- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.021
Hoşgeldiniz :) kızımız az topikte gelin bulamıycaz valla ilerdeBiz de yeni katildik araniza 34. Haftamizdayiz bi kizimiz olacak insallah
, post: 41017574, m0"]Kızlar öğretmen olup izne ayrılan var mı geçmişi çok takip edemedim
napıcaz prosedür nedir?
bir de zeytinyagı mevzusu geçmis o nedir
bu arada sıcakta yaşayan bir penguen gbyim evet ta kendisi tıpkı penguen gb yürümeye başladım
Kızlar öğretmen olup izne ayrılan var mı geçmişi çok takip edemedim
napıcaz prosedür nedir?
bu arada sıcakta yaşayan bir penguen gbyim evet ta kendisi tıpkı penguen gb yürümeye başladım
Hoşgeldiniz :) kızımız az topikte gelin bulamıycaz valla ilerde
Oo şimdiden nazlara başladıysa yandık vallaBenim kızım durumun farkında sanırım. Bana bile yüzünü açmıyor zilli :)
Oo şimdiden nazlara başladıysa yandık valla
maşallah kızına.. aynen bende çok sık wc deyim gece uykumu bölüp kalkmak bile istemiyorum ama mecburen kalkmalıyım.. benim üç hafta sonra randevum :) önce nst sonra kontrole..Merhaba kizlar, bizim de bugün randevumuz vardi. Hersey yolunda bir sorun yok dedi dr um.Bebek cok büyümüs artik mideni bol bol tekmeler dedi, zaten yapiyo ki.Bi de bagirsaklarla mesaneye cok baski oluyo ya, sizde de var mi bu sorun?.Wc den cikamiyorum, yarim saate bir kosuyorum:).Iki hafta sonra yine randevum var, zaman cabuk geciyor , yavrularimiza kavusmaya az kaldi ...
iyim canım sen nasılsınmerhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim çok yoğundum her günüm doluydu.Herkes iyidir umarım
iyi geliyorsa al canım evede.. bende evde terliksiz yürüdüğüm zaman ayaklarımın altı ağrıyor batıyor terliksiz olmuyor..Ne zamandır yazıcam unutuyorum laf karışıyo araya :) şişen ayaklarıma iyi geelen tek şey sketchers spor ayakkabılarım kızlar. Klinikte bütün gün ayağımdalar. Acaba diom eve de mi alsam... Çok acıo düz basınca ya da terlik filan giyince. Bi deneyin diyorum arkadaşlar. Memory foam diye bi tabanı var ki tam bizler için üretilmiş :)
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun..Biz de yeni katildik araniza 34. Haftamizdayiz bi kizimiz olacak insallah
canım akşam bende klimayı açtım serin serin uyumuşum valla.cok iyi geldi yoksa yanıyorum cayır cayır özellikle ayaklarımCanim onun yazla kisla alakasi yok ici yaniyor insanin. Ben kizimda kis hamilesiydim
Hemde surekli kar yagdi o kis. Ben ince gecelikle yatiyordum uyuyabilmek icin pencereleri aciyordum yatakodasinda disarda kar var dusun esim uyumaya gelince kapatiyordu pencereleri kabanla uyuyacagim artik diyordu:) simdide klimayi maksimumladim oyle uyuyorum. Burasi 37 derece:) hic olmazsa yazin klima var kisin kaloriferleride yakiyorlar cayir cayir:)
canım benimde ayak tabanım çok feci yaa.sanki bicakla kesilmiş ve ben üzerine basıyorum.özellikle gece wc ye kalktığımda üstüne basamıyorum.bende evde en yumuşak terliği giyiyorum.terliksiz gezemiyorum hiç evdemaşallah kızına.. aynen bende çok sık wc deyim gece uykumu bölüp kalkmak bile istemiyorum ama mecburen kalkmalıyım.. benim üç hafta sonra randevum :) önce nst sonra kontrole..
iyim canım sen nasılsın
iyi geliyorsa al canım evede.. bende evde terliksiz yürüdüğüm zaman ayaklarımın altı ağrıyor batıyor terliksiz olmuyor..
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun..
Canim Valla tüm vücudum ayaklanmıs durumda canım bağırsak sendromum devam bulantı kusmayıda kusmamaya zorluyom artık Tahlillerde karaciger degerlerim yüksek çıktı biraz takip ediliyo .GGebelikte kolestaz oluyomuş karaciger zehirlenmesi gb bisey baya tehlikeliymis o yüzden takipteyim . Bir de çölyak teşhisi konduNerelerdesin canım ya? Özelden yazacaktım ben de? Nasıl oldun? Tahliller filan ne diyor? Meteyle görüştün mü?
ya şunun şurasında bikaç ay sonra 2-3dakika uyuyabilsem diceksinizNe güzel uyuyun işte :) ileride lazım olcak
Canim Valla tüm vücudum ayaklanmıs durumda canım bağırsak sendromum devam bulantı kusmayıda kusmamaya zorluyom artık Tahlillerde karaciger degerlerim yüksek çıktı biraz takip ediliyo .GGebelikte kolestaz oluyomuş karaciger zehirlenmesi gb bisey baya tehlikeliymis o yüzden takipteyim . Bir de çölyak teşhisi konduyani dagılmış durumdayım .Mete beye gitmedim kendi dokturumu bulduk bucadaymış uzak olcak ama eşim degistirmeyelim zaten az kaldı dedi.Geçen hafta ksk devlet hastanesine Pamir beye gittim kontrol edildi bebiş iyi bi sorun yok Haftaya izne çıkcam o zmn gitcem doktoruma
Canım ayaklarında ödem varmı.. Bende yok ama gede terliksiz oluyor ağrıcanım benimde ayak tabanım çok feci yaa.sanki bicakla kesilmiş ve ben üzerine basıyorum.özellikle gece wc ye kalktığımda üstüne basamıyorum.bende evde en yumuşak terliği giyiyorum.terliksiz gezemiyorum hiç evde
ben öğretmenim canım bu cuma 32+0 olucam inş. ama 37ye kadar çalışmayı planlıyorum Allah izin verirse. benim de merak ettiğim bşy var ben doktordan çalışabilir raporunu 32+0 da değil de 32+3 te alıcam bi sorun olur mu acaba bilen var mıKızlar öğretmen olup izne ayrılan var mı geçmişi çok takip edemedim
napıcaz prosedür nedir?
Maşallah bebişe benimde 30+6 da 1960 gramdı.Sağlıkla büyüsünlerHerjese hayirli aksamlar olsun ins
Bugun kontrolumuz vardi bizimde
30+0 olduk
Boyumuz 40 cm
Kilomuz 1773
Sizlerin nasildi bu donemde bebisler hatunlar
İyi geceler kızlar.. Herkes uyudu sanırım.. Bu gece de annemi biraz erken mi çağırsam acaba diye düşünüp uykumu kaçırıyorumnormalde biletler alındı 17 haziran da kardeşimin okulu bitince beraber gelecekler.. Ama ben şimdiden bu bel ağrılarıyla strese girdim; hiç bi temizliğimi yapamıyorum sürekli yattıkça depresyona giriyorum.. Acaba haziran başı çağırsam annemi yanımda olsa mı diye düşünmeyr başladım bencillik mi yapıyorum kardeşim babam kalıcak geride onları da düşünmeden edemiyorum off gurbet zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?