2015 Temmuz Anneleri

32+0 .haftanda doktorundan is gormezlik raporu aliyosun canm.
Dilekceyle okul idaresine veriyosun o kadar.

Nerelerdesin canım ya? Özelden yazacaktım ben de? Nasıl oldun? Tahliller filan ne diyor? Meteyle görüştün mü?

maşallah kızına.. aynen bende çok sık wc deyim gece uykumu bölüp kalkmak bile istemiyorum ama mecburen kalkmalıyım.. benim üç hafta sonra randevum :) önce nst sonra kontrole..
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim çok yoğundum her günüm doluydu.Herkes iyidir umarım
iyim canım sen nasılsın
iyi geliyorsa al canım evede.. bende evde terliksiz yürüdüğüm zaman ayaklarımın altı ağrıyor batıyor terliksiz olmuyor..
Biz de yeni katildik araniza 34. Haftamizdayiz bi kizimiz olacak insallah
hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun..

Kizlar aranızda ev tipi ana kucagi alan ya da arastiran var mi?

Ben fisher price aslancikli ana kucagina bakiyorum da hic bir yerde yok. Artık üretilmiyor heralde. Jokerin atasehirde bir mağazasında varmia ama ben tekirdagdayim arasak gonderirler mi bilmiyorum. Ama onunla ugrasana kadar birde size sorayim dedim

canım akşam bende klimayı açtım serin serin uyumuşum valla.cok iyi geldi yoksa yanıyorum cayır cayır özellikle ayaklarım

canım benimde ayak tabanım çok feci yaa.sanki bicakla kesilmiş ve ben üzerine basıyorum.özellikle gece wc ye kalktığımda üstüne basamıyorum.bende evde en yumuşak terliği giyiyorum.terliksiz gezemiyorum hiç evde

Nerelerdesin canım ya? Özelden yazacaktım ben de? Nasıl oldun? Tahliller filan ne diyor? Meteyle görüştün mü?
Canim Valla tüm vücudum ayaklanmıs durumda canım bağırsak sendromum devam bulantı kusmayıda kusmamaya zorluyom artık Tahlillerde karaciger degerlerim yüksek çıktı biraz takip ediliyo .GGebelikte kolestaz oluyomuş karaciger zehirlenmesi gb bisey baya tehlikeliymis o yüzden takipteyim . Bir de çölyak teşhisi kondu yani dagılmış durumdayım .Mete beye gitmedim kendi dokturumu bulduk bucadaymış uzak olcak ama eşim degistirmeyelim zaten az kaldı dedi.Geçen hafta ksk devlet hastanesine Pamir beye gittim kontrol edildi bebiş iyi bi sorun yok Haftaya izne çıkcam o zmn gitcem doktoruma

Çok geçmiş olsun canım ya Pamir beye ben de gitmiştim. İş yerinden çıkıp acilen toxo testine gitmiştim 6 haftalıkken. Bi şeye ihtiyacın olursa filan yaz olur mu özelden.

ben öğretmenim canım bu cuma 32+0 olucam inş. ama 37ye kadar çalışmayı planlıyorum Allah izin verirse. benim de merak ettiğim bşy var ben doktordan çalışabilir raporunu 32+0 da değil de 32+3 te alıcam bi sorun olur mu acaba bilen var mı

İyi geceler kızlar.. Herkes uyudu sanırım.. Bu gece de annemi biraz erken mi çağırsam acaba diye düşünüp uykumu kaçırıyorum normalde biletler alındı 17 haziran da kardeşimin okulu bitince beraber gelecekler.. Ama ben şimdiden bu bel ağrılarıyla strese girdim; hiç bi temizliğimi yapamıyorum sürekli yattıkça depresyona giriyorum.. Acaba haziran başı çağırsam annemi yanımda olsa mı diye düşünmeyr başladım bencillik mi yapıyorum kardeşim babam kalıcak geride onları da düşünmeden edemiyorum off gurbet zorr

Canını sıkma canım. Detay bilmiyorum ama bence bunu dile getirmende bi sakınca yok. Ailen onlar senin annen... Mümkün değilse söyler zaten. Sormadan bilemezsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…