2015 Temmuz Anneleri

canım uyumadık henuz.bence eger ıhtıyacın varsa cagır annenı.

Canını sıkma canım. Detay bilmiyorum ama bence bunu dile getirmende bi sakınca yok. Ailen onlar senin annen... Mümkün değilse söyler zaten. Sormadan bilemezsin ki.
Söylediğim an gelmeye hazır bizim için problem değil diyor ama ben erken doğum olur mu düşünürken süreç uzar doğum geç olursa sıkılır mı doğumdan sonrası için az mı kalır diye düşünmeden de edemiyorum

@gizem59 KIZLAR BU DOĞUM PARASYLA İLGİLİ KAYIT YAPILMASI GEREKYRMŞ NASIL YAPCZ ONU BILEN VAR MI ARAMZDA

73selin73 Cnm büyük ihtimal çocuk doğduktan sonra doğum kağıdıyla gidip kaydoluyosun... Kayıt nereye yapılıyo biliyomusunuz?

hiç bi sorun olmaz.zaten raporda öyle yamıyor direk 32 hafta gebelik diye yazıyor kaç gün geçtiinin önemi yok

Günaydın kızlar bende temmuz annesiyim size bişey danışmak istiyorum dun başıma çok talihsiz bir olay geldi ben gebelik rakiplerini her ay dikkatle takip ettiren biryim tahliller vesaire dün akşam eşim bebeğimizin görmeye gidelim dedi dedi ve daha ence hiç gitmediğim en yakın hastaneye gittik orda doktor baktı ve bebeğimde sorun olabileceğini 4 hafta geriden geldiğini çok acil müdahale edilmesi gerektiğini aksi taktirde bebeği kaybedebilir iz dedi ve ben şok oldum daha önceki aylarda nasıl farkkedilmez herşey normal olduğu söyleniyordu apar topar başka hastaneye gittik orda muane ettiler herşeyin gayet normal olduğu bebeğin durumunda gelişme gerili olmadı söylendi ama benim piskolojim bozuldu dünden beri o doktorneden öyle dedi neye dayanarak bunları söyledi bana anlam veremiyorum ne yapmama gerektiğini de hiç bilmiyorum bu arada bebeğinde gelişme geriliği var diyen doktora göre bebek 1 kilo 900 gram herşey normal diyen doktora göre 2 kilo 100 gram hangisi normal hangisi anormal kızlar akıl verin bana

Gunaudin cnm.doktorlar ultrasyon aletinde her zmn dogru sekilde olcum.yapamiyor.soyle soyleyeyim biz 26.hftada gittik devlette 880 gr boyu 33 cm dedi.iki gun sonra bi doktorum umayenesine gittik baska sehirde 1078gr 36 cm hftasindan.iki gun.onde cikti .bnde soyledim doktora oda olcumlr her zmn dogtu olmuyo demisti.bncevkafsna takma bu zmna kdr sorun.olsa soylerdi zaten doktorun.bnm arkadasads karin.gelisimi geri fln demis bi hfta snra gel cok tehlikeli faln filsn.gittim diyo hersey norml demis.cektigim dknti bna kaldi diyodu .sen gonlunu ferah tut saglicakla alalim insallh bebeklerimizi.

Belemedikcanım öyle bir konuştuki doktor şok olur insan kendinden emin ve net konuştu ondan çok korktum şimdi kendi ddoktoruna randovu aldım ona sorcam bakalım ne diyecek bana da aynı şeyi söyledi bebbeğin karınında bir gerilik var dedi zaten inanmıyorum zaten yada inanmak istemiyorum inşallah bir sorun yoktur dua edin bana kızlar

Yoktur insallh canim bisey.doktorun soyler sana bisey olmadigini insallh.bnde bugun sagima yatmisim nasil yattim bilmiorum bebegin hareketini hissetmiom korkuyom unsallh iyidir canim skilio bisey olck diye

Günaydın canim bence hic stres yapma o doktorun kullandigi ultrason cihazindan kaynaklidir.

Kizlar aksamda yazmistim aranızda ev tipi ana kucagi alan ya da arastiran var mi?

Ben fisher price aslancikli ana kucagina bakiyorum da hic bir yerde yok. Artık üretilmiyor heralde. Jokerin atasehirde bir mağazasında varmia ama ben tekirdagdayim arasak gonderirler mi bilmiyorum. Ama onunla ugrasana kadar birde size sorayim dedim

Günaydın kızlar , bu haftalarda mide bulantısı geri mi dönüyor. Yaşayan var mı? Midem kısa süreli ama sık bulanıyor inşallah önemli birşey değildir

Canım gunaydın bence dr yanılmıs olabilir 34 haftalık hamılesin bu zamana her ay kontrolden gecıyoruz bi sorun olsaydı sımdı ye kadar bellı olurdu bence hıc canını sıkma cunku hamılelıgının son donemlerındesın ben hem devlete hem ozele gıdıyorum aynı gun ızın alıyorum ıkı ayrı dr gıdıyorum ama yınede fark oluyo o yuzden canını sıkma rabbımın ıznıyle sag salım alırsın kuzunu kucagına ayrıyetten hemen mudahale edılıcek bı durum olsa kanaman suyun agrın sızın mutlaka yolunda gıtmeyen bısey olurdu

Günaydın kızlar , bu haftalarda mide bulantısı geri mi dönüyor. Yaşayan var mı? Midem kısa süreli ama sık bulanıyor inşallah önemli birşey değildir
aynı sorun bendede var aralıklı olarak mıgdem bulanıyo ama bence bebegın hareketlerınden

Bu gece uykumdan uyandım bulantıdan inşallah doğuma kadar devam etmez böyle
canım bende bır haftadır sabahları var gelıp gıdyo boyle sankı her dakıka agzıma kadar dolu oluyorum gecer artık az kaldı cunku sabredıcez mecbur

Canim ben ev tipi ana kucağı mamaroo aldim indirimdeyken Joker'den... Eger Tekirdağ'da Joker varsa onlara parayi öde, getirirler her nerde ise, bizim aldığımız magazadada yoktu baska mağazadan gelmesini bekledik... Joker yoksa da telefonla bir görüş yollarlar belki, kargo konusunda esnekler...

Kizlar devlet hadtanesinde randevu iptal.oldugu zamn(doktorun raporu fln oldugunda ) ariyor yada mesaj atiyolr mi .ne zamn mesaj atiyolr muayene olmadan bigun.oncemi.bilem varmi.iptal edip baska doktora alayim da raporumu versin

Kizlar devlet hadtanesinde randevu iptal.oldugu zamn(doktorun raporu fln oldugunda ) ariyor yada mesaj atiyolr mi .ne zamn mesaj atiyolr muayene olmadan bigun.oncemi.bilem varmi.iptal edip baska doktora alayim da raporumu versin
ben mhrs den alıyorum sıstem uzerınden alıp kendım ıptal edıp baska dr alıyorum sen telefondan mı alıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…