsun inşallah. bi daha gittiğinde 2 tane atacak pıtpıtpıt

olabilir canım ama yinede içtiğin su az 3 lt yakın içmen lazım. vitaminlerde rengini değiştiriyor. ama yinede açık sarı olması lazımmış. daha koyuysa yeterince su içmiyorsun demekmiş.

Ben 80 kiloyum 0.4 verdi.Bence kafalarına göre veriyorlar dediğin gibi :)

MaşaAllah canım.Aynı şeyleri yaşıyoruz biliyor musun?Benim eşim elini hiçbir şeye sürmez.İki hamileliğimde de evi süpürsen yeter dedim yok daha neler evi süpürmem diyen adam,bu hamileliğimde hiçbir iş yaptırmıyor maşaAllah.Evi süpürüyor,siliyor,banyoyu ovuyor :) Bulaşık ve çamaşır makinesini o boşaltıp o yerleştiriyor.Ben sadece yemek yapıyorum o kadar :) Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin ailesini :)

Hayırlı olsun canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Canım sana öyle gelmiş olmasın.Benimde bazen hassasiyet geçiyor gibi oluyor sonra yine geliyor.Geçtiği bir vakte denk gelmiş olmayasın?

bende bu sabah gittim doktora. geç döllenme olduğundan adet tarihime göre hesaplayamıyoduk haftasını. bugün net olarak ölçtü doktorum. tamtamına 2,17 cm olmuş. bugün tam 9 haftalık dedi. doğum tarihimizide 10 temmuza çekti. bundan sonra bu hesaba göre gitcez. testlerimi bile daha yapmamıştı. biraz bekleyelim demişti. bu sabah gittiğimde artık yapalım testlerini durcak bu bebek dedi. aç gitmiştim zaten. kan ve idrar verdim hemen. o kadar mutluyum ki. kuzum benim yaa o kadar büyümüştü ki inanamadım. daha geçen hafta 1 cm di. şimdi 2.17 cm kolları, bacakları çıkmış. sallıyo elini ayağını. inanamadık yaaa. el salladı bize resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…