2015 Temmuz Anneleri

ben mhrs den alıyorum sıstem uzerınden alıp kendım ıptal edıp baska dr alıyorum sen telefondan mı alıyosun
Yok cnm bnde mhrsden aliyorum iptalimi yapiorum.ama.kendileri iptal ediyolrda doktorunuz raporlu faln die.arkadasin oyle olmustu mesala hatrlamiyor oda mesajmi attilr mailmi kendisine ondan sordum.bnm derdim suan.rapor almk ya muayene olmayi gectim :) o yuzden.bn mi iptal etsem baska doktordan.tam.rapor gunume denk geliyo randevu alsam mi die terettutdeyim.

onu bılemıyorum ya 186 arayıp sor bence

canım hıc canını sıkma.herzamankı doktoruna guven.zaten bır sıkıntı olsaydı sımdıye kadar cıkardı.moralını bozma hıc....

canım ben tiny love un ana kucagını alıcam.hem besık gıbı heryere gotururum dıye...

Mamaroo da cok guzel bende istiyorum ama cok pahali alamam. Joker yok burda sizdende fikir alayim dedim

günaydın kızlar dün doktor kontrollündeydik bebeğimin kafası aşağıdaydı tekrar yukarı çıkmış doktor daha döner dedi.suyum hala fazla ve bebek biraz büyük dedi 31+1 gittim 2000gr dı.tatlı olan herşeyi yasakladı hamur işi pilav makarna da yok aslında çok kilo da almadım 10 kilo aldım şeker yüklemeside temiz çıktı ama yasaklar geldi yine de.ben meyve ve dondurmaya bayılıyordum onlar da sınırlı.çalışabilir aldım ama doktorum pek gönüllü değildi dinlenmen lazım dedi ama ben sonrasına aktarmayı istiyorum dedim tamam o zamn 2 haftada bir kontrole çağırdı haberler böyle.inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

günaydın kızlar .dün işe gelmedim tapu işlemlerimiz vardı hallettik çok şükür ama ben çok yoruldum akşam ayakalrım davul gibi şişmişti.bugün tatil çoğu yer ama biz malesef çalışıyoruz eşimde evdehaftaya ayrılıyorum nasıl olsa diye avutuyorum bende kendimi

Gunaydin kizlar naslsnz. Bebek suslerimi yapyrm bende bitck ins. Bugun :) esim beni birakip alisverise gitti canm sklyr benmde bir dogrsydmda oglani kucagina verip gezsydm 9 ay ben tasdm birdaha o tasyck :) hava super ama cok gezincede agrilar baslyr atasim var kendimi disarii :)

Farketmio canim 32+0 i gecde 2 gündenbisey olmaz

Mamaroo da cok guzel ını bilmibende istiyorum ama cok pahali alamam. Joker yok burda sizdende fikir alayim dedim
canım ben fisher price tavsiye ederim kızıma bunu almıştım hala duruyo kesinliklle tavsiye ederim fiyatnı bilmiyorum ama yağmur ormaınınıda alabilisin ana kucagı olarak

Eklentiler

• 500-196665-Fisher-Price-3-u-1-Arada-Salincak-ve-Ana-Kucagi-8111.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 85

Aile ve sosyal politikalar bakanlığına diye biliyorum cnm

bende dün farkettim ki bacaklarım şişti 37 ye kadar çalışıcam malesef evde kuzenimde var hafta sonu sınavda var hamile pantalonum bile olmadı iki gün önce giydiğim bel agrılarım çoğaldıı of of

canım izin raporu için de aynısımı geçerli 32+0 damı alabiliyorsun doğum izni raporunu. ben suan 31 + 1 im yarın gitsem alırmıyım yoksa 32 + 1 demı verirler
Cnm dun arkadasimada sordum da o dediki mesela bnm persembe gunu 29+6oluyo senin.30.haftan bitmis oluyo persembe ginu.dedi.yani sende 32.hamilelik hftadinda oluyosun verir bnce.burda onunkini oyle hesaplmislr.bnde slcmda bilnlere soruyorum.

Cnm iki doktorun söylediği rakam arasında sadece 200 gr var yani o 4 hafta gerilik var diyen doktor saçmalamış eğer öyle olsaydı bebeğin 1 900 değil 1 300-1 400 olması lazımdı onun dediğine göre, bence çok stres yapıp bebeğini de kendini de germe boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…