2015 Temmuz Anneleri

Nabersiniz kızlar geçmişi okuyamadım valla çok birikmiş.
Misafirim olduğu için giremiyorum arada girip okumaya çalışıyorum meraktan
Dün akşam saatlerinde bi sancılandım düzensiz di ama resmen Sancı dedim eşime gecede devam ederse gidelim ama çok şükür masajla felan geçti.

Bende doğum bayrabayrama denk gelirse doktor izinli olursa diye tedirginim.başka doktor istemiyorum ya.burada kesin bugün nem %100
Ayni stres bndede var hadi bayrama denk gelirse :) neden.korkarsam basima geliyo o yuzden korkmuyorum diyorum :)kimse inanmiyo tabii.esimin aikesi samsunda gecn sene hamile olmdigim halde bunldim daraldim bu sene kv diyo gel bursa dogum yap nasil gidicem.otobusle bez bagla az su ic diyo sanki cok.kolayda .patlarim orda ank.gitsem cok.ii olck oda uzak kaldik ewimizde

Bugün buralar biraz sessiz nerelerdesiniz kızlar? Bugün biraz asabiyim. Bel ağrım var çok fazla. Eşim sabah gel biraz yürüyelim iyi gelir dedi markete gittik geldik bi baktım kaynanam kapının önünde açın kapıyı sizin mutfakta börek yapıcaz diyor toplamış arkadaşlarını da. Tepem attı o agrıyla sesimi çıkartmadım açtım kapıyı girdim içeri arkamdan o; onu al bunu çek başladı benim derdim bana yeter buyur dedim eşime de bişey isterse bakarsın ben yatıyorum dedim gittim yattım. 10 dkya kimse kalmamıştı evde. Şimdi eşimde bana surat asıyor bugüne kadar okadar acı çektim kimse nasılsın demedi onu geçtim okadar ay geçti hayırlı olsun bebeğin bile demediler ama benden sürekli yardım bekliyolar sıkıldım valla..

200 gram farkla 4 hafta gerimi olur bebek çok saçma sen kendi doktorunun dediğine güven canım hem kilosu felan gayet normal ne bekliyormuşki 34. haftada 3 kilo olmasını bekliyormuş bebeğin sen içini ferah tut kendi doktor herşey normal dediyse norlmaldır bazı doktorlar yangına körükle gidiyorlar
ah ah hiç sorma yasak olunca da insanın yiyesi geliyor napıcaz bilmiyorum banada hep uzak dur diyor normalde aramam ama bugün gerçekten canım makarna çok istedi yaptım höplettim bundan sonra dikkat etmem gerekiyor..
gözünüz aydın canım neyse az kalmış bir kaç gün daha idare ediceksin yapacak bişey yok..
ellerine sağlık canım biz öylen vaktı bebek mağzasına gittik ama apar topar geri döndük çok aşırı bi sıcak var şimdiden kızımı nasıl çocuk evine götürüp getiricem diye düşünüyorum..

geçmiş olsun canım boşver sen onları anlayışsız insanlar senin halinden anlamamışlar iyi yapmışsın iyi değilsen tabikide yatıcaksın onların başınımı bekliceksin birde ne olursa olsun oğlunun evi olabilir ama sana bi sorması gerekir müsaitmisin hastamısın sonuçta sen hamilesin eşinde akşama kadar düzelir boşver

gözünüz aydın canım neyse az kalmış bir kaç gün daha idare ediceksin yapacak bişey yok..

sğl canım benim

bende dün farkettim ki bacaklarım şişti 37 ye kadar çalışıcam malesef evde kuzenimde var hafta sonu sınavda var hamile pantalonum bile olmadı iki gün önce giydiğim bel agrılarım çoğaldıı of of
allah yardımcımız olsun som aylar zor inş geçer

bbende gece 3 defa kalkıyorum . alıştım artık hemen uyuyorum uykum bölünmüyo
:) Ben 1 kere kalkıyorumda dün kendi kendime nazar değdirdim resmen, yatakta dön dön uyuyamadım... Neyse ki çok uzun sürmedi... Doğumla beraber aktif hale gelen hormonların bir kısmı umarım uyku konusunda destek oluyordur Benim hiç tahammülüm yok uykusuzluğa

Canm esim alsverste kendi begenemynce benide cagrdi bindm otobuse gittm simdi geldk eve ama nasl socak anlatamam ellerm ayaklarm sisti balon gibi dahada sicaklarfa ne yapcm ya ben

En güzeli kendi evin canim.düzenin kendi evinde kurulu.inşallah bayrmda bi durum yasamayiz

Ne kadar ayıp yaptığı sormadan hem kendi geliyor yetmiyor arkadaşlarını getiriyor en güzelini yapmışsın kendi canımızın kıymetini bilmezsek kimse bilmez en zor dönemler başladı artık bazen nefes almak bile güçleşiyor.

Canm esim alsverste kendi begenemynce benide cagrdi bindm otobuse gittm simdi geldk eve ama nasl socak anlatamam ellerm ayaklarm sisti balon gibi dahada sicaklarfa ne yapcm ya ben
sıcak insanı daha çok yoruyor allah bu sıcaklarda dışarıda çalışanlara ve hamilelere hastalara yardım etsin içleri sırada bizlere yardım etsin inşallah gerçekten zor iki gündür tansıyon problemi yaşıyorum eşim tansıyon aleti almaya gitti takip etmem gerekiyor zaten doktor her zaman takipte tut dedi aslında normal tansıyonum ama b bildiği vardır

soguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama

soguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama
canım ben kar yağarken bile yiyordum dondurma şimdide öyle içim yanıyor tek iyi gelen şey dondurma.. akrabanın dediğini hiç duymadım yani neden üşütsünki sonuçta midemde gidene kadar dondurma zaten dondurmalıktan çıkıyor :)

Hemen hergün yiyorum desem, hiç de korkmuyorum çok saçma, bebek kanla beslenşyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…