- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.081
Kizlar aksamda yazmistim aranızda ev tipi ana kucagi alan ya da arastiran var mi?
Ben fisher price aslancikli ana kucagina bakiyorum da hic bir yerde yok. Artık üretilmiyor heralde. Jokerin atasehirde bir mağazasında varmia ama ben tekirdagdayim arasak gonderirler mi bilmiyorum. Ama onunla ugrasana kadar birde size sorayim dedim
canım izin raporu için de aynısımı geçerli 32+0 damı alabiliyorsun doğum izni raporunu. ben suan 31 + 1 im yarın gitsem alırmıyım yoksa 32 + 1 demı verirler
Ohhhh sonunda benim gibi biri)) Hayir tuvalete kalkincada uyanmadan geri yatağa donebiliyorum artık hic kayıp yok uykumda... Hatta cmt 11 e kadar uyudum, Bebek gelince nolcaz bakalimmmmm
Benim doktorum 31 de vermedi.32+0 da gel dedi.bu bir kaç gün doktorun inisiyatifi sanirim.Cnm dun arkadasimada sordum da o dediki mesela bnm persembe gunu 29+6oluyo senin.30.haftan bitmis oluyo persembe ginu.dedi.yani sende 32.hamilelik hftadinda oluyosun verir bnce.burda onunkini oyle hesaplmislr.bnde slcmda bilnlere soruyorum.
Benim doktorum 31 de vermedi.32+0 da gel dedi.bu bir kaç gün doktorun inisiyatifi sanirim.
İyiyiz bizde çok şükür. Geri sayımdayız, az kaldu evet cnmgunaydın canım .... iyiyiz senı sormalı? çok az kalmış yaaa maşallahhhh :)
Ariyorlar yada mesaj atiyorlar canim bana iki kere iptal olduguna dair mesaj geldi. Doktor izne ayrilinca hemen geliyor mesajKizlar devlet hadtanesinde randevu iptal.oldugu zamn(doktorun raporu fln oldugunda ) ariyor yada mesaj atiyolr mi .ne zamn mesaj atiyolr muayene olmadan bigun.oncemi.bilem varmi.iptal edip baska doktora alayim da raporumu versin
Sanirim canim. bnada ne dicek bilmiyorum.gittigimde tam tarih versin oyle gideyim.insallh dedigim tarihe verirBenim doktorum 31 de vermedi.32+0 da gel dedi.bu bir kaç gün doktorun inisiyatifi sanirim.
Cnm ne zmn geliyor mesaj bi gun oncesinde miAriyorlar yada mesaj atiyorlar canim bana iki kere iptal olduguna dair mesaj geldi. Doktor izne ayrilinca hemen geliyor mesaj
canım ne gıbı susler yapıyosun.bende bebek şekeri yapmak ıstıyorum ama karar veremedim.Gunaydin kizlar naslsnz. Bebek suslerimi yapyrm bende bitck ins. Bugun :) esim beni birakip alisverise gitticanm sklyr benmde bir dogrsydmda oglani kucagina verip gezsydm 9 ay ben tasdm birdaha o tasyck :) hava super ama cok gezincede agrilar baslyr atasim var kendimi disarii :)
Yok oyle degil mesela ben cumaya randevu aldim doktor bugun izne cikti pazartesiye kadar yok?bugunden mesaj atiliyor cuma gunu olan randevunuz iptal edilmistir diye. Cuma gunu ayrilsa cuma gunu atiyorlar yani .sen en iyisi arayip sor dogum tarihinde izinli olup olmadigini mi ogrenmek istiyorsun?Cnm ne zmn geliyor mesaj bi gun oncesinde mi
hem dogumumda burdami hemde persembe randevum var kadin gidicwm dedi.rapor isini konusmm lazimda diger hat iptal oldu degistrdim tel numarasini da tabi mesaj fln yok. simdi aradim hastaneyi persmbe burda dedi adam gideyim bakim.ins.gitmez kadin .digerleride hem.ilgisiz hem ters bisey soramiyosun.Yok oyle degil mesela ben cumaya randevu aldim doktor bugun izne cikti pazartesiye kadar yok?bugunden mesaj atiliyor cuma gunu olan randevunuz iptal edilmistir diye. Cuma gunu ayrilsa cuma gunu atiyorlar yani .sen en iyisi arayip sor dogum tarihinde izinli olup olmadigini mi ogrenmek istiyorsun?
ikisi de aynı canım 32 yi doldurman gerek benimki de vermedi haftaya verecek.32+0 olmalıymış en erkencanım izin raporu için de aynısımı geçerli 32+0 damı alabiliyorsun doğum izni raporunu. ben suan 31 + 1 im yarın gitsem alırmıyım yoksa 32 + 1 demı verirler
canım en fonksiyonl olanı yağmur ormanıymış bende kataloğvar bakıyorum şimdi bise neşeli zürafa var bunların ikiside müzik melodili yağmur ormanı ışıklı digeri ışıksız birnn oyuncagı çıkıyo birinin çıkmıyo
kodları neşeli zürafa w9451
yağmur ormanı bcg48
Seni cok iyi anliyorum ikimizde sikintili biyerde yasiyoruz :) doktor kitligi var olan da anormal :) bizimkide gidecem gidecem diyordu bakalimhem dogumumda burdami hemde persembe randevum var kadin gidicwm dedi.rapor isini konusmm lazimda diger hat iptal oldu degistrdim tel numarasini da tabi mesaj fln yok. simdi aradim hastaneyi persmbe burda dedi adam gideyim bakim.ins.gitmez kadin .digerleride hem.ilgisiz hem ters bisey soramiyosun.
canım benim kullandığım biraz daha pahalıydı ama müzikli olması kendi sallıyo olması çok iyi ve mama sandalyesi olarak ta kullanabiliyosun . tavsiye ederim .fisher prisen katologu var bende bi çok ürünü değişmiş.yenilenmiş. ama hepsi çocuk gelişimi için çok önemli ben hiç sıkıntı çekmedim o salıncak ilaç gibi gelmişti bana bide uyku arkadaşı deniz atı almıştım ama şimdi satılmıyo onun yerine uyku arkadaşı eğitici köpek var 7 yıldır kızım deniz atı ile uyuyo 40 günlüktü aldığımızda hatta sesi çıkmıyodu dün yaptırdık kızımın mutllugunu anlatamamTeşekkür ederim canimm :) bende bi bakayim. Senin kullandiginda degisik guzel bir seymis
aynn canim bizde gitmk istiyoruz gidemiyoruz doktorlr hep gidiyo.dedigin gbi anormller kaliyoSeni cok iyi anliyorum ikimizde sikintili biyerde yasiyoruz :) doktor kitligi var olan da anormal :) bizimkide gidecem gidecem diyordu bakalim
Bn artik korkuyu gectim doktorum gitmesin iyi bi ebe bulayim derdine dustum.:) su kdr gun.klmis diyorum heycan basiyo tabi :)burada nem yok Allahtan.iyiyizKızlar sicak ve bunaltıcı mersin havasından hepinize selamlar.doğum yaklastikca korkuyorum.sizde de var mi heyecan korku karışımı bu his
Bn artik korkuyu gectim doktorum gitmesin iyi bi ebe bulayim derdine dustum.:) su kdr gun.klmis diyorum heycan basiyo tabi :)burada nem yok Allahtan.iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?