- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.061
Yok cnm bnde mhrsden aliyorum iptalimi yapiorum.ama.kendileri iptal ediyolrda doktorunuz raporlu faln die.arkadasin oyle olmustu mesala hatrlamiyor oda mesajmi attilr mailmi kendisine ondan sordum.bnm derdim suan.rapor almk ya muayene olmayi gectim :) o yuzden.bn mi iptal etsem baska doktordan.tam.rapor gunume denk geliyo randevu alsam mi die terettutdeyim.ben mhrs den alıyorum sıstem uzerınden alıp kendım ıptal edıp baska dr alıyorum sen telefondan mı alıyosun
onu bılemıyorum ya 186 arayıp sor benceYok cnm bnde mhrsden aliyorum iptalimi yapiorum.ama.kendileri iptal ediyolrda doktorunuz raporlu faln die.arkadasin oyle olmustu mesala hatrlamiyor oda mesajmi attilr mailmi kendisine ondan sordum.bnm derdim suan.rapor almk ya muayene olmayi gectim :) o yuzden.bn mi iptal etsem baska doktordan.tam.rapor gunume denk geliyo randevu alsam mi die terettutdeyim.
Simdi hastaneyi aradimda cnm doktor gitmemis burda dediler.haziranda gidip gitmeyecegini anck kndine sorabilirim.ya sira bulacgimi bilsm stres yapmicam.nasil memleket herkes hamile :) yer yok kiyamet gbionu bılemıyorum ya 186 arayıp sor bence
canım hıc canını sıkma.herzamankı doktoruna guven.zaten bır sıkıntı olsaydı sımdıye kadar cıkardı.moralını bozma hıc....Günaydın kızlar bende temmuz annesiyim size bişey danışmak istiyorum dun başıma çok talihsiz bir olay geldi ben gebelik rakiplerini her ay dikkatle takip ettiren biryim tahliller vesaire dün akşam eşim bebeğimizin görmeye gidelim dedi dedi ve daha ence hiç gitmediğim en yakın hastaneye gittik orda doktor baktı ve bebeğimde sorun olabileceğini 4 hafta geriden geldiğini çok acil müdahale edilmesi gerektiğini aksi taktirde bebeği kaybedebilir iz dedi ve ben şok oldum daha önceki aylarda nasıl farkkedilmez herşey normal olduğu söyleniyordu apar topar başka hastaneye gittik orda muane ettiler herşeyin gayet normal olduğu bebeğin durumunda gelişme gerili olmadı söylendi ama benim piskolojim bozuldu dünden beri o doktorneden öyle dedi neye dayanarak bunları söyledi bana anlam veremiyorum ne yapmama gerektiğini de hiç bilmiyorum bu arada bebeğinde gelişme geriliği var diyen doktora göre bebek 1 kilo 900 gram herşey normal diyen doktora göre 2 kilo 100 gram hangisi normal hangisi anormal kızlar akıl verin bana
canım ben tiny love un ana kucagını alıcam.hem besık gıbı heryere gotururum dıye...Kizlar aksamda yazmistim aranızda ev tipi ana kucagi alan ya da arastiran var mi?
Ben fisher price aslancikli ana kucagina bakiyorum da hic bir yerde yok. Artık üretilmiyor heralde. Jokerin atasehirde bir mağazasında varmia ama ben tekirdagdayim arasak gonderirler mi bilmiyorum. Ama onunla ugrasana kadar birde size sorayim dedim
Canim ben ev tipi ana kucağı mamaroo aldim indirimdeyken Joker'den... Eger Tekirdağ'da Joker varsa onlara parayi öde, getirirler her nerde ise, bizim aldığımız magazadada yoktu baska mağazadan gelmesini bekledik... Joker yoksa da telefonla bir görüş yollarlar belki, kargo konusunda esnekler...
raindarksky .!.:ben öğretmenim canım bu cuma 32+0 olucam inş. ama 37ye kadar çalışmayı planlıyorum Allah izin verirse. benim de merak ettiğim bşy var ben doktordan çalışabilir raporunu 32+0 da değil de 32+3 te alıcam bi sorun olur mu acaba bilen var mı
canım izin raporu için de aynısımı geçerli 32+0 damı alabiliyorsun doğum izni raporunu. ben suan 31 + 1 im yarın gitsem alırmıyım yoksa 32 + 1 demı verirlerFarketmio canim 32+0 i gecde 2 gündenbisey olmaz
gunaydın canım .... iyiyiz senı sormalı? çok az kalmış yaaa maşallahhhh :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 31 günümüz kaldı inş
canım ben fisher price tavsiye ederim kızıma bunu almıştım hala duruyo kesinliklle tavsiye ederim fiyatnı bilmiyorum ama yağmur ormaınınıda alabilisin ana kucagı olarakMamaroo da cok guzel ını bilmibende istiyorum ama cok pahali alamam. Joker yok burda sizdende fikir alayim dedim
@gizem59 KIZLAR BU DOĞUM PARASYLA İLGİLİ KAYIT YAPILMASI GEREKYRMŞ NASIL YAPCZ ONU BILEN VAR MI ARAMZDA
73selin73 Cnm büyük ihtimal çocuk doğduktan sonra doğum kağıdıyla gidip kaydoluyosun... Kayıt nereye yapılıyo biliyomusunuz?
günaydın kızlar .dün işe gelmedim tapu işlemlerimiz vardı hallettik çok şükür ama ben çok yoruldum akşam ayakalrım davul gibi şişmişti.bugün tatil çoğu yer ama biz malesef çalışıyoruz eşimde evdehaftaya ayrılıyorum nasıl olsa diye avutuyorum bende kendimi
Cnm dun arkadasimada sordum da o dediki mesela bnm persembe gunu 29+6oluyo senin.30.haftan bitmis oluyo persembe ginu.dedi.yani sende 32.hamilelik hftadinda oluyosun verir bnce.burda onunkini oyle hesaplmislr.bnde slcmda bilnlere soruyorum.canım izin raporu için de aynısımı geçerli 32+0 damı alabiliyorsun doğum izni raporunu. ben suan 31 + 1 im yarın gitsem alırmıyım yoksa 32 + 1 demı verirler
Günaydın kızlar bende temmuz annesiyim size bişey danışmak istiyorum dun başıma çok talihsiz bir olay geldi ben gebelik rakiplerini her ay dikkatle takip ettiren biryim tahliller vesaire dün akşam eşim bebeğimizin görmeye gidelim dedi dedi ve daha ence hiç gitmediğim en yakın hastaneye gittik orda doktor baktı ve bebeğimde sorun olabileceğini 4 hafta geriden geldiğini çok acil müdahale edilmesi gerektiğini aksi taktirde bebeği kaybedebilir iz dedi ve ben şok oldum daha önceki aylarda nasıl farkkedilmez herşey normal olduğu söyleniyordu apar topar başka hastaneye gittik orda muane ettiler herşeyin gayet normal olduğu bebeğin durumunda gelişme gerili olmadı söylendi ama benim piskolojim bozuldu dünden beri o doktorneden öyle dedi neye dayanarak bunları söyledi bana anlam veremiyorum ne yapmama gerektiğini de hiç bilmiyorum bu arada bebeğinde gelişme geriliği var diyen doktora göre bebek 1 kilo 900 gram herşey normal diyen doktora göre 2 kilo 100 gram hangisi normal hangisi anormal kızlar akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?