2015 Temmuz Anneleri

canım en fonksiyonl olanı yağmur ormanıymış bende kataloğvar bakıyorum şimdi bise neşeli zürafa var bunların ikiside müzik melodili yağmur ormanı ışıklı digeri ışıksız birnn oyuncagı çıkıyo birinin çıkmıyo
kodları neşeli zürafa w9451
yağmur ormanı bcg48

Ohhhh sonunda benim gibi biri )) Hayir tuvalete kalkincada uyanmadan geri yatağa donebiliyorum artık hic kayıp yok uykumda... Hatta cmt 11 e kadar uyudum, Bebek gelince nolcaz bakalimmmmm

bbende gece 3 defa kalkıyorum . alıştım artık hemen uyuyorum uykum bölünmüyo

Cnm dun arkadasimada sordum da o dediki mesela bnm persembe gunu 29+6oluyo senin.30.haftan bitmis oluyo persembe ginu.dedi.yani sende 32.hamilelik hftadinda oluyosun verir bnce.burda onunkini oyle hesaplmislr.bnde slcmda bilnlere soruyorum.
Benim doktorum 31 de vermedi.32+0 da gel dedi.bu bir kaç gün doktorun inisiyatifi sanirim.

Benim doktorum 31 de vermedi.32+0 da gel dedi.bu bir kaç gün doktorun inisiyatifi sanirim.

bende 32+4te gittim aten kendi isteğimle doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirim yazıo istediğinde bırakırsın ve ben zaten şuan 34 haftadayım raru cuma aldım 8 hafta var doğuma diyo raporda

Kizlar devlet hadtanesinde randevu iptal.oldugu zamn(doktorun raporu fln oldugunda ) ariyor yada mesaj atiyolr mi .ne zamn mesaj atiyolr muayene olmadan bigun.oncemi.bilem varmi.iptal edip baska doktora alayim da raporumu versin
Ariyorlar yada mesaj atiyorlar canim bana iki kere iptal olduguna dair mesaj geldi. Doktor izne ayrilinca hemen geliyor mesaj

canım ne gıbı susler yapıyosun.bende bebek şekeri yapmak ıstıyorum ama karar veremedim.

Cnm ne zmn geliyor mesaj bi gun oncesinde mi
Yok oyle degil mesela ben cumaya randevu aldim doktor bugun izne cikti pazartesiye kadar yok?bugunden mesaj atiliyor cuma gunu olan randevunuz iptal edilmistir diye. Cuma gunu ayrilsa cuma gunu atiyorlar yani .sen en iyisi arayip sor dogum tarihinde izinli olup olmadigini mi ogrenmek istiyorsun?

hem dogumumda burdami hemde persembe randevum var kadin gidicwm dedi.rapor isini konusmm lazimda diger hat iptal oldu degistrdim tel numarasini da tabi mesaj fln yok. simdi aradim hastaneyi persmbe burda dedi adam gideyim bakim.ins.gitmez kadin .digerleride hem.ilgisiz hem ters bisey soramiyosun.

Teşekkür ederim canimm :) bende bi bakayim. Senin kullandiginda degisik guzel bir seymis

Seni cok iyi anliyorum ikimizde sikintili biyerde yasiyoruz :) doktor kitligi var olan da anormal :) bizimkide gidecem gidecem diyordu bakalim

Teşekkür ederim canimm :) bende bi bakayim. Senin kullandiginda degisik guzel bir seymis
canım benim kullandığım biraz daha pahalıydı ama müzikli olması kendi sallıyo olması çok iyi ve mama sandalyesi olarak ta kullanabiliyosun . tavsiye ederim .fisher prisen katologu var bende bi çok ürünü değişmiş.yenilenmiş. ama hepsi çocuk gelişimi için çok önemli ben hiç sıkıntı çekmedim o salıncak ilaç gibi gelmişti bana bide uyku arkadaşı deniz atı almıştım ama şimdi satılmıyo onun yerine uyku arkadaşı eğitici köpek var 7 yıldır kızım deniz atı ile uyuyo 40 günlüktü aldığımızda hatta sesi çıkmıyodu dün yaptırdık kızımın mutllugunu anlatamam

Kızlar sicak ve bunaltıcı mersin havasından hepinize selamlar.doğum yaklastikca korkuyorum.sizde de var mi heyecan korku karışımı bu his

Kızlar sicak ve bunaltıcı mersin havasından hepinize selamlar.doğum yaklastikca korkuyorum.sizde de var mi heyecan korku karışımı bu his
Bn artik korkuyu gectim doktorum gitmesin iyi bi ebe bulayim derdine dustum.:) su kdr gun.klmis diyorum heycan basiyo tabi :)burada nem yok Allahtan.iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…